duluki Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 ja ruszam raczej na 100% tylko niewiem czy żonka wyskoczy ze mną jak nie dostanie urlopu to jadę sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 ja jade i bede na zlocie od piatku do niedzieli. sam lub niesam - bez roznicy. ale my tu gadu gadu a co z grilem w sobote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 widzę że niema chętnych to może spocik jednak w niedzielę tam gdzie ostatnio?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waarren Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Hmmm, ja w sobote lub niedziele moge wpasc na max 2 godzinki jak ostatnio :gwizdanie: Ale moze jak połowie nie pasuje w sobote a drugiej polowie w niedziele to moze zróbmy w piątek tak gdzies kolo 17-18tej ?? Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 w piatek o 17.00 bede wojowac w swoim w aucie wiec raczej sie nie da nim nigdzie jechac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 to co panowie została nam niedziela ,na grilka niema chętnych to spotkamy się tam gdzie ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 to co panowie została nam niedziela ,na grilka niema chętnych to spotkamy się tam gdzie ostatnio zupelnie nie rozumiem braku chetnych na grilowanie skoro brak chetnych na grila, wiec lista na spota niedzielnego godz 16.00 tam gdzie ostatnio 1. duluki 2. musashi 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waarren Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 no ja sem ino reflektuje ( ale nie wiem czy wytrzyma moje serducho przez ten mecz ) 1. duluki 2. musashi 3. waarren 4. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtper Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 miały być ściganki gokartami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 miały być ściganki gokartami mialybyc. ostatnio umawialismy sie na spocie na grila. dopiero co padl ten pomysl. a jutro juz piatek. a na liscie sa raptem 3 osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 ja wpadne na spocik jesli nie bedzie mi to kolidowac z egzaminem... ale sadze ze o 16 raczej dam rade... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbik Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Mogę się spóźnić. 1. duluki 2. musashi 3. waarren 4. urbik 5. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 mysle ze jutro o 16 dam rade... 1. duluki 2. musashi 3. waarren 4. urbik 5. nike21 6. ... ale co do tej pogody Musashi to ja taki pewny nie jestem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 wrazie deszczu zawsze jest KING KROSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 padac nie powinno ale bedzie chlodno, z tym ze wobec nieustannie panujacego przeciagu w kingcrosie i tak bedzie cieplej pod chmurka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 cześć chyba dam radę, bo w nocy z soboty na niedzielę muszę troszkę popracować szkoda ze grill legł w gruzach .. ale ja dzisiaj nadrobiłem ogniskiem z dziećmi 1. duluki 2. musashi 3. waarren 4. urbik 5. nike21 6. Pepin 7. .... Musashi .. chętnie pouczę się povażyć przywlokę laptopa jakiegoś ... nagrasz mi programik, please ? Urbik, przywieziesz mi jak dasz radę kilka różnych piwek ... przy meczykach popróbuję sobie co nie co, please ? Niech jakiś moderatorek zmieni temat .. bo chyba nieaktualny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 A może szybki spocik 17 . 06 będę w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 ciężko Ci bedzie kogoś znaleźć na spotowanie kolego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 A może szybki spocik 17 . 06 będę w Poznaniu mozna cos myslnac :mysli:o ktorej tu bedziesz. ma ktos czas?[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2008, 10:09 _________________________________________________ Ps. Musashi miałeś okazję sprawdzić mój interfejs ? u mnie fejs dzialal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtper Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Ja się na razie nie wpisuję na listę, właśnie wróciłem po nocce z pracy i jak się wyśpię to wlecę :th: Ale proszę nie trzymać mnie za słowo :gwizdanie: Pepin: Napisz w opisie, że już znalazłeś furę Ja jak bym taką miał to bym się chwalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi