schiller Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 no niezle sie to prezentuje :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 jeziorko fajnie, wezmę kąpielówki a tak na poważnie dobra oferta :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Keżor podoba mi się .I od granicy blisko bo jakieś 12km z tego co widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 jak narazie to najlepsza propozycja, Kezor :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 no i mają saune :-) tez mi sie podoba p.s nie wiem jak to tego zlotu czy bede jeszcze miał a4 czy nie - chyba bede mogl innym autem pojechac co ? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 no i mają saune :-) tez mi sie podoba p.s nie wiem jak to tego zlotu czy bede jeszcze miał a4 czy nie - chyba bede mogl innym autem pojechac co ? ;( Jedyne inne auto jakie wchodzi w grę to renault thalia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 no i mają saune :-) tez mi sie podoba p.s nie wiem jak to tego zlotu czy bede jeszcze miał a4 czy nie - chyba bede mogl innym autem pojechac co ? ;( Jedyne inne auto jakie wchodzi w grę to renault thalia lub a8 ale thalia lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Tylko Thalia. To jest auto uff (wiem bo je widziałem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Dodam tylko swoje 3 grosze: Aby była duża frekwencja (a to chyba najważniejksze) -musi być w miarę tanio (w Nowej Kaletce nie było kilka(naście?) osób z powodu ceny) -musi byc duży ośrodek i duzo wcześniej załatwiony (zarezerwowany) aby na 100% duzo osób się zmieściło Poza tym moje propozycje: -wspólne żarcie szwedzki stół (tak jak w wiśle), tak jest najlepiej moim zdaniem (duzo żarcia i wódki) -duża sala dla nas (abyśmy mogi wszyscy razem jeść i pić w jednym miejscu - bo niestety w zimie na zewnątrz odpada) Poza tym góry wydają się jak najbardziej OK, Słowacja z mojej strony spoko mogę jechać (nawet na Węgry/Włochy hyhyhy) ale niektórzy (sporo) nie dojadą bo za daleko (ach te wymówki) Proponuje ustalić wszystko duuuużo wcześniej i nie prowadzić długich i zbędnych dyskusji co, gdzie i jak (demokracja powoduje chaos i przedłuza niepotrzebnie czas wyboru opcji, proponuję autortytatywnie wybrać coś i postawić wszystkich przed wyborem dokonanym bo inaczej będą kombinować i marudzić) Ja np. aby zacząć marudzenie to chciałbym aby były tam jakieś fajne równe/proste/nieuczęśzczane drogi(tory) do poświrowania po śniegu w zakrętach... (oczywiście żartuję, ale nie ukrywam że jakby były to bym był zadowolony i skorzystał) Uff ale się napisałem z rańca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Podoba mi się propozycja Keżora bardzo ładna okolica :th: cena ok :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Keżorowa miejscówka jest chyba OK na pierwszy rzut oka jest i coś dla oniacza ( apartmán - 1.600,- Sk/noc ) [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2007, 08:27 _________________________________________________Kwestia ceny z wyżywieniem no i ta frekfencja hhhhhhhmmmmmmm może się okazać że naprawdę będzie nieciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Poza tym moje propozycje: -wspólne żarcie szwedzki stół (tak jak w wiśle) tyle tylko, że szwedzki stół w wiśle się nie sprawdził, o 22 był tylko smalec do jedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Więcej żarcia na stół - proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Więcej żarcia na stół - proste i żeby było tanio sam mówiłeś że przez cene dużo osób nie pojechało,niestety , zawsze jest coś za coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Oj tam żarcie chyba nie jest takie drogie... szczególnie szwedzki stół .... Poza tym dla mnie więcej żarcia to lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 więcej żarcia to lepiej to jest oczywiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 I wolałbym jednak duży, obfity szwedzki stół na wspólnej sali którą mamy do dyspoozycji całą noc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 I wolałbym jednak duży, obfity szwedzki stół na wspólnej sali którą mamy do dyspoozycji całą noc... Jeszcze jeden post napiszesz o żarciu to dostaniesz ostrzeżenie :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 No bez przesady, człowiek głodny być nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Słowacja --- hmmm ... pełen wypas ... ale moga byc i polskie góry ... [co do kosztów ... do Zlotu Zimowego jest przynajmniej kilka miesiecy ... wiec jest to troche czasu co by niektórzy mogli napełnic sakiewki talarami ... ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi