Opublikowano 18 Maja 201511 l Pierwszy raz ja zmieniłem po 143tyś czyli jak sprowadziłem auto. Pompa wody już się zacierała więc myślę że optymalnie 120tyś a potem co 80tys
Opublikowano 19 Maja 201511 l http://a4-klub.pl/index.php?/topic/320495-pompka-spryskow-lamp-czujnik-poziomu-plynu-spryskow-z-wiazka-diversity-do-rns-e-maty-grzewcze/ ktoś coś?
Opublikowano 19 Maja 201511 l Mam 3szt listew dolnych drzwi S-line do pchniecia w dobrej kasie Ta jedna szt brakujaca to moze by mozna bylo reanimowac - moge dac w gratisie Jak cos to PW
Opublikowano 19 Maja 201511 l Siemka. Panowie, nie działa mi przedni głośnik w drzwiach, lewy, od kierowcy. Co może być? Głośnik wtyczki podłączone, przed chwilą ściągałem tapicerkę.
Opublikowano 19 Maja 201511 l Siemka. Panowie, nie działa mi przedni głośnik w drzwiach, lewy, od kierowcy. Co może być? Głośnik wtyczki podłączone, przed chwilą ściągałem tapicerkę. Mogłeś zmierzyć rezystancję, ewentualnie zmierz przy radiu
Opublikowano 19 Maja 201511 l Siema Elyta. Powie mi ktoś na szybko jak przepinowac adapter ISO na ISO 2 żeby aku rns nie rozladowywal i odcinka była? Edytowane 19 Maja 201511 l przez MARCIN607
Opublikowano 19 Maja 201511 l Siema Elyta. Powie mi ktoś na szybko jak przepinowac adapter ISO na ISO 2 żeby akurat rns nie rozladowywal i odcinka była? Kiedy audi kupujesz?
Opublikowano 19 Maja 201511 l Siema Elyta. Powie mi ktoś na szybko jak przepinowac adapter ISO na ISO 2 żeby aku rns nie rozladowywal i odcinka była? Kiedy audi kupujesz? jak skoda się rozpadnie albo na nowe OOOO uzbiera
Opublikowano 19 Maja 201511 l Siema Elyta. Powie mi ktoś na szybko jak przepinowac adapter ISO na ISO 2 żeby aku rns nie rozladowywal i odcinka była? Kiedy audi kupujesz? jak skoda się rozpadnie albo na nowe OOOO uzbiera Kumpel sobie kupił ostatnio b8 3.0tdi w body es. Przestałem go kurfa lubic 294KM
Opublikowano 19 Maja 201511 l Siema Elyta. Powie mi ktoś na szybko jak przepinowac adapter ISO na ISO 2 żeby aku rns nie rozladowywal i odcinka była? Kiedy audi kupujesz? jak skoda się rozpadnie albo na nowe OOOO uzbiera Kumpel sobie kupił ostatnio b8 3.0tdi w body es. Przestałem go kurfa lubic 294KM 3,0TDI ...... ale po chwili i tak będzie brakować mocy.
Opublikowano 19 Maja 201511 l Siema Elyta. Powie mi ktoś na szybko jak przepinowac adapter ISO na ISO 2 żeby aku rns nie rozladowywal i odcinka była? Kiedy audi kupujesz? jak skoda się rozpadnie albo na nowe OOOO uzbiera Kumpel sobie kupił ostatnio b8 3.0tdi w body es. Przestałem go kurfa lubic 294KM nie dramatu j daj nosb owi swoje pasci pare wiader zł i Ci zrobi rs co zje takie b8.
Opublikowano 20 Maja 201511 l Siemka. Panowie, nie działa mi przedni głośnik w drzwiach, lewy, od kierowcy. Co może być? Głośnik wtyczki podłączone, przed chwilą ściągałem tapicerkę. michal mozliwe ze sie kable poprzecinaly, czesta przypadlosc
Opublikowano 20 Maja 201511 l Siemka. Panowie, nie działa mi przedni głośnik w drzwiach, lewy, od kierowcy. Co może być? Głośnik wtyczki podłączone, przed chwilą ściągałem tapicerkę.michal mozliwe ze sie kable poprzecinaly, czesta przypadloscPrzelotka w drzwiach , bedziesz mial przetarte kable.
Opublikowano 20 Maja 201511 l Siema. Co robić Pany w związku z tym? Jak się za to zabrać? Pytam jeszcze raz o numer do Barta? Dzwonie i odzywa się kobieta. Proszę o Bartka, a ona, że pomyłka. Numer: 609 544 330. Dzwoniłem do niego z miesiąc temu i taka sama sytuacja. Co jest?