Grosik Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Sluchajcie a moze warto jakis parking zadaszony awaryjnie zorganizowac na sobote? Pogode zapowiadaja nie ciekawa ma lac Parking zadaszony to tylko Galeria Echo, ktora w sobote jest zapchana po brzegi- zwlaszcza kolo 17-tej. Z cukru nie jestesmy a patrzac na prognoze dla Kielc na sobote - sloneczko z chmurkami i 6 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valentino Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 angela Zawsze można sie przemieścić pod Macro - jest zadaszone i w sumie nie daleko - ale ustalenia na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 angela Zawsze można sie przemieścić pod Macro - jest zadaszone i w sumie nie daleko - ale ustalenia na miejscu no i wlasnie o to mi chodzilo........ Z cukru nie jestesmy no wiem,ze nie jestesmy.......ale gdyby padalo.....to troche kiepski spot.....kazdy by w swoim aucie siedzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 może aż tak źle nie będzie [br]Dopisany: 11 Październik 2007, 12:59 _________________________________________________ zapowiada się ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Nie no ok......jak bedzie ladnie to super :th: Chodzilo mi o to, ze gdyby pogoda nam figla splatala.............to zeby miec jakies miejsce awaryjne w zanadrzu...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 wiem wiem makro będzie ok jakby padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 no na makro ta zadaszona czesc w sobote czesto jest zapchana. ale mysle ze powinno byc tam troche miejsca bo parking jest spory. jakby bylo nieladnie to sie na miejscu cos ustali i sie znajdzie miejscowke napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Dla nas to miejscówka musi być zawsze :> Nie gdybajmy pogoda ma być i już!!! Dużo osób z a3-klubu zadeklarowało się że przyjadą ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 No juz wiem.....bede nie na 99% a na 100%.......[br]Dopisany: 11 Październik 2007, 21:02 _________________________________________________ Dużo osób z a3-klubu zadeklarowało się że przyjadą ?? Oficjalnie, tu na forum zadeklarowal sie tylko kolega Valentino......a czy ktos jeszcze bedzie to nie wiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danio151 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Witam Jeśli choróbsko trochę mnie odpuści to piszę sie na spocik, a gdybym nie dotarł to zróbcie jakies fajne foty będę je oglądał i smarkał sie ale już chyba tylko z żalu ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 pogoda zapowiada się ciekawie więc powinno być dobrze ja sobie jutro furke wypucuje jak nioe będzie padać bo dzisiaj troche pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Niestety nie pojawię się na tym spociku choć bardzo bym chciał. Ale na następny obiecuje 100% że będę. Tylko panowie jak coś to piszczcie i ja będę. Życzę udanego spotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Spocik w Kielcach dnia 13.10.2007 godzina 17:00 Parking koło WTC Zapraszamy Klubowiczów A3-Club.net na wspólnego Spota Lista chętnych: 1. Angela - obecna 99% 2. Grippen - obecny 3. Warzyd - obecny 4. L.I.O.N - obecny 5. Grzanek85 - obecny 6. Grosik - obecny 7. Tosik - obecny 8. F1driver - obecny 9. Doman13 - obecny 99% 10. Perlacco - obecny 99% 11. Nosb - obecny 99% [br]Dopisany: 12 Październik 2007, 13:41 _________________________________________________Ładnie się zapowiada 11 autek ktoś się oferował że będzie jeszcze 2 sz A4 nie zarejestrowanych w klubie no no zapowiada się super :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Niebo przejaśniało, widać gwiazdki więc chyba pogoda na spocik dopisze pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ale piz*zi jak w swietokrzyskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ale piz*zi jak w swietokrzyskim u mnie tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ale nie pada i niech tak zostanie :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valentino Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 no to kto leci ze mną ze Skarżyska ?? A może ktoś przelotem to też pisać. w razie co, możemy się spotkać w S-ku na Orlenie przed obwodniczką, sądzę 16:30 wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Oj rzeczywiscie dzisiaj piz*zi jak w kieleckiem.. Chyba bedziecie musieli sobie znalezc jakas ciepla miejscowke.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.I.O.N Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Oj rzeczywiscie dzisiaj piz*zi jak w kieleckiem.. Chyba bedziecie musieli sobie znalezc jakas ciepla miejscowke.. Tak jak coś to juz mamy dogadane ,ze wjezdzamy na płyte stadionu .....tylko nie wiadomo czy zdąrzą nam murawę podgrzać . Ja będe przelatywał przez skansen, .....jak coś to wjadę na orlen ok 16 .30 może na wet trochę wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi