Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki mrogal:) rifs umialbys mi to zrobic? Byś po te srubki do mnie podjechal przy okazji:)

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzięki mrogal:) rifs umialbys mi to zrobic? Byś po te srubki do mnie podjechal przy okazji:)

ogarniemy tylko nie wiem kiedy bo w robocie do 21 jestem dzisiaj
Opublikowano

Pany dzwoni mi coś w kole, najbardziej słyszalne jest gdy jadę brukiem , gdy wcisne hamulec jest cisza, co to może być? Ostatnio wymieniałem klocki.

sprawdź ten drut który trzyma klocek czy dobrze zamontowałeś - miałem tak samo i okazało się, że źle wsadziłem właśnie ten drut

dzięki dzisiaj sprawdzę .Co może być przyczyną ,że po wymianie silnika 1.8 w pasku b4 silnik się bardzo mocno grzeje?? pochodzi kilka min i już 80stopni na blacie. Uszczelka pod głowicą wymieniona.

przecież to benzyna to moment i ciepły się robi - to nie klekot

Opublikowano

a jak w tyg pracujesz? Bo jak tez do 21 to podjade do dja bo z tym wskaznikiem 0 to nie ma co jezdzic bo w koncu stane:D

Opublikowano

a jak w tyg pracujesz? Bo jak tez do 21 to podjade do dja bo z tym wskaznikiem 0 to nie ma co jezdzic bo w koncu stane:D

jutro 13-18 więc się można zgadać
Opublikowano

bede na dzialce po 16 do wieczora to jak bys do mnie wpadl to byloby super to tez srubki sobie powybierasz :)

Opublikowano

Siema. Panowie nr. spinek potrzebne od boczków drzwi przednich i ilość :)

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

5 dużych (8E0868243), dwie małe (8E0867276).

Opublikowano

Dziekóweczka :) . Mam nadzieje że wszystko z b7 podejdzie tzn. Przyciski będą pasować pod kostki :).
Opublikowano

Dziekóweczka :) . Mam nadzieje że wszystko z b7 podejdzie tzn. Przyciski będą pasować pod kostki :).

Kiedyś przy zakładaniu boczków z b7 z full elektryką musiałem zmieniać trzy kostki, które wpinało się do przycisków sterowania szybami (przód pasażera oraz tył)... Bo w wiązce kabli z b6 była inna kostka. Tak mi coś świta w pamięci ;)

Opublikowano

Kiedyś przy zakładaniu boczków z b7 z full elektryką musiałem zmieniać trzy kostki, które wpinało się do przycisków sterowania szybami (przód pasażera oraz tył)... Bo w wiązce kabli z b6 była inna kostka. Tak mi coś świta w pamięci ;)
A piny i kolory kabli takie same?

Hehehe czyli kostki muszę kupić jeszcze :) masakra :)

Opublikowano

Piny i kable zostają ;) różnica polegała na tym że w b7 ta kostka do przycisków jest mniejsza niż w b6 do któregoś tam roku... Mniejsza bo mniej otworów na piny posiada. Kostka kosztuje parę złotych. Dostęp do etki będę miał dopiero w weekend, więc jak coś to podrzucę wtedy nr oem ;)

Opublikowano

Ok dzięki wielkie . Poczekam bo itak teraz zimno zapowiadają a już się nauczyłem ,że w cieple trzeba rezać :).

Opublikowano

Ok dzięki wielkie . Poczekam bo itak teraz zimno zapowiadają a już się nauczyłem ,że w cieple trzeba rezać :).

zdecydowanie, a wszelkie plastiki w goracu najlepiej :decayed:

Opublikowano

:bry:

Opublikowano

Siema Pany. Nie ma ktoś wolnych pinów męskich i zenskich z kawałkiem kabla do przyrezania zewn fotochromu?

Opublikowano

Siema Pany. Nie ma ktoś wolnych pinów męskich i zenskich z kawałkiem kabla do przyrezania zewn fotochromu?

Myślę, że kaju może coś mieć:)
Opublikowano

pany wie ktos co jest przyczyna ze po dolozeniu tempomatu i manetki fis wskaznik poziomu paliwa na blacie pokazuje 0

Czy odlaczales aku?

Ja maialek tak ze jak odlacze aku to wskaznik paliwa lezy na kolanach wtedy jade na stacje tankuje do pelna i po kilku minutach wsakzowka ustawia sie tak jak ma byc.

Opublikowano

Ja mam luźne piny do osadzenia, przewody też się znajdą luzem.