Yelo Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 2,8 w B5 jest nieznacznie szybszy od 1.8T, a A6 jest sporo cięższa...
Iverson Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 jak sjemasz IVE ? szkoda że nie wiedziałem wcześniej w jakiej firmie pracujesz bo maty kupowałem jakie maty??
Iverson Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 ale my nie jesteśmy hurtownią , u nas tego nie kupisz.... , ja pracuję na wytwórni mas bitumicznych , a nie mat
fantastic Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 to masa bitumiczna a mata bitumiczna to coś innego :gwizdanie: tero panie to nie zajarzyłem normalnie jak blondynka :polew:
Iverson Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 to masa bitumiczna a mata bitumiczna to coś innego :gwizdanie: tero panie to nie zajarzyłem normalnie jak blondynka :polew: no trochę się to różni
tetis Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 ooooo narciarz wrócił .... Tetis Cię widziała w czechach wczoraj w Karolinie czy coś takiego ...miałeś ujebane auto w Czechach,ale nie na Karolinie tylko w Rokietnicy :gwizdanie: na stoku ciężko się znaleźć,ale na parkingu koło siebie autka postawiliśmy :> I witanko z rana :hi: [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 08:20_________________________________________________ ooooo narciarz wrócił .... Tetis Cię widziała w czechach wczoraj w Karolinie czy coś takiego ...miałeś ujebane auto w Czechach,ale nie na Karolinie tylko w Rokietnicy :gwizdanie: na stoku ciężko się znaleźć,ale na parkingu koło siebie autka postawiliśmy :> zawsze mam ujeb...ne auto ja ją wczoraj wieczorem widziałem na mieście, była z koleżanką i jakimś kolesiem Ty paskudo.ładnie to tak koleżankę z boku filować... !!!!!!!!!!!!widziałeś i nawet nie podszedłeś ojjj ojjjj-tak to przynajmniej na grzańca mogliśmy się razem wybrać
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 cześć i czołem Dzień dobry a Ty gdzie byłeś jak Cię nie było
Iverson Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Justynka- słońce uzupełnij profil :gwizdanie:
Gość SuNDaY Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 a Ty gdzie byłeś jak Cię nie było Sesja... wczoraj o 17 skończyłem Egzamin.. miałem do was jechać, ale najpierw chciałem umyć groszka.... No i po tej jakże rutynowej czynności zaczął kopcić jak porypany No i zrezygnowałem z dalszej jazdy.... ;( Stwierdziłem ze wystarczy że mgłe zrobiłem na całe piątkowo, co tam będę wam zatruwał atmosferę
Iverson Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 za dużo groszku i bidak miał niestrawność :gwizdanie:
Gość SuNDaY Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 A może być bo osotatnio mu skydde dodałem do paliwa.. I może faktycznie to niestrawność...
Musashi Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 dobry dzien[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 10:14_________________________________________________ a Ty gdzie byłeś jak Cię nie było Sesja... wczoraj o 17 skończyłem Egzamin.. miałem do was jechać, ale najpierw chciałem umyć groszka.... No i po tej jakże rutynowej czynności zaczął kopcić jak porypany No i zrezygnowałem z dalszej jazdy.... ;( Stwierdziłem ze wystarczy że mgłe zrobiłem na całe piątkowo, co tam będę wam zatruwał atmosferę hej. sory. ja wlasnie odebralem twojego sms-a. na film wczoraj sie spieszylem, szybko fure opuscilem zostawilem w niej komore :yeah: [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 10:20_________________________________________________ a Ty gdzie byłeś jak Cię nie było Sesja... wczoraj o 17 skończyłem Egzamin.. miałem do was jechać, ale najpierw chciałem umyć groszka.... No i po tej jakże rutynowej czynności zaczął kopcić jak porypany No i zrezygnowałem z dalszej jazdy.... ;( Stwierdziłem ze wystarczy że mgłe zrobiłem na całe piątkowo, co tam będę wam zatruwał atmosferę jesli po myciu, to pewnie woda w ECU
Azunia Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 siemka , a ja dopiero z wyra wypełzłam jak się tydzień zaczął ludki?
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Azunia nie ważne jak się zaczął, ważne jak się skończy
Musashi Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 siemka , a ja dopiero z wyra wypełzłam jak się tydzień zaczął ludki? a co ty tak dlugo? ja wlasnie spadam do roboty do pozniej
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 a ja juz po zakupach .... a niektórzy dopiero z wyra :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Azunia nie ważne jak się zaczął, ważne jak się skończy [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 11:08_________________________________________________i znowu cisza, wszyscy pewnie w pracy
Rekomendowane odpowiedzi