Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki w Kielcach

grzanek85

Rekomendowane odpowiedzi

co z tym wyjazdem na miedzianke?bo jestem chętny.

Chetnych bylo by duzo , ale niema kto tego zorganizowac . Grzanek juz zalatwia ten temat chyba z rok czasu :gwizdanie: ale moze w koncu co sie splodzi . A puki co narazie pozostaje nam sie wsciekac po drogach publicznych :kox:

• Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

co z tym wyjazdem na miedzianke?bo jestem chętny.

Chetnych bylo by duzo , ale niema kto tego zorganizowac . Grzanek juz zalatwia ten temat chyba z rok czasu :gwizdanie: ale moze w koncu co sie splodzi . A puki co narazie pozostaje nam sie wsciekac po drogach publicznych :kox:

ja będę na superoesie 27 lutego to postaram się coś dowiedzieć jak sprawa wygląda na tygodniu z wynajęciem toru.

sonary świeca gdzie chcą ino nie na droge.. bierz depo i bedziesz zadowolony.. ja wywaliłem sonary i wsadziłęm czarne depo właśnie i jest :good:

koledzy a jakie xenony zeby mi tych lamp po 5 miesiącach nie rozwaliło[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 07:14_________________________________________________może być coś takiego?

http://www.allegro.pl/item888945651_xenon_ksenony_xenony_zestawy_hid_h1_warszawa.html[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 07:20_________________________________________________i do tego takie spryskiwacze

http://www.allegro.pl/item903650348_hella_xenon_hid_spryskiwacze_reflektorow_komplet.html

wiesz są depo zespolone też ale musisz delikatnei podrezać błotnik i w dodatku nie mają homologacji na xenony.. także jak pod to mierzysz to odradzam ..

Koledzy mam sprawe.. kto ma zamontowane ori halogeny w B5 w seryjnym zderzaku? potrzebuje luknąć pare rzeczy a moze ma ktoś pozyczyć halogena na pare dni :)

ja mam ori halo w zderzaku ale chyba do mnie masz kawałek;d

no zdeczka troche mam:) ale moze na spociku coś lukne? chodzi mi zobaczyć jak jest wyprofilowane szkło i pod jakim kontem ustawione no i jak da rade to jaki uchwyt dokładnie bo na fotkach to różnie to bywa

Haha weź :)

Kup sobie zespolone Depo poliftowe, zmień kostki, wytnij kawałek błotnika i załóż. Lepszej opcji nie widać.

plastuch robiłeś to sam ?

Ja mam dzielone :tongue4: ze względu na to że jak będe auto sprzedawał to sobie je zostawie lub opyle osobno :) Ale tak jak froger34 pisze zrób niema lepszej opcji jak chcesz zepolone :good:

I zapodaj i zapodaj HIDa z allegro 6000K i zobaczysz jak fajnie saieca . Ja tak mam juz ponad rok , DEPO zespolone + HID 6000K . I policji sie nieboj jak by co to powolaj sie na mnie , a najlepiej ich unikaj jak ja . Ale na wszelki wypadek wuz zarowki na zmiane ,bo ci dowod zabiora jak nie bedziesz mial spryskow i regulacji samopoziomujacej .

Tposejdon przeciez do depo mozna dac xenona bo sa to lampy DS2 :cool1: