Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

brałem od nich głównie przetwornice do różnych aut , ale z tego co pamiętam to palniki d4s produkuje tylko philips i nie było podrób za bardzo

Philips i osram bo takie spotkałem jak szukałem nie wliczając już nic z niższej półki.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak, u mnie co prawda wydawał się luźny ale zastosowałem kołek z kluczyka od b6 i siedzi ciasno już ponad rok :D

W takim razie już wszystko wiem :)

Dzięki Panowie za pomoc :)

Opublikowano

panowie przerabiał ktoś temat piór do wycieraczek ? Kupiłem bosche pół roku temu i totalny kibel poprostu nic nie zberaja... potrzebuje cos sprawdzonego ewentualnie ASO chociaż nie moge znaleść numerów w ETCE żeby zobaczyc cene... spodziewam się koło 250zł..

Jakieś rady ? :)

Opublikowano

Panowie jak to jest z tym homelink? U mnie w bloku mam 3 bramy i każda z nich otwierana jest innym przyciskiem na pilocie. Jak mogę sprawdzić czy homelink z audi obsługuje te bramy? To się jakoś koduje czy co?

Opublikowano

panowie przerabiał ktoś temat piór do wycieraczek ? Kupiłem bosche pół roku temu i totalny kibel poprostu nic nie zberaja... potrzebuje cos sprawdzonego ewentualnie ASO chociaż nie moge znaleść numerów w ETCE żeby zobaczyc cene... spodziewam się koło 250zł..

240zł albo 250zł komplet ramion aero + wycieraczki z ASO, kupowałem tamtej zimy :wink: Tylko chyba trafiłem na felerny komplet, bo wycieraczki to totalna padaka ... Smugi zostają na szybie, a końcówka wycieraczki od strony pasażera w ogóle nie zbiera ...

Opublikowano

240zł albo 250zł komplet ramion aero + wycieraczki z ASO, kupowałem tamtej zimy :wink: Tylko chyba trafiłem na felerny komplet, bo wycieraczki to totalna padaka ... Smugi zostają na szybie, a końcówka wycieraczki od strony pasażera w ogóle nie zbiera ...

no to jakiś bezsens... ktoś testował jeszcze jakieś inne rozwiązania ?

Opublikowano

To musi być na pewno jakiś felerny komplet, ja swój kupiłem 2 lata temu, co prawda na allegro za 120zł a nie w ASO, ale też oryginał ze wszystkimi znakami i numerami i do tej pory sprawuje się bez zarzutu ;).

Więc ja polecam.

Opublikowano

Panowie orientuje sie ktos, albo moze ktos juz robil - czy da sie przelozyc grzanie z foteli nalesnikow do sportow ?

Opublikowano

nie bardzo, w sportach są wysuwane podudzia

Opublikowano

Panowie ile może kosztować pomalowanie zderzaka przedniego ?

Opublikowano

350-450 we Wrocławiu

Opublikowano

Pytanko mam czy listwa blenda od podświetlania tablicy będzie pasować z avanta do sedana b6 ?, może ma ktoś nr tej listwy ? bo moje lampki umarły i nie da się jednej odkręcić.

Edytowane przez Talib13

Opublikowano

Pytanko mam czy listwa blenda od podświetlania tablicy będzie pasować z avanta do sedana b6 ?, może ma ktoś nr tej listwy ? bo moje lampki umarły i nie da się jednej odkręcić.

kilka razy już to pisałem, avant, sedan i cabrio są takie same :wink:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

.

Edytowane przez soul87

Opublikowano

kilka razy już to pisałem, avant, sedan i cabrio są takie same :wink:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Sedan ma zamek, avant nie ma.

Opublikowano

biggman - dzieki. ;)

Rozwierc srubke delikatnie, albo wyjmij cala blende i sprobuj od drugiej strony jakos.

Opublikowano

Przecież one nie grzeje tak mi się wydaje
Opublikowano

Ale moze jakis inny ksztal mają maty przez to.

Opublikowano

Przecież one nie grzeje tak mi się wydaje

Grzeją, tam jest taka mała mata. Wiem bo rozbierał już kilka foteli ;) maty nie będą pasować między naleśnikami a sportami

Edytowane przez biggman

Opublikowano

biggman - dzieki. ;)

Rozwierc srubke delikatnie, albo wyjmij cala blende i sprobuj od drugiej strony jakos.

Już próbowałem nawiercić tą małą śrubkę i wykręcać ją wykrętakiem i nic cały czas się obrabia, z kolei blendy całej też nie mogę wyjąc ponieważ jakaś fajtłapa w serwisie dokręciła ramkę od tablicy za mocno lub śruba się zapiekła z jednej strony i także nie idzie jej odkręcić a tym samym zdjąć ramki i wyciągnąć blendy, która bez zdjęcia ramki od tablicy nie wyjdzie i trochę w kropce jestem przysłowiowej czarnej d... myślałem aby spróbować urwać nitonakrętkę, w którą wkręca się wkręta od ramki tablicy ale ta pogoda teraz nie sprzyja takiej robocie i jeżdżę z wyciągniętą tapicerką z klapy. jest jeszcze jeden sposób rozwiercić tą małą śrubkę tak aby łepek odpadł ale nie wiem czy wykręcę jej pozostałość w jakiś sposób a jeżeli nie to jak zamontować nową lampkę

Edytowane przez Talib13