Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GIT :good: pewnie znów coś wypadnie...

• Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja myślałem że w tą niedzielę :tongue4: ale 16-tego też pewnie będę w Kielcowni :decayed:

Opublikowano

lepiej jakis odleglejszy termin ustawić to więcej osób może sie zorientuje i przyjedzie dlatego 16

Opublikowano

A co było awaryjne odpalanie?:)

Opublikowano

Powinna sie znalesc jakas chyba u mnie :mysli:

Opublikowano

po CK jeżdzi tyle fajnych A4 żę powinien parking pękać w szfach

Opublikowano

jeździ fajny Avant Black na niskim profilu i gleba ze hoho na włoskich Blachach mijam go codziennie rano na Krakowskiej. Fajny Jest.

Opublikowano

no jeżdzi jest też fajne czarne b6 sedan z satynowymi lusterkami

Opublikowano

Witam Panowie a może by tak jakieś spotkanko w tygodniu wieczorkiem by zorganizował na parkingu w TESCOwie na najwyższej kondygnacje :decayed: bo chętnie bym was poznał :good: Juz jakiś czas jeżdzę po Kielcach i jeszcze nikogo z was niewidziałęm :disgust: Chętnie bym z wami pogadał i zaczerpnął wiedzy od bardziej doświadczonych :)

Panowie pomyślcie coś o jakimś spontanie w tygodniu bo ja w piątej jadę w swoje rodzinne strony na weekend :decayed:

Opublikowano

to jak masz ochote poznac kilka osob to zapraszam w piatek o 21 na KCK (oczywiscie jak niebedzie padac) na Tesco tez bywamy. Zaproszenie tyczy sie Wszystkich :> Jestem tam JA i Karol "kolorowe kola" :)

Opublikowano

Witam Panowie a może by tak jakieś spotkanko w tygodniu wieczorkiem by zorganizował na parkingu w TESCOwie na najwyższej kondygnacje :decayed: bo chętnie bym was poznał :good:

:good:
Opublikowano

Pany 16 aktualny z tym spotem??

Opublikowano

Pany 16 aktualny z tym spotem??

aktualne- każdy kto może niech przyjedzie.

a na tygodniu cykliczne spoty nawet po godzince spotkać sie pogadać nie jest żle- jak nie o autach to o d*pie marynie i jej :boobs: :boobs: :wink4:

Opublikowano

No na tygodniu to raczej nie zawitam ale 16 sie zjawie żeby tylko przyjechało więcej autek..

Opublikowano

no stawiać się w niedzielę obowiązkowo.

Karol słałeś info po Ludzie?

Opublikowano

nie:/ nie mam czasu . moze jutro pykne

Opublikowano

Jeździłem dziś sporo po Kielcach i nikogo z klubu nie widziałem. I żeby dojechać z pod WTC pod szpital onkologi zajeło mi kuźwa pół godziny takie korki :wallbash: