dudi75 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 co z tym wyjazdem na miedzianke?bo jestem chętny. Chetnych bylo by duzo , ale niema kto tego zorganizowac . Grzanek juz zalatwia ten temat chyba z rok czasu :gwizdanie: ale moze w koncu co sie splodzi . A puki co narazie pozostaje nam sie wsciekac po drogach publicznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam80 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 co z tym wyjazdem na miedzianke?bo jestem chętny. Chetnych bylo by duzo , ale niema kto tego zorganizowac . Grzanek juz zalatwia ten temat chyba z rok czasu :gwizdanie: ale moze w koncu co sie splodzi . A puki co narazie pozostaje nam sie wsciekac po drogach publicznych ja będę na superoesie 27 lutego to postaram się coś dowiedzieć jak sprawa wygląda na tygodniu z wynajęciem toru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 koledzy potrzebuje lampy przód z czarnym wnętrzem[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 19:15_________________________________________________a jeszcze pytanie sonar czy depo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 z tych dwoch to depo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 a jakie jeszcze polecacie w dobrej cenie?[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 19:33_________________________________________________a co się dzieje z sonarem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 sonary świeca gdzie chcą ino nie na droge.. bierz depo i bedziesz zadowolony.. ja wywaliłem sonary i wsadziłęm czarne depo właśnie i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 ok to biore depo duzo problemów przy montażu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho1989 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 tez chciałbym zmienić reflektory na coś fajnego ale kurde słyszałem ze reflektory soczewkowe żeby wrzucić do "mojej" muszę przycinać maskę;/ nie wiem ile w tym prawdy bo nie miałem okazji przymierzyć takiej lampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 jak zespolone II lift to trzeba ciąc ucwyty w błotnikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 koledzy a jakie xenony zeby mi tych lamp po 5 miesiącach nie rozwaliło[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 07:14_________________________________________________może być coś takiego? http://www.allegro.pl/item888945651_xenon_ksenony_xenony_zestawy_hid_h1_warszawa.html[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 07:20_________________________________________________i do tego takie spryskiwacze http://www.allegro.pl/item903650348_hella_xenon_hid_spryskiwacze_reflektorow_komplet.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho1989 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 plastuch robiłeś to sam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 koledzy ale depo są tylko dzielone a ja bym już chciał całe z kierunkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 wiesz są depo zespolone też ale musisz delikatnei podrezać błotnik i w dodatku nie mają homologacji na xenony.. także jak pod to mierzysz to odradzam .. Koledzy mam sprawe.. kto ma zamontowane ori halogeny w B5 w seryjnym zderzaku? potrzebuje luknąć pare rzeczy a moze ma ktoś pozyczyć halogena na pare dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhy Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 ja mam ori halo w zderzaku ale chyba do mnie masz kawałek;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 ja mam ori halo w zderzaku ale chyba do mnie masz kawałek;d no zdeczka troche mam:) ale moze na spociku coś lukne? chodzi mi zobaczyć jak jest wyprofilowane szkło i pod jakim kontem ustawione no i jak da rade to jaki uchwyt dokładnie bo na fotkach to różnie to bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 to co ja mam zrobić teraz z tymi lampami?[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 07:07_________________________________________________koledzy a może coś takiego http://moto.allegro.pl/item904625759_reflektor_nowy_audi_a4_94_ring_angel_eyes_w_wa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Haha weź Kup sobie zespolone Depo poliftowe, zmień kostki, wytnij kawałek błotnika i załóż. Lepszej opcji nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 plastuch robiłeś to sam ? Ja mam dzielone ze względu na to że jak będe auto sprzedawał to sobie je zostawie lub opyle osobno Ale tak jak froger34 pisze zrób niema lepszej opcji jak chcesz zepolone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 I zapodaj i zapodaj HIDa z allegro 6000K i zobaczysz jak fajnie saieca . Ja tak mam juz ponad rok , DEPO zespolone + HID 6000K . I policji sie nieboj jak by co to powolaj sie na mnie , a najlepiej ich unikaj jak ja . Ale na wszelki wypadek wuz zarowki na zmiane ,bo ci dowod zabiora jak nie bedziesz mial spryskow i regulacji samopoziomujacej . Tposejdon przeciez do depo mozna dac xenona bo sa to lampy DS2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 ale nigdzie nie znalazłem depo łączonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi