DeeJayMF Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 na +2 będzie zimno, bo to pod chmurką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 zaraz wychodzę z domu- jak nikogo nie będzie będzie wpier... :> :> :> :> tylko gdzie jechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Dzięki panowie za spotkanie Oby częściej takie spotkania Dożuci mnie ktoś z linkiem do autka tam koło was na przodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superdziki Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Dzięki panowie za spotkanie Oby częściej takie spotkania Dożuci mnie ktoś z linkiem do autka tam koło was na przodzie Trochę zimno było, ale miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmichalkw Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 sorry Panowie, zjeba*em... pilna sprawa mi wypadła musiałem sie ewakuować do Rdm ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dzięki panowie za spotkanie Oby częściej takie spotkania Dożuci mnie ktoś z linkiem do autka tam koło was na przodzie Napisz Do Grzanka/.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 gdzie foty świadczące o przyzwoitej frekwencji miło było poznać nowych Klubowiczy. Kar_sci auto nie do poznania od srodka chrom w stickerach męczy mnie od wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Kar_sci auto nie do poznania od srodka chrom w stickerach męczy mnie od wczoraj jak chcesz stickery takie same to mam w domu jeszcze troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Kar_sci auto nie do poznania od srodka chrom w stickerach męczy mnie od wczoraj jak chcesz stickery takie same to mam w domu jeszcze troche ba :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 oj tam oj tam Mnie bardziej poruszyło wnętrze ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Kurde nie zajrzałem do wątku a byłem akurat w CK wczoraj w tych godzinach... Tylko tyle ze mógłbym jedynie na chwilę wpaść bo grypsko mnie jebło a i przelotem byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Mi tam wyszły tragicznie, ale może ktoś wrzuci lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 następnym razem ja wezmę aparat to może da się jakeś leprzejsze zdjęcia zrobic :gwizdanie: Nie mniej jednak miło było was poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Panowie jedzie ktoś do Poznania albo wrocławia jakoś na dniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wesołych Świat dla wszystkich klubowiczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobil014 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wesołych Świat Życze Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 klubowiczy! hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Rodzinnych świąt Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Koledzy taka rzecz mi przyszła na myśl i jak ktoś ma jakąś więdzę na ten temat to zapraszam. tylko zaznaczam ze chodzi mi o wiedze z doświadczenia najlepiej. Temat porównanie modeli B5 a B6i B7 tylko pod kątem trwałości jakości wykonania żywotności. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=235905.msg2821056#msg2821056 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Spot. piątek godz. 19:00 Ostatni poziom Parkingu Galerii Echo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi