Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] A4 2000r 115KM xenon 18" skóra, navi, dvd SPRZEDANA...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Audi a4 avant z 2000r po pełnym lifcie, silnik 1,9tdi 115km AJM, tiptronic,xenon,asr,esp, felga 17"

Wyposażenie poza standardem:

10x air bag(znaczy tyle znaczków),telefon,kierownica multifunkcyjna, pełny komputer pokładowy, pakiet oświetlenia wnętrza, aktywny subwoofer,grzanie d*p*,klimatronik

od kupna auta zdążyłem zmienić zawieszenie na KW -3cm wraz z sportowymi amorkami, radio audi concert 2 i jakieś tam powoli audio...

to chyba tyle

plany są takie aby włożyć do niego skórkę;)-WYKONANE

navi rns-e POWOLI W TRAKCIE....

felgi 18"

no i oczywiście jakiś sofcik hyhy ale to na wiosne dopiero

jeszcze do tego raczej swap na awx...

pozdrowienia dla wszystkich użytkowników :a4fan:

ps. to na ulicy to żaden cieknący olej spod silnika itp tylko woda :D

4e50f773a6aa1803.jpg

bf1686669dc9f12c.jpg

edd1af7c2c232a4d.jpg

50d0e8a3c121d6d1.jpg

22879906dfa856d7.jpg

0a6eb294752690ca.jpg

8f63838a38fd5616.jpg

9847d698cdae2923.jpg

d45c4272eadc0afe.jpg

40419efa7826e0d8.jpg

jeszcze podłodietnik do obszycie bo ten co dostałem w komplecie jest poprzecierany....

roboty było aby boczki zmienić...

aktualizacja:

doszło kilka nowych rzeczy:

felgi 18" s-line

dvd phantom z divx

navi rns-d, brak funduszy na rns-e

dziś przyszedł sub axton cab308 za tanie pieniądze...

zawieszenie jest zmodyfikowane,tzw hybryda hyhyhy

zdjęcia dvd i navi zrobie dopiero jak dojde z tym wszystkim do ładu...

kiedyś dodam fotki gdy wyczyszcze wkońcu audi :P

571eaf7ef175e53a.jpg

b03d2548d6efe422.jpg

abf50181925aa783.jpg

b7e3c4ee7af140e4.jpg

c5bd3a67cec8a1f9.jpg

390b2850c46cd641.jpg

Opublikowano

Wszystko pieknie! Swietnie ta fela wyglada na B5 :) Tylko ten klej po znaczku z tylu.. :chytry:

Opublikowano

hyhy wiem że lipa z tym klejem,był znaczek a bez 4 więc wywaliłem ale niebyło czasu z tym klejem się pobawić,jutro się ogarnie to :th:

Opublikowano

Dobra baza na modyfikacje.

Opublikowano

No lala :th:

Do usunięcia kleju masz specjalną nakładkę gumowana na wiertarke ,zdejmuje stary klej nie nieszczy lakieru.

Opublikowano

piękna i tyle :) jedyne co mi nie pasuje to za duże ET felgi, ładniej wyglądałyby gdyby zrównały się z nadkolami. a planów modyfikacji tylko pogratulować :thumbup:

Opublikowano

No no ekstra avancik, ma prezencje ciemny kolor z tymi felgami. Nic nie trzeba poprawiac tyko pasta polerska na tylnią klape i uznąć te pozostałości po znaczku.

Opublikowano

No fajoski wypasik - dla mnie :th: :a4fan:

Opublikowano

Po sofciku będzie miło jeździł, autko bardzo ładne.A i plany na modyfikacje ciekawe.

Opublikowano

Bardzo fajne autko - ja mam pododobne z tym samym silniczkiem juz po sofcie - jestem zadowolony!! fajnego FISa masz - u mnie tego brakuje!! jezdziles kiedys juz ze skora?? dobrze ze masz grzany zydel bo zima na skorze mozna jajo zniesc z zimna od rana!! trzeba szybko autko grzac!! :decayed:

Opublikowano

Wypasiona fura:D Dobry rocznik avant kolor super fela dobra zawias kozacki - wszystko na plus;] Przyciemnij szyby i zapodaj troche chromu ;]

Opublikowano

dobrze ze masz grzany zydel bo zima na skorze mozna jajo zniesc z zimna od rana!! trzeba szybko autko grzac!! :decayed

ale ja jeszcze skóry nie mam, dopiero w planach po zimie więc tragedii nie będzie może,dopiero w lato się zacznie :disgust:

Wypasiona fura:D Dobry rocznik avant kolor super fela dobra zawias kozacki - wszystko na plus;] Przyciemnij szyby i zapodaj troche chromu ;]

wszystko w swoim czasie,narazie brak funduszu,szyby to koszt w granicach 700zł więc też nie mało biorąc pod uwage że niedawno go kupiłem i troszkę musiałem włożyć jeszcze w naprawe skrzyni... a jeżeli chodzi o chrom to tylko chromowane relingi jeżeli już,a to następne kolo... yhhh drogie te duperele :bicz:

Opublikowano

dzięki za komentarze;) dziś dodam jeszcze jakieś foteczki,żeby nie było że pokazuje tylko lewą stronę bo prawa jest walnięta :D

fotki już dodane...

Opublikowano

Super się prezentuje mam słabość do Avantów :dance: :th:

Opublikowano

hmmmm... czarny avancik, na tych felgach pięknie się prezentuje :th:

Opublikowano

a ja widziałem auto małolatów na żywo i powiem że fura jest git a po zmianach Pawła będzie KOX :th:

Opublikowano

eno wypas furka sie prezentuje :drool: szkoda faktycznie że skóry nie ma ale jak widze to sie da załatwić :naughty:

co do szyb np u nas zapłaciłem 350zł do mojego za 5 szyb w warsztacie robiącym to profesjonalnie :dance:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...