Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapomniałem dodać tak do 500zł ten bagażnik :-)

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

belki uniwersalne za jakies 250 , do tego bagażnik w podobnej cenie

Opublikowano

panowie moze ktos przerabial. dzisiaj zakladalem tempomat z fisem i przez chwile wszystko ok bylo. Potem zapalilem bryke zeby pojezdzic i mam 1 problem. Na fisie i na wskazniku poziomu paliwa jest 0 jak to naprawic?

Opublikowano

Jak na wskaźniku 0 to może dolej wachy. :D

Opublikowano

Jak podłączyć antenkę do licznika żeby satelitka była? Co muszę kupić?

Opublikowano

Jakiś TV bo licznik jest bez głosu i ujowo się satelitę ogląda.[emoji12]

Opublikowano

wystarczy mi zegarek :decayed:

Opublikowano

Pany dzwoni mi coś w kole, najbardziej słyszalne jest gdy jadę brukiem , gdy wcisne hamulec jest cisza, co to może być? Ostatnio wymieniałem klocki.

Opublikowano

To pewnie klocki dzwonią :-)

Opublikowano

Pany dzwoni mi coś w kole, najbardziej słyszalne jest gdy jadę brukiem , gdy wcisne hamulec jest cisza, co to może być? Ostatnio wymieniałem klocki.

sprawdź ten drut który trzyma klocek czy dobrze zamontowałeś - miałem tak samo i okazało się, że źle wsadziłem właśnie ten drut

Opublikowano

Jak podłączyć antenkę do licznika żeby satelitka była? Co muszę kupić?

Nadajnik . Kup ten 8KO bo jest lepszy. Kawalek kabla z wtyczkami do nadajnika i licznika. Jak podlaczysz to vagiem aktywujesz
Opublikowano

:hi:

Opublikowano

siema, szukam przedniego prawego błotnika i zderzaka(podstawowa wersja, skorupa+belka) kolor LZ5L

jesli ktoś ma to proszę o kontakt pod numerem 695820228

Opublikowano

siema, szukam przedniego prawego błotnika i zderzaka(podstawowa wersja, skorupa+belka) kolor LZ5L

jesli ktoś ma to proszę o kontakt pod numerem 695820228

jakbys zderzak znalazl bez dokladki seryjnej to mam kompletna bez halogenow w cacy stanie

Opublikowano

sprawdź ten drut który trzyma klocek czy dobrze zamontowałeś - miałem tak samo i okazało się, że źle wsadziłem właśnie ten drut

dzięki dzisiaj sprawdzę .Co może być przyczyną ,że po wymianie silnika 1.8 w pasku b4 silnik się bardzo mocno grzeje?? pochodzi kilka min i już 80stopni na blacie. Uszczelka pod głowicą wymieniona.

Opublikowano

pany wie ktos co jest przyczyna ze po dolozeniu tempomatu i manetki fis wskaznik poziomu paliwa na blacie pokazuje 0

Opublikowano

pany wie ktos co jest przyczyna ze po dolozeniu tempomatu i manetki fis wskaznik poziomu paliwa na blacie pokazuje 0

skopales kodowanie ;) jedna cyferke musisz zmienic tylko nie pamietam ktora, jak u siebie aktywowalem podswietlenie zegarow po kluczyku tez tak przez chwile mialem ze wskaznik paliwa spadl na rezerwe, zmiana cyferki w kodowaniu naprawila ten problem.

Opublikowano

Jak coś mam vcds
Opublikowano

Gdzie znajdę opis kodowania podświetlenia zegarów po kluczyku?

Opublikowano

Gdzie znajdę opis kodowania podświetlenia zegarów po kluczyku?

jest na forum poszukaj bo ja trafilem z googla na ten watek jest tam opis jak wlaczyc palemke wlaczyc lub wylaczyc fis aktywowac pamiec krótka itp.