Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daniel jak rezy ida :kox: jakies foto z dalszych prac :mysli::cool1:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
:no: :gwizdanie: :wink4:
Opublikowano

dostal ode mnie starego padalca do zrezania :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

Moj menager z pracy tez bardzo podziwia projekt RS4 :naughty: bo jest rowniez fanem Audi i kiedys tez cos mixowal ale w VW...

powiedzial ze takie rezy w UK bys zaplacil okolo 2500-3000 funtow i chodzi tutaj tylko o kosmetyke :wink4:

Opublikowano

Tak byś zapłacił jak byś komuś zlecił, bo tutaj na wyspach to mało kto sam coś robi, wszyscy oddają do dealerów

Opublikowano

No wiem :naughty: dlatego tez podziwia ten projekt :wink4:

malo jest dobrych angielskich rezaczy w tym tak mokrym panstwie :polew:

Kolega jest team leaderem w Princes Yacht - http://www.princess.co.uk/used-boats-for-sale.shtml

i mowi, ze gro stolarzy angilskich umie tylko wyrezac kilka rzeczy w drewnie :tongue4: np. tylko szafy i ewentualnie meble kuchenne i tyle :polew:

zaznaczam, ze to ich wyuczony zawod :tongue4:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 00:39_________________________________________________nie znaja " patentow " i ucza sie mi. od nas POLAKOW :th:

Opublikowano
  • Autor

Zapodalem update w temacie ;) Wrzucilem kutafona z dwie godzinki temu pod mache i juz nie wyjmuje chyba ze by sie jakis wielki niefart pojawil :D

W sumie zostalo popodpinac kabelki tylko :gwizdanie: + paliwo , wspomaganie , fmic , wydech i posklada... Generalnie jeszcze sporo roboty... A gdzie do zrobienia tylu :wallbash:

fly a moze naprawie tego automata ? :polew::kox:

Opublikowano

chodzilo o tzw. mniejsze :sick3: odnosnie tuningu z twojej strony Nosfer i tyle :gwizdanie:

Myslalem, ze TY moderator jestes bardziej wyrozumialy :wink4:

No dobra, dobra.. Piszesz ciągle o jednym i tym samym..

A jak Ci powtarzam, że mi nie przeszkadza inne Body, czy cokolwiek innego montowanego do auta. :blink:

Mi się po prostu nie podoba przedni zderzak Oetingera :zemdlal:

k**wa niech ktoś to przetłumaczy na język zrozumiały dla Remika, bo Ja nie wiem już w jaki sposób mam do niego dotrzeć..

i to nie tylko ja chcialem ci podpowiedziec :gwizdanie:

No nic dziwnego, skoro w kółko powtarzasz, że nie toleruję nic poza Ori, to inni czytając twoje posty doszli do tego samego wniosku. :wink4:

Dobra i koniec – bo jak jeszcze raz przeczytam, że nie trafię Tuningu z innej półki to dostanę pierdolca i zacznę moderować te wypowiedzi… :polew:

Opublikowano

A świstak zawijał .... :naughty:

Opublikowano

Też mi się nie podobają te zderzaki, może s- line, s4 oklepane, ale wyglądają moim zdaniem o niebo lepiej.

Wydaję mi się, że A4 nie jest autem sportowym/agresywnym z wyglądu, jest normalnym dupowozem, gdzie taki zderzak trochę śmiesznie wygląda :). TO JEST MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT.

Ale się na mnie zaraz rzucą :decayed::kox: :kox:.

Opublikowano

Każdy ma swoje zdanie i nie ma się co kłócić, jak ktoś ma ochotę to niech sobie zakłada co chce. Ilu ludzi na świecie tyle opinii, o gustach się nie dyskutuje :wink4::decayed:

Opublikowano

fly a moze naprawie tego automata ? :polew::kox:

jak to? przeciez on sprawny jest! zepsules?!

bedziesz placil :polew:

Opublikowano

Każdy ma swoje zdanie i nie ma się co kłócić, jak ktoś ma ochotę to niech sobie zakłada co chce. Ilu ludzi na świecie tyle opinii, o gustach się nie dyskutuje :wink4::decayed:

dokładnie

i koniec z tematem w tym dziale

jest nowy watek załozony w tym temacie i tam sie wypowiadac

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=182685.0

Opublikowano

dokładnie

Tak jest !!

:polew: :polew:

Opublikowano

dokładnie

Tak jest !!

:polew: :polew:

no dobrze ze chociaz w tym temacie sie moderator ze mną zgadza :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ha Dzisiaj umyłęm auto i okazało się że jest czarne a felgi srebrne- chociaż szaro/brązowy tez był w deszke :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 14:38_________________________________________________Czester może to i nawet nie od B6 być tak się znają na allegro [br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 14:42_________________________________________________http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/29/27/81/1429278137_4 ależ chętnie bym taką dokładeczkę przytulił :confused4:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 14:44_________________________________________________http://moto.allegro.pl/zderzak-tylny-tyl-audi-a4-avant-02-04-gliwice-i1430582793.html s line

Opublikowano

:good:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 16:39_________________________________________________Te pedały z allegro nie wiedzą co sprzedają :wallbash: :wallbash:

niech mi ktośpoda nre zderzaka tylnego s line do B6 i do B7 :wallbash: