wosiek Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Audi a4 avant z 2000r po pełnym lifcie, silnik 1,9tdi 115km AJM, tiptronic,xenon,asr,esp, felga 17" Wyposażenie poza standardem: 10x air bag(znaczy tyle znaczków),telefon,kierownica multifunkcyjna, pełny komputer pokładowy, pakiet oświetlenia wnętrza, aktywny subwoofer,grzanie d*p*,klimatronik od kupna auta zdążyłem zmienić zawieszenie na KW -3cm wraz z sportowymi amorkami, radio audi concert 2 i jakieś tam powoli audio... to chyba tyle plany są takie aby włożyć do niego skórkę-WYKONANE navi rns-e POWOLI W TRAKCIE.... felgi 18" no i oczywiście jakiś sofcik hyhy ale to na wiosne dopiero jeszcze do tego raczej swap na awx... pozdrowienia dla wszystkich użytkowników ps. to na ulicy to żaden cieknący olej spod silnika itp tylko woda jeszcze podłodietnik do obszycie bo ten co dostałem w komplecie jest poprzecierany.... roboty było aby boczki zmienić... aktualizacja: doszło kilka nowych rzeczy: felgi 18" s-line dvd phantom z divx navi rns-d, brak funduszy na rns-e dziś przyszedł sub axton cab308 za tanie pieniądze... zawieszenie jest zmodyfikowane,tzw hybryda hyhyhy zdjęcia dvd i navi zrobie dopiero jak dojde z tym wszystkim do ładu... kiedyś dodam fotki gdy wyczyszcze wkońcu audi
ykk Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Wszystko pieknie! Swietnie ta fela wyglada na B5 Tylko ten klej po znaczku z tylu..
wosiek Opublikowano 19 Września 2007 Autor Opublikowano 19 Września 2007 hyhy wiem że lipa z tym klejem,był znaczek a bez 4 więc wywaliłem ale niebyło czasu z tym klejem się pobawić,jutro się ogarnie to :th:
Motor Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 No lala :th: Do usunięcia kleju masz specjalną nakładkę gumowana na wiertarke ,zdejmuje stary klej nie nieszczy lakieru.
pet3r Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 piękna i tyle jedyne co mi nie pasuje to za duże ET felgi, ładniej wyglądałyby gdyby zrównały się z nadkolami. a planów modyfikacji tylko pogratulować
Gość NUTI Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 No no ekstra avancik, ma prezencje ciemny kolor z tymi felgami. Nic nie trzeba poprawiac tyko pasta polerska na tylnią klape i uznąć te pozostałości po znaczku.
grabalaba Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 No fajoski wypasik - dla mnie :th:
marcin j Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 Po sofciku będzie miło jeździł, autko bardzo ładne.A i plany na modyfikacje ciekawe.
marinero Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 Bardzo fajne autko - ja mam pododobne z tym samym silniczkiem juz po sofcie - jestem zadowolony!! fajnego FISa masz - u mnie tego brakuje!! jezdziles kiedys juz ze skora?? dobrze ze masz grzany zydel bo zima na skorze mozna jajo zniesc z zimna od rana!! trzeba szybko autko grzac!!
TTom3k Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 Wypasiona fura:D Dobry rocznik avant kolor super fela dobra zawias kozacki - wszystko na plus;] Przyciemnij szyby i zapodaj troche chromu ;]
wosiek Opublikowano 20 Września 2007 Autor Opublikowano 20 Września 2007 dobrze ze masz grzany zydel bo zima na skorze mozna jajo zniesc z zimna od rana!! trzeba szybko autko grzac!! :decayed ale ja jeszcze skóry nie mam, dopiero w planach po zimie więc tragedii nie będzie może,dopiero w lato się zacznie Wypasiona fura:D Dobry rocznik avant kolor super fela dobra zawias kozacki - wszystko na plus;] Przyciemnij szyby i zapodaj troche chromu ;] wszystko w swoim czasie,narazie brak funduszu,szyby to koszt w granicach 700zł więc też nie mało biorąc pod uwage że niedawno go kupiłem i troszkę musiałem włożyć jeszcze w naprawe skrzyni... a jeżeli chodzi o chrom to tylko chromowane relingi jeżeli już,a to następne kolo... yhhh drogie te duperele
wosiek Opublikowano 23 Września 2007 Autor Opublikowano 23 Września 2007 dzięki za komentarze;) dziś dodam jeszcze jakieś foteczki,żeby nie było że pokazuje tylko lewą stronę bo prawa jest walnięta fotki już dodane...
Pelex Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Super się prezentuje mam słabość do Avantów :th:
Gość rob Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 hmmmm... czarny avancik, na tych felgach pięknie się prezentuje :th:
sonnen_x Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Nooo... spoX... właściwy kolorek i nadwozie, wypasik niezły:-)
alvaro Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 a ja widziałem auto małolatów na żywo i powiem że fura jest git a po zmianach Pawła będzie KOX :th:
saintadamus Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 eno wypas furka sie prezentuje :drool: szkoda faktycznie że skóry nie ma ale jak widze to sie da załatwić co do szyb np u nas zapłaciłem 350zł do mojego za 5 szyb w warsztacie robiącym to profesjonalnie
Rekomendowane odpowiedzi