Nosb Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 doman dzieki Zaraz sobie namierze na mapce jeszcze no na spocik dzisiaj ( bede na 90%) albo wioska michniów ( obok suchedniowa) warzyd w **j tzn ile ? u mnie musza isc 2-3 warstwy na klape i na tylnia pólke tez troche
warzyd Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 przywioze to sobie zobaczysz. kupilem 22,5 cm x 10 m za 75 zl. jakos drogo to maja. takie srebrne maty soudala i wykleilem tylko bagaznik. za drzwi narazie sie nie biore bo jak sie wczoraj nie zebralem to narazie sie nie zbiore. ewentualnie dopiero jak glosniki sie jakies zmieni. to pewnie dopiero po powrocie
Nosb Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ja podjade ale dosłownie na kilka miutek Niunia rozbebeszona jak zwykle i wstyd Jeszcze na staluchach W bagazniku burdel , radia praktycznie nie ma Kierunek odpadł hehe ale zawitam na moment A na nastepnym spocie autka nie poznacie
ogonck Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 no mam nadzieje ze dzisiejszy spocik mozna uznac za udany...pogoda dopoisała i ludzie tez nie zawiodli oby wiecej takich spotkań
Nosb Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Szkoda ze musiałem sie zwijac i nie miałem czasu ... Ale liczebnosc nawet niezła była
ogonck Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 mysle ze kolejny bedzie jeszcze bardziej owocny
Nosb Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 no nie wiem Na pierwszym było nas od groma A potem kapota :gwizdanie: Sie okaze Ja musze w koncu tą moja skorupe poskładac jak nalezy
grzanek85 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ale było b5 b6 i b7 więc sie pniemy :th: jeszcze b8 no i ekipa 80 tek
FABSON Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 to na nastepny niech ktos przyjedzie b8, ja skoluje r8, to sie juz wespniemy konkret
Krycha Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 ile was było? na następny wpadam na bank bo już niunia się rejestruje
Mav3rick_17 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Grzanek jak poszlo VAGowanie?? cos ciekawego komputerek pokazal?
warzyd Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 no spocik dosyc udany. pogoda ladna i wszystko bylo jak nalezy. oby kolejne byly jeszcze lepsze, bo ostatnio to cos sie opuscila wiekszosc
12RAEL Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 może mi się uda wreszczecie podbić na następny ... i na 17stkach :>
arszenik Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 całkiem przyjemnie jak na 1 raz... thx grzanek za zwarzenie, ale zrobilbym sobie logi
grzanek85 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2008 no problem od czego są spoty :th: , Mav3rick vagowanie poszło ale wyszła lekk lipa z pedałem gazu więc nie robiłem nawet wszystkich logów tylko te niezbędne temat rozwojowy jest , http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_prosba_o_analize_po_swapie_z_1z_na_awx-t30346.0.html
podsi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 grzanek85 powiedz mi w jaki dzien robicie spoty u was? jesli sobota to mysle ze jestem w stanie si epokazac bo jestem od piatku na uczelnii i gdzie macie to spociki zeby tam trafic bo z mapki mi sie wydaje ze wystarczy ze znajde was gdzies obok stadionu tak ? aha a z tym dwumasem to tak wkleiles czy masz jakies o tym pojecie ?
grzanek85 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ogólnie pojęcie jakieś jest, w końcu u siebie sam rozmontowałem i zamontowałem sprzęgło z dwumasem I troszkę tych rozwalonych kół dwumasowych widziałem :th: spociki są różnie zależy jak sie zgadamy, w sobotę też sie zdarzają. A jeśli chodzi o miejscówkę to jak znajdziesz stadion korony to i znajdziesz naszą miejscówkę.
Krycha Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 to panowie ustalajcie następną datę to i ja podbije planujemy 3 maja zrobić spota 80tek jak coś to wbijajcie godzina 15
podsi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ogólnie pojęcie jakieś jest, w końcu u siebie sam rozmontowałem i zamontowałem sprzęgło z dwumasem I troszkę tych rozwalonych kół dwumasowych widziałem :th: spociki są różnie zależy jak sie zgadamy, w sobotę też sie zdarzają. A jeśli chodzi o miejscówkę to jak znajdziesz stadion korony to i znajdziesz naszą miejscówkę. ok stadion doskonale wiem gdzie jest ) zatem bedziemy w kontakcie co do terminu ) i dam znac czy bede napewno ) a widze ze warto przyjechac do doktora co poslucha uchem dwumasu ehhe
Rekomendowane odpowiedzi