Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wal fele na biało, będzie kozak :naughty:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

białe fele. moze i zaciski białe obwódki szyb, obwódkę grila tez i listwe na klapie... zoabczymy jak to wyjdzie w praniu... felgi mam i tak po dzownie do renowacji wiec :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ja bym raczej walnal chrom na czarny polysk jak juz. Bedzie dziwnie z bialym a auto nie ma ani "grubej" feli ani gleby :) No offence wiesz o co mi chodzi?

Opublikowano

jak wykoncze ta zawieche to gewinde zagosci

Opublikowano

czarne czy grafitkowe kolo do granatowego auta to jak pies do jeza :) dobrze, ze mysli o bialych, dadza rade z dokladkaim w kolorze i na glebie.

Opublikowano
  • Autor

Panowie szybka akcja : mam listwy dolne z B7 takie lekko wybrzuszone w czarnej perle ( prawdopodbnie lz9w bo nie odcinaja sie od mojego auta ). Potrzebuje je zamienic za zwykle z b6 . Mile widziane w lakierze , kolor obojetny . Anyone ? Zaraz dorzuce fotki ( nie sa to zadne sline ;) )

[br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 19:58_________________________________________________http://allegro.pl/listwa-listwy-dolne-a4-b6-b7-drzwi-prawe-zderzak-i1752807135.html o takie :)

Opublikowano

Przygarnę tarcze hamulcowe przód/tył do A4 Avant 2.5 V6 Quattro. Mogą być zjechane do zera, krzywe i zardzewiałe!!!! Najlepiej ze Śląska.

Opublikowano
  • Autor

Jakby ktos chcial to mam ramki pod tylnie szyby elektryczne do sedana ( bez szyb i silniczkow ) .

Opublikowano

panowie jaki rozmiar oponek na felge 17'' 7,5'' 205 bedzie dobra czy musi byc 215? i jaki profil[br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 14:32_________________________________________________chodzi mi o opony zimowe wiec wolal bym wezsze

zapodaj 225 :good: ja smigalem na takich w zime i za***iście sie auto prowadzi i gryzie snieg :good: oponki kumho :cool1:
Opublikowano

panowie może ktoś ma na zbyciu łącznik kostkę 4-pin 4e0-972-133 potrzebna do zmiany kiery od b7 wiem że w aso jest tania ale najbliższe aso 90km odemnie

Opublikowano

generalnie ona nie jest Ci potrzebna

ta kostka która obecnie jest w B6 jest dwuczęściowa, po rozebraniu jej na dwie części bezproblemu wciśniesz ją w taśmę od B7

sprawdzone bo sam tak miałem zrobione w B6 :naughty:

Opublikowano

Przygarnę tarcze hamulcowe przód/tył do A4 Avant 2.5 V6 quattro. Mogą być zjechane do zera, krzywe i zardzewiałe!!!! Najlepiej ze Śląska.

tyl mam

Opublikowano

panowie jaki rozmiar oponek na felge 17'' 7,5'' 205 bedzie dobra czy musi byc 215? i jaki profil[br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 14:32_________________________________________________chodzi mi o opony zimowe wiec wolal bym wezsze

zapodaj 225 :good: ja smigalem na takich w zime i za***iście sie auto prowadzi i gryzie snieg :good: oponki kumho :cool1:

a 205 nie trzeba bedzie naciagac bo wolal bym takiej szerokosci oponke ?

Opublikowano

chłopaki czy obudowy na lusterka alu są co warte

Opublikowano

generalnie ona nie jest Ci potrzebna

ta kostka która obecnie jest w B6 jest dwuczęściowa, po rozebraniu jej na dwie części bezproblemu wciśniesz ją w taśmę od B7

sprawdzone bo sam tak miałem zrobione w B6 :naughty:

no to dzięki od b6 mam taką kostkę luzem muszę sprawdzić

Opublikowano
  • Autor

wal 205... Na zime wezsza jest lepsza.

Opublikowano

Panowie,

kumplowi w Golfie ALH siadlo turbo od ASZ - ktos wie gdzie mozna dostac nowke od ARL'a lub dobrze zrenegenerowane?

a moze jakas inna alternatywa do tego silnika? to zwykle 1.9 na VP :cool1:

Opublikowano

Panowie do wymiany mam zawór egr, mogę go mieć nowego za 800 zł, brać go czy odpuścić temat i szukać dalej?

Opublikowano

Za 400 albo i taniej kupisz zamiennik. Najlepiej to pozbyć się EGR poprzez wstawienie flanszy lub go zaślep.