Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a ja dziś słyszałem że na zakopiance mega korki były :decayed:

5 minut nawet nie stałem w miejscu:-D 8h z wizyta w biedronce i, 470km pokonane:-D

Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Dzięki za spota miki

A to, że dałeś mi wsadzić biksenona do siebie to łeb urwę, bo ciągle mi w głowie siedzi :facepalm: Muszę je mieć :slina:

Dobrze ze wtyczka pusciła :grin::wink:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano
Dzięki za spota miki

A to, że dałeś mi wsadzić biksenona do siebie to łeb urwę, bo ciągle mi w głowie siedzi :facepalm: Muszę je mieć :slina:

Dobrze ze wtyczka pusciła :grin::wink:

Tapnięte z SGS III

Było zabawy z tym :grin: A tego strippera to jeszcze czuje teraz siedząc przed kompem :banan:

Ja piertole, po co wchodziłem do tematu sevesa, tera mam ochotę sprzedać to pudło, kupić 3.0TDI z tipem i wymodzić 300+ :grin: Ciekawe tylko za co :polew:

Opublikowano

Sprzedaj nerkę, resztę ukradnij :decayed:

Stripper daje radę :kox:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano

pany air ride ktos nie chce? :naughty:

Opublikowano

za 900 moge oddac , euro of kors :) zestaw mlodego z zmienionymi okuciami i poduchami :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Ma może ktoś z Was do sprzedania lotkę na klapę do B6?

Opublikowano

powie ktoś czy się nie doproszę pasuje mechanizm szyby tył prwaw do lewej ??

Opublikowano

chodzi Ci o prowadnice??

Opublikowano

no tak mechanizm szyby

Opublikowano
powie ktoś czy się nie doproszę pasuje mechanizm szyby tył prwaw do lewej ??

nie pasuje

Opublikowano

a ma ktoś może prawy tył na PW jak coś

---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 14:48 ----------

wąski dziękuje :hi:

Opublikowano

Siema :hi:

No i caly dzień dzis u mechaniora praktycznie :) piasta i łożysko wymienione, do tego w koncu normalnie zamocowalem osłone silnika, filtry, olej wymienione :) tyle dobrego :wink: a i osłony wydechu pościagane, mozna mocowac 2 kominy...

Jedyny minus to taki że nie dało rady juz dzis ogarnac wydechu i juz sam nie wiem kiedy da rade...masakra...

Może ktoś z elity koło warszawy miał by możliwość i jak pomóc pospawać ten wydech i zamocowac ?

Opublikowano

Dostałem kostki do Domina, ale mam radochę :polew:

Opublikowano

No i caly dzień dzis u mechaniora praktycznie :) piasta i łożysko wymienione, do tego w koncu normalnie zamocowalem osłone silnika, filtry, olej wymienione :) tyle dobrego :wink: a i osłony wydechu pościagane, mozna mocowac 2 kominy...

Jedyny minus to taki że nie dało rady juz dzis ogarnac wydechu i juz sam nie wiem kiedy da rade...masakra...

Może ktoś z elity koło warszawy miał by możliwość i jak pomóc pospawać ten wydech i zamocowac ?

Mi spawal gosciu w płońsku wydech i jak byś to zobaczył ti wygląda lepiej niż ori:-D Wziął 50zl. Mówią na niego mcGyver:-D

Opublikowano

Mi spawal gosciu w płońsku wydech i jak byś to zobaczył ti wygląda lepiej niż ori:-D Wziął 50zl. Mówią na niego mcGyver:-D

To dam mu mój tylny zderzak, niech zrobi S4 :decayed:

Tapnięte z SGS III