Opublikowano 1 Maja 201313 l Jaki nr ma gill z s4??Na allegro nic nie ma:/ http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-252/s4-b6-bodykit-spis-numerow-czesci-88240/
Opublikowano 1 Maja 201313 l a ja dziś słyszałem że na zakopiance mega korki były 5 minut nawet nie stałem w miejscu:-D 8h z wizyta w biedronce i, 470km pokonane:-D Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 1 Maja 201313 l Dzięki za spota mikiA to, że dałeś mi wsadzić biksenona do siebie to łeb urwę, bo ciągle mi w głowie siedzi Muszę je mieć Dobrze ze wtyczka pusciła Tapnięte z SGS III
Opublikowano 1 Maja 201313 l Dzięki za spota mikiA to, że dałeś mi wsadzić biksenona do siebie to łeb urwę, bo ciągle mi w głowie siedzi Muszę je mieć Dobrze ze wtyczka pusciła Tapnięte z SGS III Było zabawy z tym A tego strippera to jeszcze czuje teraz siedząc przed kompem Ja piertole, po co wchodziłem do tematu sevesa, tera mam ochotę sprzedać to pudło, kupić 3.0TDI z tipem i wymodzić 300+ Ciekawe tylko za co
Opublikowano 1 Maja 201313 l za 900 moge oddac , euro of kors zestaw mlodego z zmienionymi okuciami i poduchami
Opublikowano 2 Maja 201313 l http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/lotka-s4-s-line-nowa-cena-349-a-240923/
Opublikowano 2 Maja 201313 l powie ktoś czy się nie doproszę pasuje mechanizm szyby tył prwaw do lewej ??
Opublikowano 2 Maja 201313 l powie ktoś czy się nie doproszę pasuje mechanizm szyby tył prwaw do lewej ?? nie pasuje
Opublikowano 2 Maja 201313 l a ma ktoś może prawy tył na PW jak coś ---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 14:48 ---------- wąski dziękuje
Opublikowano 2 Maja 201313 l Siema No i caly dzień dzis u mechaniora praktycznie piasta i łożysko wymienione, do tego w koncu normalnie zamocowalem osłone silnika, filtry, olej wymienione tyle dobrego a i osłony wydechu pościagane, mozna mocowac 2 kominy... Jedyny minus to taki że nie dało rady juz dzis ogarnac wydechu i juz sam nie wiem kiedy da rade...masakra... Może ktoś z elity koło warszawy miał by możliwość i jak pomóc pospawać ten wydech i zamocowac ?
Opublikowano 2 Maja 201313 l Siema No i caly dzień dzis u mechaniora praktycznie piasta i łożysko wymienione, do tego w koncu normalnie zamocowalem osłone silnika, filtry, olej wymienione tyle dobrego a i osłony wydechu pościagane, mozna mocowac 2 kominy... Jedyny minus to taki że nie dało rady juz dzis ogarnac wydechu i juz sam nie wiem kiedy da rade...masakra... Może ktoś z elity koło warszawy miał by możliwość i jak pomóc pospawać ten wydech i zamocowac ? Mi spawal gosciu w płońsku wydech i jak byś to zobaczył ti wygląda lepiej niż ori:-D Wziął 50zl. Mówią na niego mcGyver:-D Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 2 Maja 201313 l Siema No i caly dzień dzis u mechaniora praktycznie piasta i łożysko wymienione, do tego w koncu normalnie zamocowalem osłone silnika, filtry, olej wymienione tyle dobrego a i osłony wydechu pościagane, mozna mocowac 2 kominy... Jedyny minus to taki że nie dało rady juz dzis ogarnac wydechu i juz sam nie wiem kiedy da rade...masakra... Może ktoś z elity koło warszawy miał by możliwość i jak pomóc pospawać ten wydech i zamocowac ? Mi spawal gosciu w płońsku wydech i jak byś to zobaczył ti wygląda lepiej niż ori:-D Wziął 50zl. Mówią na niego mcGyver:-D Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2 To dam mu mój tylny zderzak, niech zrobi S4 Tapnięte z SGS III