Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ty D U P O nakladki za grosze na przod nie kupiles a teraz sie za tylem rozgladasz? :)

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ty D U P O nakladki za grosze na przod nie kupiles a teraz sie za tylem rozgladasz? :)

nie pękaj to po tanioszce wpadnie-tylko czy to pójdzie w świat czy będzie mi w garażu leżało?
Opublikowano

Hehehe. Zaczynam mieć wyrzuty sumienia przez tą dokłądkę.. Że zabrałem z przed nosa..

:D A Marcin jutro pójdzie do sklepu i kupi Johnego W. za 135zł i wywali wieczorem ze szwagrem :polew: :polew:

Rano się skapnie, że za tą kasę mógł mieć całą dokłądkę :polew:

Opublikowano
  • Autor

To co pokazujesz to wydaje mi sie ze bedzie wersja usa ale moge sie mylic... Generalnie osralbym to wolalbym tą ms design tylnia :)

Nosfer jakie wyrzuty ? Niech sie d*py naucza ze jak jest okazja to trzeba brac :) a nie zastanawiac sie 3 tygodnie :)

Opublikowano

Hehehe. Zaczynam mieć wyrzuty sumienia przez tą dokłądkę.. Że zabrałem z przed nosa..

:D A Marcin jutro pójdzie do sklepu i kupi Johnego W. za 135zł i wywali wieczorem ze szwagrem :polew: :polew:

Rano się skapnie, że za tą kasę mógł mieć całą dokłądkę :polew:

ta co wziąłeś jeszcze się trafi- tą tylną na handel bym wziął
Opublikowano

Sam bym tą już NOsferską dokładkę łyknął, bo właśnie w zderzaku mi poszły zatrzaski i po zimie trzeba będzie coś z tym zrobić.

Już mam dosyć tej yebanej zimy...

Opublikowano
  • Autor

teraz 5 chetnych a tak to sE odstepowali :decayed: Sam moglem lyknac teraz za prawa do niej zadalbym 50 zl :decayed:

Opublikowano

30 minut temu, zderzakiem uderzyłem w śnieg czy inne tam hoojstwo lodowe, no nic teraz szukać dalej okazji :decayed:.

teraz 5 chetnych a tak to sE odstepowali :decayed:

Bardzo kulturni Panowie :polew: :polew:

Opublikowano

pisałem że do A6 allroada

tu taki sam

http://moto.allegro.pl/audi-a6-c5-allroad-zderzak-tyl-tylny-parktronic-i1417216749.html[br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 21:30_________________________________________________

jak ktoś szuka to cena normalna

Opublikowano

To jest ori S-line ? :blink: to ile było rodzai tych zderzaków ?

To nie jest s line, to ms design

Opublikowano

Opisy przedmiotów na Allegro doprowadzają mnie już do szału :wallbash: ale powoli zaczynam ogarniać wszystkie zderzaki do B6 :good:

Opublikowano

Opisy przedmiotów na Allegro doprowadzają mnie już do szału :wallbash: ale powoli zaczynam ogarniać wszystkie zderzaki do B6 :good:

Zacznij od przestania sugerowania się tym co piszą sprzedawcy na allegro :)

Opublikowano

możesz sobie szukać pewnej rzeczy a trafiasz do czegoś innego... i na odwrót :confused4:

też się rozglądam za s-linem na tył :wink4:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 01:11_________________________________________________

Zacznij od przestania sugerowania się tym co piszą sprzedawcy na allegro :)

chociaż z jednej strony to czasami dobrze iż nie wiedzą co sprzedają:)

Opublikowano

tak właśnie kupiłem tył s-line na 2 dyfuzory

Opublikowano

o widze ze teraz na wiosne wszystkie audiole beda lataly ze zderzakami s-line :gwizdanie:

Opublikowano

o widze ze teraz na wiosne wszystkie audiole beda lataly ze zderzakami s-line :gwizdanie:

tak swoja droga...

kazdy gada, ze "wszyscy maja sline'a" - a ja kuzwa nie moge spotkac na drodze ani jednego!

codziennie robie 50km po miescie i widze sporo B6/B7 i w 98% to sa zwykle serie, rzadko ktory ma na oko 1BE...

Opublikowano

To fakt.

Na forum tych S-linów też nie jest aż takie zatrzęsienie.. Dużo się o tym pisze, ot co.

Opublikowano

powiem wiecej - ostatni raz widzialem sline'a w miescie jakis rok temu, albo lepiej :blink: