Nosb Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 W starachowicach to mało miejsca zeby sie przejechac (przyspieszyc ) za to na pewno przetestuje sie głosnosc zawieszenia Spoko damy rade. Jesli nie jutro to kicne w niedziele Tylko ciekawe czy da sie mi przejechac
Norbi Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Musisz udać mocno zainteresowanego i sprawa z głowy
Nosb Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Wiesz ja mam 23 lata i nie wyglądam na kogos kto ma 60 tys w portfelu na autko Chyba lepiej bedzie podjechac moją niz kumpla bmw Bo jak zobaczy to bmw to za ch*&a nie da sie przejechac A tak to sciemnie ze chce zmienic
Norbi Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Wiesz ja mam 23 lata i nie wyglądam na kogos kto ma 60 tys w portfelu na autko Chyba lepiej bedzie podjechac moją niz kumpla bmw Bo jak zobaczy to bmw to za ch*&a nie da sie przejechac A tak to sciemnie ze chce zmienic :>
Krycha Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Widziałem to auto dzisiaj stoi na placu w serwisie opon PRESTO. Nosb to jest zaraz jak wjeżdżasz do Starachowic od strony Skarżyska Oczywiście to jeśli ta RS4 na jakiś dziwnych tablicach stała.
Nosb Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Trafie Tylko pytanie czy w niedziele bedzie mozna np obejrzec czy na tygodniu A co do tablic to było widac nawet na foto ze nie na polskich Podejrzewam ze kwestia przejazdzki odpadnie ze wzgledu na te blachy (chociaz kto wie ) PS : ciekawe ile jest rs4 w starachowicach ?
Krycha Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ski się zdarzają czasem jakieś, erkę to chyba tą jedna widziałem tylko, jest druga RS ale 6 Nawet S4 w tej nowej budzie po wiosce już lata Jak na taką mieścinę to nieźle
dudi75 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Koledzy to kiedy nastepny spocik teraz dlugi wekend przed nami to bysmy sie moze stykneli :th:
grzanek85 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2008 No myśleć myśleć kto by chętny był, ja raczej nie dam rady przybyć w długi weekend chyba że.....
warzyd Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 no ja dalbym rade przybyc w dlugi weekend wiec ja sie pisze.
ogonck Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 no w długi weekend bylo by dobrze....a co powiedzieiibys cie na inne miejsce spotu...np.na parkingu pasażu świetokrzyskiego? co wy na to
warzyd Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 hehe. parking tego pasazu to jest dobry na lans . za duzo sie tam ludzi przewija no ale miejsca jest napewno sporo. mogloby byc dobrze tylko czy wszyscy tam trafia... najwazniejsze zeby troche ludzi sie zdeklarowalo i bylo chetnych. moze niech ktos liste zrobi i wtedy wszystko bedzie jasne.
ogonck Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 napewno trafia :decayed:przeciez nie wierze ze ktos nie byl tutaj chociaz z raz a pozatym pasaz nie jest taki maly .... ja sie pisze daleko nie mam tak jak i ty ładnie to sie lansowac tą astrka w takie zimno bez dachu
warzyd Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 w zimno ? hehe. powiem ci ze w tym samochodzie jest naprawde cieplo a pozatym wczoraj to ponad 20 stopni bylo tak wiec pogoda w sam raz na taka jazde bez dachu
Krycha Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Jak nie macie co robić to wbijajcie się 1 maja o 14:00 na parking WTC my tam będziemy
arszenik Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 swoją drogą nie ma ktoś zalatwic kabli audio do samochodu w kielcach po cenach ludzkich ? nie 12-15zł/m tylko 7-9zl np. 5-6m prądowego 15mm2 ?
Doman13 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 arszenik a szukałeś na allegro? aha i jeszcze jedno, parę lat mnie nie było w Kielcach i to miasteczko trochę sie zmieniło i nie wiem gdzie jest pasaż świętokrzyski
arszenik Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 na allegro sa ale jak zamowie dzis to bedzie dopiero po weekendzie a tak to mialbym co robic w weekend... pasaz jest na slichowicach, nie da sie nie znaleźć
Rekomendowane odpowiedzi