Wojtek_A4 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 ale się tu dziej dziśWOJTEK_A4 a do Bydgoszcyz masz daleko?? hjaki wzor felg chcesz malować?? Sporteci http://fourtitude.com/emAlbum/albums/Aftermarket/Sportec/A4%20(B6,%20Type%208E)%20Avant/audi_a4_avant_sportec_b6_8e_002.jpg http://pictureposter.audiworld.com/44810/sportec_mono_10.jpg A moze jednak rotor? Jak mysliscie? http://www4.picturepush.com/photo/a/12411847/1024/Audi/rotor.jpg Dlaczego nie ma tematu z Twoją nową A4 ? no ja się pytam ? jak tam taki wypas po samej d*pie widać masz. Sie robi dopiero. Jak sie zrobi to sie pokaze:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ech co za skąpiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Mow lepiej czy lepszy sportec czy rotor tylko, ze dobrze pomalowany:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Do tej B6 sportec w graficie :hi:rotot będzie tak popularny jak RS6 (gdzie nie mówię że brzydkie) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Pocas masz już kamerkę u siebie? Mam, sorry że nie brałem od Ciebie, ale nie chciałem się bawić w kabelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Nie spoko spoko. Teraz mam wersję z kabelkiem do sprzedania dlatego pytam:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ta jest lepsza wg mnie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Panowie mam problem, przerywa mi przy przyśpieszaniu od jakis 3k obrotów, but w podłoge a on ciągnie, przestaje na dziesiątą sekundy i znowu jedzie. Już pomijam wadliwą dmuchawkę BRD która nie wstaje. Co może jej dolegać ? Czy to może być wina zajechanego filtru paliwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Panowie mam problem, przerywa mi przy przyśpieszaniu od jakis 3k obrotów, but w podłoge a on ciągnie, przestaje na dziesiątą sekundy i znowu jedzie. Już pomijam wadliwą dmuchawkę BRD która nie wstaje. Co może jej dolegać ? Czy to może być wina zajechanego filtru paliwa ? Może być i od tego bym zaczął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Właśnie kupiłem, jutro wymienię. Problem nasilił się zimą przy mrozach oraz rezerwie w baku w nocy więc podejrzewam filtr paliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Panowie mam problem, przerywa mi przy przyśpieszaniu od jakis 3k obrotów, but w podłoge a on ciągnie, przestaje na dziesiątą sekundy i znowu jedzie. Już pomijam wadliwą dmuchawkę BRD która nie wstaje. Co może jej dolegać ? Czy to może być wina zajechanego filtru paliwa ? Może być i od tego bym zaczął. następny w kolejności - przepływka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Właśnie kupiłem, jutro wymienię. Problem nasilił się zimą przy mrozach oraz rezerwie w baku w nocy więc podejrzewam filtr paliwa. Dlatego w zimę nie można długo zostawiać auta na rezerwie bo woda w baku się skrapla i pipka najlepiej mieć zawsze ponad połowę baku:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Właśnie kupiłem, jutro wymienię. Problem nasilił się zimą przy mrozach oraz rezerwie w baku w nocy więc podejrzewam filtr paliwa. Dlatego w zimę nie można długo zostawiać auta na rezerwie bo woda w baku się skrapla i pipka najlepiej mieć zawsze ponad połowę baku:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:) wiem wiem, teraz mi się zdarzyło. Co jeszcze może być ? Dodam, że przy zimnym silniku zdarzało się to ostatnio często, przy 90stopniach było ok. Teraz przy nagrzanym silniku się to też dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ta jest lepsza wg mnie :http://www.audizine.com/gallery/data/500/DSC_0029.jpg Ta jest super. Wojtek ale masz fajne alukołpaki na zimę w tej B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 rotory tez w 19 calach? Jak się na nie nie zdecydujesz to daj znać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 gdzie pobrać jakiś DOBRY program do Vagowania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Em... VCDS/VAG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Tymek wpadniesz jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi