Opublikowano 1 Maja 201313 l Siema Szybkie pytanie, macie jakis patent na wykrecenie pęknietej śruby od koła przyspawnie odpada.
Opublikowano 1 Maja 201313 l a gdzie Ci pękła ? i jak ---------- Post dopisany at 16:57 ---------- Poprzedni post napisany at 16:32 ---------- ktoś może wie czy jest różnica w mechanizmie szyby tylnej prawa/ lewa
Opublikowano 1 Maja 201313 l Siema Szybkie pytanie, macie jakis patent na wykrecenie pęknietej śruby od koła przyspawnie odpada. Chyba będziesz musiał rozwiercać jak przyspawanie odpada .
Opublikowano 1 Maja 201313 l Pany. Mając ELMa (modul ODB pod BT) można jakoś zmierzyć przyspieszenie od 0 do 100?
Opublikowano 1 Maja 201313 l Domin, listonosz jednak zostawił awizo w skrzynce Na bro się umawiamy na Krupowkach?:-D Btw. Stoi w Zakopcu czarne RS4 B7 na wpi. Jak tłumaczyłem kobiecie ze to urywa łeb i się jaram to ona mówi ze normalne auto:banghead: Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 1 Maja 201313 l a ja dziś słyszałem że na zakopiance mega korki były No to chyba norma u nas na półwyspie też od uja ludzi nie ma gdzie auta postawić
Opublikowano 1 Maja 201313 l No budy pootwierane więc coś się tam kręci:wink: ---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ---------- Pany czy te spinki które trzymają uszczelki na około dolnej części drzwi mają jakiś numer?
Opublikowano 1 Maja 201313 l Siema Szybkie pytanie, macie jakis patent na wykrecenie pęknietej śruby od koła przyspawnie odpada. Z dwa tygodnie temu 3 sztuki rozwiercałem Rozumiem, że już masz łeb okręcony? Bo jeżeli łeb cały a nie ma sił odkręcić to klucz "krzyżakowy" do kół, jeden trzyma i napierdziela z całej siły w klucz a drugi jakimś przedłużeniem z 2 metry próbuje odkręcić... Jeżeli łba już nie ma to zostaje rozwiercanie, co najmniej trzema rozmiarami wiertła aż nie dojdziesz do grubości samej śruby. Ogólnie jest co robić a wiertła muszą być dobre i ostre...
Opublikowano 1 Maja 201313 l Dzięki za spota miki A to, że dałeś mi wsadzić biksenona do siebie to łeb urwę, bo ciągle mi w głowie siedzi Muszę je mieć
Opublikowano 1 Maja 201313 l Siema Szybkie pytanie, macie jakis patent na wykrecenie pęknietej śruby od koła przyspawnie odpada. Z dwa tygodnie temu 3 sztuki rozwiercałem Rozumiem, że już masz łeb okręcony? Bo jeżeli łeb cały a nie ma sił odkręcić to klucz "krzyżakowy" do kół, jeden trzyma i napierdziela z całej siły w klucz a drugi jakimś przedłużeniem z 2 metry próbuje odkręcić... Jeżeli łba już nie ma to zostaje rozwiercanie, co najmniej trzema rozmiarami wiertła aż nie dojdziesz do grubości samej śruby. Ogólnie jest co robić a wiertła muszą być dobre i ostre... Rozebrałem hamulce, zdjąłem tarcze i próbowałem odkrecic ale nie szło nic a nic :/ to wziałem sie za rozwiercanie, pare wierteł poległo, wszedłem praktycznie to wiertła przekroju śruby i d*pa i tak nie szło odkręcić, gwint śruby po trochu sie ułamywał i nic, migiła... jutro chyba jakde do mechaniora i bedzie nowa piasta :/ tylko wkurza mnie to ze pare godzin sie z tym bawilem i nic...
Opublikowano 1 Maja 201313 l to wziałem sie za rozwiercanie, pare wierteł poległo, wszedłem praktycznie to wiertła przekroju śruby i d*pa i tak nie szło odkręcić, gwint śruby po trochu sie ułamywał i nic, migiła... jutro chyba jakde do mechaniora i bedzie nowa piasta :/ tylko wkurza mnie to ze pare godzin sie z tym bawilem i nic... Nie rozumiem trochę... Średnica śruby tam gdzie jest gwint to jest koło 15 mm teraz dokładnie nie pamiętam. Wiercisz pierw mniejszymi a na końcu jedziesz tym największym tak długo aż "łeb" odpadnie... Felga nie ma gwintu tylko piasta więc jak przewiercisz "główkę" śruby wiertłem o rozmiarze gwintu to główka spadnie i zostanie sama "szpilka" jeśli można tak powiedzieć... Felga sama spada no chyba, że przykleiła się do piasty... Potem oczywiście inna bajka, że ta szpilka siedzi w otworze piasty... W każdym razie rozwierć to tak aby odpadł łeb, śruba jest lekko stożkowa więc wiertłem nie skaleczysz felgi, przynajmniej mi się nie udało. Potem wkładasz coś w ten otwór łba śruby trochę kiwasz na boki i w końcu odpada...
Opublikowano 1 Maja 201313 l Jaki nr ma gill z s4??Na allegro nic nie ma:/ Pisz do iconslave on chyba S4 miał przód a sprzedaje furę Jozek, zamontowałem lusterko ale za pierwszym razem strasznie luźno siedziało na tym mocowaniu i się gibało więc musiałem podgiąć te mocowania i teraz siedzi sztywno W piątek podłączenie MCE i lustra