Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez fisa to widziałem ;) Zreszta co za róznica diesel czy benzyna ? To to samo tylko z inna skala obrotka ;)

• Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich fanów :a4fan: z kielc i okolic. Mieszkam jakeś 100 klocków od stolicy naszego regionu ale jakby sie coś dzieło fajnego to chętnie przyjadę. Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam troszkę się ociepliło jacyś chętni za spocik czy coś czy nadal sen zimowy :D

Opublikowano

siema

ja bym sie pisał

akurat w ten weekend jestem w Kielcowie to bym poznał wkoncu scyzorów :a4fan:

piszcie

jak cos bedzie to bede pozdro

Opublikowano

Witam ja niestety nie dam rady w ten weekend będę niestety w Wawie, ale późniejsze terminy się piszę. Jakby coś piszcie na gg. Pozdrawiam :a4fan:;)

Opublikowano

Ktoś jeszcze chętny?? :a4fan:

Opublikowano

witam to kiedy ten spocik moze i ja bym sie urwal z chaty poz. :a4fan:

Opublikowano

No to czekamy na więcej chętnych kto by się jeszcze pisał, gdzie reszta ekipy ???

Opublikowano

WItam nie ma więcej chętnych na spocik w CK, gdzie sie podziała stara ekipa przyznawać się już :rant:

Opublikowano

Obecny jestem

Właaaaaaaaaaaaaaaaśnie się budzę ze snu zimowego.

To kiedy ten spocik?

Chętnie się zjawię.

Opublikowano

Witam dawać jakieś propozycje kiedy, kto chętny ?? Może przyszły piątek wieczorkiem lub sobota[br]Dopisany: 17 Styczeń 2008, 18:30 _________________________________________________No w całym naszym województwie nie ma klubowiczów :rant: ?? Co by sie chcieli spotkać, z samych Kielc jest zarejstrowanych 71 a na spocik nie ma chętnych :thumbdown:

Opublikowano

no to jak cos sie ruszy to ja tez wpadne :hi:

Opublikowano

Moze lepiej nie wpadaj :polew:

Tylko przyjedz ;)

Opublikowano

Heh musiałem wysyłać wszystkim wiadomości na gg żeby się ruszyło :evil: no ale jest dobrze ktoś się w końcu odezwał :thumbup: no Teraz konkrety może niedziela komu pasuje a komu nie i jakie godziny ??

Opublikowano

ja jestem chetny na spocik,ale nie moge przyjechac bo narazie nie mam prawka,jak odbiore to dopiero mozemy się spotkac

Opublikowano

Ok zapraszamy :hi: . A na ten spocik możesz przybyć z kimś :th: nie ważne są auta tylko ludzie :) , no to co z tą NIEDZIELĄ ??