Iverson Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 żyje tu ktoś...już zapomniałem ,że taki wątek istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 żyje tu ktoś...już zapomniałem ,że taki wątek istnieje Se fotki zrobił na salonach, wrzucił w stopkę i teraz z plebsem nie gada ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbik Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Pepin :oklaski: :oklaski: :oklaski: Nie tyle co gada a nawed nie przyjedziena spocik a komentuje :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 ...no to tera mnie głupio dopiero-panie. no jakoś tak to ostatnio wychodzi to do TBG jadę, to przeprowadzka , to praca w weekend ,teraz na ślub brak czasu, tzw niewyróbka. BTW..................FoTy KoX Co NiE!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 żyje tu ktoś...już zapomniałem ,że taki wątek istnieje że co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ciekawe, gdzie ten cfaniak z TBG-Kalisza teraz se to przyklei :gwizdanie: .... 43) Iverson - 4 szt .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 ...na pośladkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciszek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 ja tez pisze sie na naklejeczki :gwizdanie: 2szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Halik Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Witam chłopaki. Jestem szczęśliwym posiadaczem a4-ki, śledze wasze opinie i wypowiedzi. Może uda mi sie wreszcie wpaść na jakiś spocik, chętnie was poznam, dowiem sie coś więcej o tych samochodach. Dajcie znać czy coś sie szykuje 29 czerwca, może uda mi sie wreszcie do was dołączyć. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Dajcie znać czy coś sie szykuje 29 czerwca, może uda mi sie wreszcie do was dołączyć. nie wiem czy sie szykuje, zero odzewu :gwizdanie: ja na urlopie jestem, niby moge wpasc na spota, ale ktos sie wybiera??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 a paździochy z serią 150ps ,bedą na coś więcej dłubane?? Iversonowi jakieś fałki w głowie chyba przez ten ślub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 a paździochy z serią 150ps ,bedą na coś więcej dłubane?? Iversonowi jakieś fałki w głowie chyba przez ten ślub no kiedyś mi po głowie chodziły fałki, ale już dałem sobie spokój. Był spot czy nie....lesery :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neilik Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witka. I jak tam. Spocik był, będzie, nie będzie ? Mam pare pytań, jestem nowicjuszem jesli chodzi o Audi i chciałem się troszkę przy okazji dowiedzieć Dajcie znaka. Pozdrowionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olesz77 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Witam kolegów, stalem sie niedawno posiadaczem Audi A4, bardzo chętnie dolączę sie do jakiegoś spociku w Poznaniu lub okolicy. Przyznaje ze swiezo nabylem audi z wloch i odstaje stanem od waszych pieknych i wypolerowanych aut, ale pracuje nad jej wygladem i mam nadzieje ze kiedys moja bedzie tez rownie piekna jak wasze. Jakby kroil sie jakis spocik to jak najbradziej jestem za. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 cześć Jutro chyba dotrą naklejki do mcm00 i pewnie je odbiorę i w poniedziałek bedą w Poznaniu 20080630 urbik 2szt blind11111220 2szt lysy 1-2szt ciszek 2szt Pepin 1szt czyli jak narazie 8-9 szt .. chyba wezmę wiecej, jeśli będą - bo planowałem tylko 10 zabrać Jeśli ktoś jeszcze chętny to zapraszam. 20080702 neilik 1szt waaren 1szt czyli 10-11szt (jutro odbieram 15szt) będzie kilka dla spóźnialskich 20080703 ulti 2szt Właśnie odebrałem naklejki od Marcina mcm00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbik Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Tak Pepin potwierdzam biorę 2 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neilik Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Co to są za naklejki ? W razie co ja też chętnie wezmę jedną jeśli jest taka opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waarren Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Pepin ja też 1szt poproszę, rozliczymy się na najbliższym spociku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Co to są za naklejki ? W razie co ja też chętnie wezmę jedną jeśli jest taka opcja neilik - takie coś: http://www.a4-klub.pl/smf/naklejka_wypukla_3d_15x4_cm_juz_sa_zdjecia_zostalo_jeszcze_7_szt-t35082.0.html wpisałem Ci jedną sztukę A tak przy okazji to czy ktoś chętny na spocik wtorek- czwartek po niedzieli (wracam w poniedziałek 7go lipca, ale w piątek spadam - i w weekend mnie nie będzie) więc chetnie przekażę naklejki osobiście, jeśli nie to znajdę Jakąś ofiarę która niedaleko mieszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neilik Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 O dzieki za review Ja sie wstepnie pisze na ten spocik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi