Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: aa co tu taka cisza ?:whistling:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

przed burzą:decayed:

Opublikowano

u mnie słoneczko ładnie świeci :grin:

Opublikowano

Siema :hi:

Szybkie pytanie, macie jakis patent na wykrecenie pęknietej śruby od koła :whistling: przyspawnie odpada.

Opublikowano

a gdzie Ci pękła ? i jak

---------- Post dopisany at 16:57 ---------- Poprzedni post napisany at 16:32 ----------

ktoś może wie czy jest różnica w mechanizmie szyby tylnej prawa/ lewa :wink:

Opublikowano

Szybkie pytanie, macie jakis patent na wykrecenie pęknietej śruby od koła :whistling: przyspawnie odpada.

Chyba będziesz musiał rozwiercać jak przyspawanie odpada :kwasny:.

Opublikowano

Domin, listonosz jednak zostawił awizo w skrzynce :grin:

Opublikowano

:decayed::naughty:

Opublikowano

Pany. Mając ELMa (modul ODB pod BT) można jakoś zmierzyć przyspieszenie od 0 do 100?

Opublikowano

:decayed::naughty:

Na bro się umawiamy na Krupowkach?:-D

Btw. Stoi w Zakopcu czarne RS4 B7 na wpi. Jak tłumaczyłem kobiecie ze to urywa łeb i się jaram to ona mówi ze normalne auto:banghead:

Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

a ja dziś słyszałem że na zakopiance mega korki były :decayed:

Opublikowano
a ja dziś słyszałem że na zakopiance mega korki były :decayed:
No to chyba norma u nas na półwyspie też od uja ludzi nie ma gdzie auta postawić:whistling::wink:
Opublikowano

ale za to biznes się tam kręci :decayed:

Opublikowano

No budy pootwierane więc coś się tam kręci:wink:

---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ----------

Pany czy te spinki które trzymają uszczelki na około dolnej części drzwi mają jakiś numer?

Opublikowano

Z dwa tygodnie temu 3 sztuki rozwiercałem :doh::kwasny:

Rozumiem, że już masz łeb okręcony? Bo jeżeli łeb cały a nie ma sił odkręcić to klucz "krzyżakowy" do kół, jeden trzyma i napierdziela z całej siły w klucz a drugi jakimś przedłużeniem z 2 metry próbuje odkręcić...

Jeżeli łba już nie ma to zostaje rozwiercanie, co najmniej trzema rozmiarami wiertła aż nie dojdziesz do grubości samej śruby. Ogólnie jest co robić a wiertła muszą być dobre i ostre...

Opublikowano

Dzięki za spota miki

A to, że dałeś mi wsadzić biksenona do siebie to łeb urwę, bo ciągle mi w głowie siedzi :facepalm: Muszę je mieć :slina:

Opublikowano

Z dwa tygodnie temu 3 sztuki rozwiercałem :doh::kwasny:

Rozumiem, że już masz łeb okręcony? Bo jeżeli łeb cały a nie ma sił odkręcić to klucz "krzyżakowy" do kół, jeden trzyma i napierdziela z całej siły w klucz a drugi jakimś przedłużeniem z 2 metry próbuje odkręcić...

Jeżeli łba już nie ma to zostaje rozwiercanie, co najmniej trzema rozmiarami wiertła aż nie dojdziesz do grubości samej śruby. Ogólnie jest co robić a wiertła muszą być dobre i ostre...

Rozebrałem hamulce, zdjąłem tarcze i próbowałem odkrecic ale nie szło nic a nic :/ to wziałem sie za rozwiercanie, pare wierteł poległo, wszedłem praktycznie to wiertła przekroju śruby i d*pa i tak nie szło odkręcić, gwint śruby po trochu sie ułamywał i nic, migiła... jutro chyba jakde do mechaniora i bedzie nowa piasta :/ tylko wkurza mnie to ze pare godzin sie z tym bawilem i nic...

Opublikowano

Jaki nr ma gill z s4??

Na allegro nic nie ma:/

Opublikowano
to wziałem sie za rozwiercanie, pare wierteł poległo, wszedłem praktycznie to wiertła przekroju śruby i d*pa i tak nie szło odkręcić, gwint śruby po trochu sie ułamywał i nic, migiła... jutro chyba jakde do mechaniora i bedzie nowa piasta :/ tylko wkurza mnie to ze pare godzin sie z tym bawilem i nic...

Nie rozumiem trochę... Średnica śruby tam gdzie jest gwint to jest koło 15 mm teraz dokładnie nie pamiętam. Wiercisz pierw mniejszymi a na końcu jedziesz tym największym tak długo aż "łeb" odpadnie... Felga nie ma gwintu tylko piasta więc jak przewiercisz "główkę" śruby wiertłem o rozmiarze gwintu to główka spadnie i zostanie sama "szpilka" jeśli można tak powiedzieć... Felga sama spada no chyba, że przykleiła się do piasty... Potem oczywiście inna bajka, że ta szpilka siedzi w otworze piasty...

W każdym razie rozwierć to tak aby odpadł łeb, śruba jest lekko stożkowa więc wiertłem nie skaleczysz felgi, przynajmniej mi się nie udało. Potem wkładasz coś w ten otwór łba śruby trochę kiwasz na boki i w końcu odpada...

Opublikowano
Jaki nr ma gill z s4??

Na allegro nic nie ma:/

Pisz do iconslave on chyba S4 miał przód a sprzedaje furę :hi:

Jozek, zamontowałem lusterko ale za pierwszym razem strasznie luźno siedziało na tym mocowaniu i się gibało więc musiałem podgiąć te mocowania i teraz siedzi sztywno :banan:

W piątek podłączenie MCE i lustra :polew: