Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ciepłe miejsce :th: Ale miejsce gdzie można postawić trochę aut bo kto wie może będzie nas więcej niż ostatnio :mysli:

Opublikowano

co tu taka cisza pewnie i ja też sie zapisze

Opublikowano

No panowie jakieś konkrety co do miejsca? :naughty:

Opublikowano

No to prosba do ludkow, ktorzy mieszkaja bezposrednio w Kielcach....pomyslcie nad jakos fajna, ciepla miejscowka.......

Parking podziemny w Galerii Echo bylby ok....ale pewnie tam zawsze mnostwo ludzi......

Opublikowano

Moze ma ktos ochote na spota w Kielcach w niedziele do poludnia? :)

Opublikowano

O kurde jestem ostrzyżony :D Co , gdzie , jak , za co ? :D Moze mi ktos powiedziec gdzie to sprawdzic czemu ? :kox:

Opublikowano

O kurde jestem ostrzyżony :D Co , gdzie , jak , za co ? :D Moze mi ktos powiedziec gdzie to sprawdzic czemu ? :kox:

pewnie narozrabiales .......:bicz3: :D

albo podpadles, ktoremus z zielonych ludkow :D

Opublikowano

:polew: Warning bo masz za dużo ps-ów pod machą- w krainie ,gdzie rządzi ON..... i dlatego :polew:

Opublikowano

Wy sie nabijacie a to powazna sprawa :( Przezywam teraz depresje jesienna połączona z brakiem gotówki na lanie pb98 + jeszcze ostrzezenie :( Swiat mi sie zawalił :(:(:(:polew:

Ok a serio KTÓRY MI TAK PRZYPIECZETOWAŁ I KIEGO ? :D:bicz2:

Opublikowano

Sen zimowy heh, każdy przygotowywuje auto do białego szaleństwa:),a zima w tym roku ma być długaaa. A jak tam ze spocikiem kminimy coś na 3 czy nie bardzo, są chętni i jakieś propozycje co do miejsca??

Opublikowano

Chętni zawsze są ale jak narazie zero konkretów co do daty i miejsca :thumbdown: