Buba Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 bedzie mruczal Ta u danielka na przelocie jak jechaliśmy 60km\h siedząc z tyłu nie słyszałem co do mnie mówił A przy bucie nie wiedziałem jak się nazywam przelot mi nie potrzebny bo autem jezdze codziennie 70km E... to co to jazda juz sie nie moge doczekac jak jutro bokami polatam
Flyer Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 heh... dobrze, ze wreszcie wyszedles na prosta z tym biciem. pamietam jak mowiles na gokartach, ze "rozrzad byl robiony, mam fakture" niech sluzy
Buba Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 heh... dobrze, ze wreszcie wyszedles na prosta z tym biciem. pamietam jak mowiles na gokartach, ze "rozrzad byl robiony, mam fakture" niech sluzy no bo byl i fakture mam
Nosb Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Jak masz walic w kraweznik wal lewa strona bo prawej zwrotnicy juz nie mam do S4
moskal Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 ja sie wczoraj troche poslizgałem na Puławskiej :kox: :kox: [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 05:34_________________________________________________Buba ciesze sie ze znalazłes przyczyne , juz sie nie moge doczekac do Janek w zime , nawet z Poziem zamienilismy 2 słowa na ten temat ostatnio , pare fur 4x4 doszło do zabawy :good: :kox: :kox:
moskal Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 czekamy na OES Janki Trza wahe pomału odkładać gdzieś do beczki :kox: :kox:
krzyniek Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 czekamy na OES Janki wczoraj to tam była tylko strzelanka
moskal Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 bedzie mruczal Co bedziesz robił ??? ja podjade do Nadarzyna wywalic środkowy bo jest za cicho z tyłu :kox:
Flyer Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Jak masz walic w kraweznik wal lewa strona bo prawej zwrotnicy juz nie mam do S4 ooo... widze, ze mi klienta podprowadziles... zdjec duzo tej zwrotnicy wyslales?
Nosb Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 nic a nic chlopaczek chcial z dolnymi wachaczami i lacznikiem + sruby
bajk Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 ja sie wczoraj troche poslizgałem na Puławskiej :kox: :kox: [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 05:34_________________________________________________Buba ciesze sie ze znalazłes przyczyne , juz sie nie moge doczekac do Janek w zime , nawet z Poziem zamienilismy 2 słowa na ten temat ostatnio , pare fur 4x4 doszło do zabawy :good: :kox: :kox: Nie ty jeden.. :gwizdanie:
poziek Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Musicie jeszcze chłopaki podjechać do Rogala i zagadać, żeby wam odblokował "lewą nogę"
Buba Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 cos czuje ze w zeszlym roku z Poziem i Kalim zapoczatkowalismy nowe miejsce na spoty zimowe widze coraz wiecej ludzi chetnych do zabawy miedzy wozkami w zeszlym roku brakowalo mi tylko kilka sekund do Pozka (a jechalem FWD) wiec w tym roku moze bede lepszy :polew: moskal wydech bede robil sam, tutaj to jest banalnie proste w porownaniu do AEB
bajk Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Musicie jeszcze chłopaki podjechać do Rogala i zagadać, żeby wam odblokował "lewą nogę" 25 jestem umówiony u niego może coś z tego będzie
poziek Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Musicie jeszcze chłopaki podjechać do Rogala i zagadać, żeby wam odblokował "lewą nogę" 25 jestem umówiony u niego może coś z tego będzie
Flyer Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 nic a nic chlopaczek chcial z dolnymi wahaczami i lacznikiem + sruby ode mnie chcial zdjecia zwrotnicy... tylko jak wyslales mu zakurzona, albo porysowana, to bedzie zwrot
moskal Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 moskal wydech bede robil sam, tutaj to jest banalnie proste w porownaniu do AEB no to świetnie , kiedy moge podjechać ??? :naughty: :naughty:
Buba Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 moskal wydech bede robil sam, tutaj to jest banalnie proste w porownaniu do AEB no to świetnie , kiedy moge podjechać ??? :naughty: :naughty: jak kupisz rure to cos pomyslimy, u siebie wypruje precaty i katy wywalam calkowicie
Rekomendowane odpowiedzi