MAGIC87 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 z racji tego ze skonczyły mi sie letnie opony potrzebuje porady poprzednio miałem 225/40/18 ale z przodu niestety obcierały przy mega glebie. Jakie wybrać 215/35? czy jeszcze cos innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 z racji tego ze skonczyły mi sie letnie opony potrzebuje porady poprzednio miałem 225/40/18 ale z przodu niestety obcierały przy mega glebie. Jakie wybrać 215/35? czy jeszcze cos innego? po co Ci opony smigaj na samych felach tylko wsadz wtedy chociaz 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 czym najlepiej wysłać dwie przednie lampy? I jaka jest mniej więcej cena? Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 czym najlepiej wysłać dwie przednie lampy? I jaka jest mniej więcej cena? Naciapane z Zetki Ja wysyłałem DPD (http://www.strefapaczki.pl/) i chyba 23 zł płaciłem. Była na drugi dzień u Gwertego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 czym najlepiej wysłać dwie przednie lampy? I jaka jest mniej więcej cena? Naciapane z Zetki Ja wysyłałem DPD (http://www.strefapaczki.pl/) i chyba 23 zł płaciłem. Była na drugi dzień u Gwertego. Dzięki nitroo Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) chłopaki jak chce nabyc moduł Bluetooth to w jakie celować? musi być tylko najwyższa tj Q czy może też być H? czymś różnią się w swojej funkcjonalności? któraś jest uboższa od drugiej? obie są wersją High tylko tyle wiem. co do przesyłek kurierskich to maja teraz promocje. DHL mozna wyslac np takie 2 lampy juz za 19,70zł pakiet Lekki, DPD i UPS też ma podobne ceny 20-23zł. wiem bo wyslalem ostatnio troche smiecia laptopik xboxa kolumny kasa na mody potrzebna Edytowane 8 Grudnia 2014 przez serfin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ma być wersja high Q,H,C itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 z racji tego ze skonczyły mi sie letnie opony potrzebuje porady poprzednio miałem 225/40/18 ale z przodu niestety obcierały przy mega glebie. Jakie wybrać 215/35? czy jeszcze cos innego? 205/45. Jedyny zamiennik rozmiarowy. 215/35 za bardzo zaniżona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ale mam zakwasy po Jozkowym aucie Joziu wstawaj i się chwal nowymi modami Dzieki za super ogarnięcie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Grzeje webasto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ale mam zakwasy po Jozkowym aucie Joziu wstawaj i się chwal nowymi modami Dzieki za super ogarnięcie tematu Józek pokaż co tam nabroiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Grzeje webasto? Jakie webasto, zwykłą kozę założyliśmy Edytowane 8 Grudnia 2014 przez biggman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Chce ktoś moduł świateł z końcówką E do b6? Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Grzeje webasto? Jakie webasto, zwykłą kozę założyliśmy Grzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 z racji tego ze skonczyły mi sie letnie opony potrzebuje porady poprzednio miałem 225/40/18 ale z przodu niestety obcierały przy mega glebie. Jakie wybrać 215/35? czy jeszcze cos innego? A co Ci to da? 225/40 jest chyba tańsze niż 215/35. Zresztą kup coś szerszego, a nie te koła z kolarzówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Obydwie kiery podejdą do naszych b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Pany demontowal ktos spojler z klapy sedan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Obydwie kiery podejdą do naszych b6? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Pany demontowal ktos spojler z klapy sedan? Dlaczego pytasz ... ja demontował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Pany demontowal ktos spojler z klapy sedan? Dlaczego pytasz ... ja demontował Kawalek na srodku mam odklejony i chce to w koncu naprawic. Jak sie zabrac do odklejania??Próbowalem mocno szarpac,ale nie chce drgnac nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi