Opublikowano 1 Czerwca 201511 l Panowie czy Wy tez u siebie nie macie czujnika poziomu plynu chlodniczego, czy moze to tez bylo "za doplata" montowane? Mam u siebie nie szczelny krociec z ktorego kapie plyn, dzisiaj rano pod autem patrze plama, otwieram maske (udalo mi sie bez kanalu i bez wyjmowania grila) a tam g12 ponizej min, za to na desce ani kontrolki ani zadnego sygnalu ?! :I Ja mam czujnik. Nie wiem czy auta z fisem nie miały po prostu
Opublikowano 1 Czerwca 201511 l Czyli lipa?Czy ja wiem... U siebie tak mam i jest ok. Jak żarówka pójdzie, to sprawne rączki odkręcą z lekkim odgięciem boczka.Panowie czy Wy tez u siebie nie macie czujnika poziomu plynu chlodniczego, czy moze to tez bylo "za doplata" montowane? Mam u siebie nie szczelny krociec z ktorego kapie plyn, dzisiaj rano pod autem patrze plama, otwieram maske (udalo mi sie bez kanalu i bez wyjmowania grila) a tam g12 ponizej min, za to na desce ani kontrolki ani zadnego sygnalu ?! :IA masz pełny fis? Jak tak, to może ktoś wcześniej zakodował i nie założył czujnika...
Opublikowano 1 Czerwca 201511 l Czyli lipa?Czy ja wiem... U siebie tak mam i jest ok. Jak żarówka pójdzie, to sprawne rączki odkręcą z lekkim odgięciem boczka.Panowie czy Wy tez u siebie nie macie czujnika poziomu plynu chlodniczego, czy moze to tez bylo "za doplata" montowane? Mam u siebie nie szczelny krociec z ktorego kapie plyn, dzisiaj rano pod autem patrze plama, otwieram maske (udalo mi sie bez kanalu i bez wyjmowania grila) a tam g12 ponizej min, za to na desce ani kontrolki ani zadnego sygnalu ?! :IA masz pełny fis? Jak tak, to może ktoś wcześniej zakodował i nie założył czujnika...Zmasowal
Opublikowano 1 Czerwca 201511 l Mialem zwykly fis, ale zmienialem manetke na tą z obsluga pelnego fisa (ale nie wiem czy to ma jakies znaczenie). Co trzeba konkretniej zrobic, co dolozyc, zeby miec ten komunikat wyswietlany ?
Opublikowano 1 Czerwca 201511 l Od licznika pociągnąć kabel do zbiornika, dołożyć czujnik, kabel podłączyć do czujnika, drugi pin do masy... Basic
Opublikowano 1 Czerwca 201511 l Czytam chlodniczy, myślę spryskiwacz... Idę spać... [emoji12]nie no stój, polej chociaż jednego
Opublikowano 1 Czerwca 201511 l Zieluu, dnia 14 Maj 2015 - 10:17, napisał: Witajcie Mam szybkie pytanie - zmieniając kierę B6 4ramienną, na B6 3ramienną nie potrzebuje zmieniać taśmy? Sama kiera i poducha? tak sama kiera i poducha, plus można zmienić kodowanie modułu pod kierownicą Zmieniłem z 4 raminnej na 3 ramienną i nie mogę pozbyć się błędu 00588, a na desce AIRBAG dumnie świeci . Kostki przeczyściłem, usunięcie błędu vagem nie pomaga, co mam jeszcze zrobić ? Jak założę starą wszystko ok. Jak zmienić kod 00xxx na 01xxx , gdzie tego w vagu szukać ? Zmiana kodowanie nic nie da. Problem jest z okablowaniem poduszki albo w samej poduszce. Sprawdz styki Karol - biggman miałes rację , podmiana poduszki rozwiązała problem.
Opublikowano 1 Czerwca 201511 l Czytam chlodniczy, myślę spryskiwacz... Idę spać... [emoji12]nie no stój, polej chociaż jednego Butla wina się kończy [emoji24] Szukam czegoś na zawieche. Wkurza mnie mój gwint i będzie 1be+prokit
Opublikowano 1 Czerwca 201511 l a już nawet nie pamiętam co tam wsadziłem... KP bodajże od Marcina. nie KP a H&R
Opublikowano 1 Czerwca 201511 l pierwsze słysze... ja w b5 na fk miałem i z radością użytkowałem 50kkm na nim zrobiłem i nie jęknął nic, komfort porównywalny do 1be aaa. to zmienia postać rzeczy
Opublikowano 1 Czerwca 201511 l nie lepszy byłby b12 lub b16? któryś z nich ma regulację twardości, nie wiem czy nie oba. skoro już celujesz w taką półkę cenową, to
Opublikowano 1 Czerwca 201511 l Oj chyba b12 jest 2x droższy niż b6. Tak mi się o oczy obiło na ebayu
Opublikowano 2 Czerwca 201511 l bilsteiny b6 + eibachy pro kity?? Mam bile B6 + sprężyny 1BE, i na kiepskich drogach (a takich mam sporo w okolicy) zdecydowanie nie jest fajnie. Tyle,że prokity są podobno bardziej komfortowe (sam nie miałem ich na aucie), tak więc może to byc nie najgorsze połączenie Do prokitów to raczej bile B8, i gdyby było/okazało się za wysoko to można jeszcze obniżyc bo amor pozwoli.