olesz77 Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Ja rownież dolaczę do was w Sobieszewie , zaliczka juz wplacona i czekam niecierpliwie na wyjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 @ZLOT - ja jadę z familiadą @SPOT ... jutro o 20tej planuję nawiedzić bilardowe spotkanie AKP w ZAKRĘCONEJ BILI na Ratajczaka - tydzień temu zapomniałem http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?p=1208693 Modyfikacje: Zmiana miesjca - myślałem że to w PLAZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olesz77 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 również wybieram sie z familią więc robi się rodzinnie :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbik Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Panowie a co ze z spotem niedzielnym ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Panowie a co ze z spotem niedzielnym ??? Ja być może mógłbym przyjechać.. bo wyjazd urlopowy przesunął się na środę .. ale nei wiem czy gdzieś nad jezioro nei wyparujemy jak pogoda wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 ja jestem nie dostępny do 17.08. ----waaakkkaaacccjjjeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 tez nie wiem czy gdzies nad wode nie wybede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olesz77 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 ja raczej odpadam bo mam zaplanowany wyjazd do teściów :bicz3: raz na jakis czas muszę sie poswiecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Hello czy został jeszcze ktoś w Poznaniu?? Nikogo niema od kilku dni ,może zrobimy jakiegoś spocika w niedzielę 10.08 na św.Jerzego co jest ktoś chętny,dajcie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Hi, ja jestem w Poznaniu, jak by co to wstępnie jestem zainteresowany spotkaniem. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 OK to jest nas dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbik Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Ja też mogę tylko zmieńmy godzinę tak na 17 lub 18tą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 jezeli dam rade przyjechac. wezme twojego vag-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik79 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Ja dopiero przed 19 przeczytałem że jest spotkanie i jak się zebrałem i dojechałem to nikogo nie było. Panowie proszę piszcie wcześniej takie rzeczy. Z chęcią wpadnę na następny spot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 latem sa tylko spontaniczne akcje. ciezko zebrac ekipe. we wrzesniu bedzie znow regularnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi_TDI Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Czy w najbliższym czasie planowany jest jakiś spocik w Poznaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 może trzeba zrobić liste chętnych tak jak robiliśmy to wcześniej ?? Sorki za ostatnie spotkanko ale jest tak jak napisał Musashi są wakacje i wszystko zależy od pogody,moze wkońcu uda Nam się spotkać.Musashi masz jeszcze te naklejeczki dla mnie czy już się rozeszły?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 może trzeba zrobić liste chętnych tak jak robiliśmy to wcześniej ?? Sorki za ostatnie spotkanko ale jest tak jak napisał Musashi są wakacje i wszystko zależy od pogody,moze wkońcu uda Nam się spotkać.Musashi masz jeszcze te naklejeczki dla mnie czy już się rozeszły?? :gwizdanie: nakleki oczywiscie mam dla ciebie. gdyby ktos chcial to rowniez polecam. o spocie pomyslimy po zlocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbik Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Co do zlotu to jedziemy jedną kolumną czy każdy sam ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Co do zlotu to jedziemy jedną kolumną czy każdy sam ??? bede jechal z innego rejonu kraju, wiec bede leciec sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi