Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tej chwili chciałem się tylko zorientowac czy taka operacja jest możliwa i w miarę nieskomplikowana, narazie rezał nie będę.

Chyba, że komplecik foteli, który mi się spodobał stanieje jeszcze jakieś 5stówek ;)

Dzięki za info :)

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Rezanko dzisiejsze zakończone :-)

6fac33617a87e56cb68a73a9c64b40e5.jpg

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

coś mało przycisków na tym panelu :P

ale fakt ładne :good:

Edytowane przez biggman

Opublikowano

no i czemu lustra się nie składaja :D:P

Opublikowano

Z tyłu szyby nie potrzebne a składane lusterka hm również

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

To są przyciski z B6/B7 czy z innego modelu?

Opublikowano

To są przyciski z B6/B7 czy z innego modelu?

B8

naciepane z GT-I9195

A5 też ma takie

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

A8 również

Opublikowano

:hi:

Ratujcie:D po odpaleniu klimy przez jakąś minutę wali z nawiewów niemiłosiernie, jakbym nie otwierał szyb to pewnie by to się źle skończyło dla tapicerki wewnątrz :decayed:

Ktoś gdzieś pisał o czyszczeniu parownika preparatem wurth. Teraz pytanie czy to coś da i gdzie to w ogóle jest u nas w audi?

Opublikowano

085d8d6413999554119674ca4d17415c.jpg

Pany pomóżcie...w jaki kolor pomalować tą dokładkę ala s4? W kolor szary takie jak wychodziły progi nie malowane? A może kolor srebrny mat ? A może inny kolor? Pomóżcie bo wiem że się na tym znacie :wink: do czarnego sedana

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

a jak już mowa o klimie,to gdzie znajduja się odpływy/odpływ od parownika w B6.po całym dniu jazdy na klimie pod autem ani kropelki.Klima chłodzi całkiem dobrze,ale po właczeniu jest spory podmuch wilgoci i na chwilke szyba paruje.wlazłem pod spoód ale nic nie widze na wysokości parownika.Ktos cos?

Opublikowano

Pany pomóżcie...w jaki kolor pomalować tą dokładkę ala s4? W kolor szary takie jak wychodziły progi nie malowane? A może kolor srebrny mat ? A może inny kolor? Pomóżcie bo wiem że się na tym znacie :wink: do czarnego sedana

Ja bym pomalowal w czarny mat.
Opublikowano

a jak już mowa o klimie,to gdzie znajduja się odpływy/odpływ od parownika w B6.po całym dniu jazdy na klimie pod autem ani kropelki.Klima chłodzi całkiem dobrze,ale po właczeniu jest spory podmuch wilgoci i na chwilke szyba paruje.wlazłem pod spoód ale nic nie widze na wysokości parownika.Ktos cos?

Ty w ogóle wiesz co to parownik? Bo parownik to chłodnica. A pewnie Ci chodzi o osuszacz

Opublikowano

Ty w ogóle wiesz co to parownik? Bo parownik to chłodnica. A pewnie Ci chodzi o osuszacz

Też nie :naughty:

Chodzi mu o skraplacz.

Opublikowano

Dobrze jest wysuszyć parownik co jakiś czas: tryb Eco, obieg zamknięty, moc max, temp Hi i uciekamy z auta na 15 minut. Polecają tak zrobić przed i po użyciu środków do samodzielnego czyszczenia klimy

Opublikowano

chodzi mi raczej o parownik czyli to co jest wewnątrz auta pod schowkiem,wydaje mi się ze powinien być z niego odpływ ale może się myle.wyciągałem schowek i dostałem się tam ,umyłem tez go wg sugestii z tematów o klimie.

Opublikowano

Ja bym pomalowal w czarny mat.
Czarny mat odpada bo dokladka wogule nie będzie się odznaczac ... To jak Pany?

Opublikowano

może coś w tym stylu jak do czarnego sedana

DSC00281.jpg

Opublikowano

grafit w połysku zrobi meksyk.