angela Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Moze cos bardziej w centrum Polski. Nikt by nie narzekal na odleglosc, a i miejsce mozna fajne znalezc. http://www.osrodekmolo.pl/ jak dla mnie to No i troche za blisko wawy......a co to za frajda jechac na zlot tylko pare km
hhacek Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 słowacja , wisła , czy zakopiec wszystko mi jedno , gdzie by nie bylo to znowu 2000 km w jedna mańke jak dla mnie, bardziej istotne kiedy to bedzie.
NIUNIAA4 Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 jesli chodzi o termin to poczatek marca tak jak rok temu bylo byl ok dla wiekszosci, jesli odbedzie sie w styczniu badz w lutym to znowu mniej ludzi przyjedzie, jakby nie patrzec studentow jest bardzo duzo... a poza tym nie ma sensu debatowac gdzie tylko wziasc sie do roboty bo znowu wyjdzie tak jaj ze zlotem letnim mialo byc inne miejsce i inny termin a wyszlo zupelnie inaczej. Jak cos to ja moge czegos w Czechach poszukac w sumie daleko to nie mam P.S. Jesli chcecie zime i gory to moj przyjaciel ma osrodek w Bieszczadach i mase atrakcji motoryzacyjnych przy okazji, wystarczy powiedziec i rabat dla nas gotowy a i miejsce mega wypasione! Jeden telefon i zalatwione na tyle osob ile chcemy i kiedy chcemy!
Gość spedyt Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Jak cos to ja moge czegos w Czechach poszukac w sumie daleko to nie mam W czechach sie hleda nie szuka bo możesz być źle zrozumiana Dla mnie Czechy trochę lepsza propozycja niż Słowacja
Hugo Opublikowano 24 Września 2007 Autor Opublikowano 24 Września 2007 P.S. Jesli chcecie zime i gory to moj przyjaciel ma osrodek w Bieszczadach i mase atrakcji motoryzacyjnych przy okazji, wystarczy powiedziec i rabat dla nas gotowy a i miejsce mega wypasione! Jeden telefon i zalatwione na tyle osob ile chcemy i kiedy chcemy! Niunia masz jakiegoś linka ??
letallec Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Jesli chcecie zime i gory to moj przyjaciel ma osrodek w Bieszczadach i mase atrakcji motoryzacyjnych przy okazji, wystarczy powiedziec i rabat dla nas gotowy a i miejsce mega wypasione! Jeden telefon i zalatwione na tyle osob ile chcemy i kiedy chcemy! Jakies zdjecia, www, cokolwiek...
NIUNIAA4 Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 wiecie co juz szukam ulotki jak znajde to dam adres, kolej ogolnie ma fiola na punkcie jazdy terenowej, na quadach itd
spanky Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Jesli chcecie zime i gory to moj przyjaciel ma osrodek w Bieszczadach i mase atrakcji motoryzacyjnych przy okazji, wystarczy powiedziec i rabat dla nas gotowy a i miejsce mega wypasione! Jeden telefon i zalatwione na tyle osob ile chcemy i kiedy chcemy! jak dla mnie bomba ..... dawaj jakies foty,opis atrakcji,zarcia,spania i przelewamy kapuste ....
Gość MorgothV8 Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 też mi się ta opcja podoba
Gość spedyt Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 kolej ogolnie ma fiola na punkcie jazdy terenowej, na quadach itd Chyba dojazd będzie normalny bo moja to nie Quad
marcin j Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Obym tylko dal rade byc.Miejsce jak narazie,slowacja i pomysl niuni mnie sie widzi.
angela Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Ja proponuję Warszawę - najlepsze miejsce na wypoczynek Lukaszkurale zes wymyslil moze jeszcze parking w Promce.......git miejsce na zlot
lukaszr Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Obym tylko dal rade byc.Miejsce jak narazie,slowacja i pomysl niuni mnie sie widzi. Niunia niech najpierw szuka ulotki albo coś. Warto by było rzucić okiem. Ja proponuję Warszawę - najlepsze miejsce na wypoczynek Lukaszkurale zes wymyslil moze jeszcze parking w Promce.......git miejsce na zlot Wiem wiem, dlatego ze wstydu usunąłem posta - niektórzy mogliby mieć mi za to za złe :polew:
NIUNIAA4 Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 http://www.bieszczady.com.pl/czardworek/czardworek.php Prosze bardzo, strona uboga ale miejsce jest super i mozna sie dogadac
cayenne Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 No to będziemy patrzeć w gwiazdy Poza tym pomysł
Hugo Opublikowano 24 Września 2007 Autor Opublikowano 24 Września 2007 Ok rozmawiałem z Niunią i będzie rozmawiać z właścielem :oklaski:
lukaszr Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 http://www.bieszczady.com.pl/czardworek/czardworek.php Prosze bardzo, strona uboga ale miejsce jest super i mozna sie dogadac Tej miejscowości gdzie jest to miejsce to nawet na mapie w SZUKACZU nie ma - spokój gwarantowany
NIUNIAA4 Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 lukaszr nie szukaj dziury w calym
lukaszr Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 lukaszr nie szukaj dziury w calym Nie szukam - ja to uwielbiam takie miejsca, przynajmniej nikt nie truje i jest błoga, przyjemna i cudowna cisza
cayenne Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 przyjemna i cudowna cisza tongue4 Na to bym nie liczył
Rekomendowane odpowiedzi