Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CHŁOPAKI KIEDY JAKIS SPOCIK TYLKO MOZE TYM RAZEM GDZIES W KNAJPIE?[br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 19:18_________________________________________________ BO ZIMNO TROCHE

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 324,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam, czy jest ktoś w CK lub okolicy co zechciałby się spotkać i obsłuchać moje BLB. jestem lekko zielony w generacji b7 i jakby się udało spotkać, pogadać i ewentualnie obczaić autka to byłoby miło:-) pozdro

Opublikowano

To jak stykniemy się jesze przed świętami ?? Połamiemy sie oplakiem i te żeczy :)

Opublikowano

GRZANEK mam problem z zony a3 1,6b na zimnym nierowno chodzi czasem gasnie potem jest OK masz jakis pomysl co to moze byc ? ewentualnie moze bys zerknal

Gdzie w Kielcach dorobie niedrogo klucz do audi z imm moze byc nawet sam czip(imm) i zaprogramowanie

Opublikowano
  • Autor

daj znać jak z tym audi wyszło:) ,

Chłopaki potrzebuję namiary na speca od klimy do golfa 4 manualnej

a co tam takiego się dzieje;) prosta ta klima jak drut
Opublikowano

PANOWIE POMOCY!!! Czy ktoś ma może możliwość zrobić logi w mojej B5 [AFN]? Już u tylu speców byłem i żaden nawet nie wie co to są logi albo gdzie ewentualnie podjechać żeby mi ktoś pomógł> chodzi o to że auto jest słabe i w dodatku przy ok 3tys obrotów łapie tryb awaryjny. Dolot w porządku. Moim zdaniem przyczyna siedzi w elektronice, ewentualnie turbinka siada. proszę o pomoc.

Opublikowano

kontaktuj sie z grzankiem

Opublikowano

Kolego sobol 20 miałem te same objawy u siebie w aucie od jakiegoś czasu i pomogło czyszczenie turbo. :> skontaktuj sie z kolegą grzanek85 zajmuje sie tym

Opublikowano

Only Grzanek85 :hi:

Opublikowano
  • Autor

zadzwoń 500259096 lgi można zrobić bez problemu, dziurawy dolot nie powoduje notlaufu więc raczej nie ta przyczyna była. [br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 20:21_________________________________________________Kto zna firmę HEMA PROMEAT z Nowin robiącą piece pisać

Opublikowano

Koledzy zdrowych , spokojnych i wesolych swiat zycze i wszystkiego dobrego w nowym roku ! :hi:

Opublikowano

Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku :hi:

Opublikowano

Wesolych,spokojnych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku

Opublikowano

Dużo zdrówka... ale to banalne, więc dużo seksu... ale to normalne, to dużo kaski... ale nie wiem skąd, yyyyyy :mysli: To poprostu życzę Wam WESOŁYCH ŚWIĄT. :)

Opublikowano
  • Autor

zdrowia zdrowia i jeszcze raz pieniędzy : :>

Opublikowano

Witam Panowie mój szwagier był na waszym spociku i chwalił:) wiec dajcie znać kiedy macie następny postaram się tez zajechać po raz pierwszy:P jak tylko będę miał czas:) jestem tu nowy dopiero obczajam tą stronkę i ogólnie jest super pozdrawiam:P

Opublikowano

Właśnie może byśmy się spotkali jakoś niebawem??

Opublikowano

Trzeba sie spotkac niebawem. Mam inspekcje do skasowania :kox: ustalimy jakas date i godzine, kazdy sie wypowie czy pasuje

Opublikowano

No to pora troche wymarznąć co??

Pierwszy Spocik Zimowy

17.01.2010 godzina 15.00

Tradycyjnie parking WTC

nie musze przypominac ż eobecnośc obowiazkowa.. termin oddalony o dwa tygodnie takze rezerwować sobie i bez wykretów..

oczywiście mozliwe dogadanie sprawy także sie wypowiadac czy pasuje większosci