jedrekx Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 B6 było fajniejsze.. chociaż to i tak jest ładne i nie zwieśniaczone jak spora ilość E30/E36
GILI Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 E-30 M-power miały silnik 2.5,mocniejszy od 2.8 w zwykłej budzie Mega-gustownie zrobiony kalasyk
turdzi Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 E-30 M-power miały silnik 2.5,mocniejszy od 2.8 w zwykłej budzie Mega-gustownie zrobiony kalasyk mialy od 2.3 do 2.5 w wersjach evo i z 2.8 nie mal nic wspolnego.
wuju Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 Ładna sztuka widzę że niezła kolekcję tam macie no jest parę perełek w okolicach da się tym wogóle z jedynki ruszzyć? da się :evil: To teraz pochwal sie planami czy są jakiekolwiek plany oczywiści że są jest trochę do dopracowania. miałem kupić zwykłą co by mieć co w niej robić, ale nie mogłem się oprzeć. a jak patrzyłem po alle co jest do sprzedania to ręce opadały, szfagier szukal e30 zdrowej wąskiej ponad rok wiec stwierdziłem że nie ma co się zastanawiać :gwizdanie: pewnie troche kosztowala ( jak na e30) ile tam masz mocy? wiadomo ile do 100km/k jak na jej stan to można powiedzieć ze pół darmo moc nie zmierzona, ale trochę ponad 200 jest na pewno do 100 nie ma trakcji :gwizdanie: brakuje jej szpery ale to się zmieni
medik Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Robi wrażenie. Piękna i zadbana buma. Mody w najlepszym guście, felgi kox.
marek123_ms Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 za***isty egzemplarz napatrzec sie nie moge. Na zywca musi sie dopiero prezentowac
GRYFI Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:- kupię lub zamienię na moją
bakuś Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:- kupię lub zamienię na moją mówiłem
wuju Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:- kupię lub zamienię na moją jeszcze sam się nie nacieszyłem [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 00:26_________________________________________________
GRYFI Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 to się naciesz i zamiana. moja też fajna i mocniejsza http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=110835.0
zieluch Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 piękna pozazdrościć jedynie troche kolor środka nie podchodzi mi
wuju Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 Po co Ci to? dla przyjemności [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 09:24_________________________________________________ moja też fajna i mocniejsza mocniejsza nie znaczy szybsza
GRYFI Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Po co Ci to? dla przyjemności [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 09:24_________________________________________________ moja też fajna i mocniejsza mocniejsza nie znaczy szybsza oj jest na pewno - no chyba że schodzisz poniżej 6 s do 100
wuju Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 12:58_________________________________________________ oj jest na pewno - no chyba że schodzisz poniżej 6 s do 100 2.8 w e30 robi podobno 6-6.2 a to jest nieco mocniejsze
Rekomendowane odpowiedzi