Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie nie, ja miałem FK :wink:

turzol, coś dla Ciebie:

http://allegro.pl/szyba-czolowa-przod-audi-a4-b6-termiczna-i5760993132.html

:wink:

Znam ta aukcję, nie ma opcji transportu a ją mam tam w uj kilometrów

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ile potrzebuje kluczy, aby podkręcić gwint??

Jeden?

Te do h&r będą ok?

http://allegro.pl/klucz-gwint-qap-mts-koni-80mm-slupsk-tanio-kw-hr-i5701276888.html

W zasadzie dwa, bo przed i tył to inne nakrętki. Ja używam tylko z przodu, tył dementuje i kręcę śrubą na stole.
Opublikowano

Chce tylko przód podnieść.

Czyli te jeden będzie ok?

Opublikowano

Wandej zawiechę z Lemfordera masz w ofercie?

Tez chetnie bym ja poznal.

Ogólnie do b6 nie ma zestawów lema. Tylko na pojedyńcze szt :kwasny:

Opublikowano

Chce tylko przód podnieść.

Czyli te jeden będzie ok?

Nie wiem czy akurat ten bo nie patrzyłem na aukcję, napisz do gościa i kupuj. Na przód tylko jeden potrzebujesz.
Opublikowano

Panowie macie namiar na sprawdzonego lakiernika - Warszawa i okolice, ewentualnie coś po drodze Warszawa-Płońsk lub Warszawa - Łomża - Augustów ? Ktoś kto dobrze dobierze lakier, żeby po zamontowaniu zderzaka wszystko ładnie się zgrało z resztą budy.

Opublikowano

Panowie jak to jest przy zmianie climatronika? Mam u siebie od 16 stopni, ale bez grzanych d*p, a planuje zalozyc podgrzewane fotele, wiec i climatronik pod to by sie przydal. I teraz pytanie, jakiego climatronika musze szukac? Czy ma miec jakies konkretne symbole/oznaczenia, czy ktores sa np zamienne itd? Czy z tunelu 1, 2 din są takie same czy inne?

Opublikowano

Jest na forum temat z oznaczeniami, zakresami temperatur, grzane/niegrzane, obieg wewnętrzny, 1din/2din.

Ładny od 16stopni najłatwiej znaleźc od B7, ale trzeba rezac podgrzewanie tylnej szyby.

Edytowane przez staniek

Opublikowano

Panowie jak to jest przy zmianie climatronika? Mam u siebie od 16 stopni, ale bez grzanych d*p, a planuje zalozyc podgrzewane fotele, wiec i climatronik pod to by sie przydal. I teraz pytanie, jakiego climatronika musze szukac? Czy ma miec jakies konkretne symbole/oznaczenia, czy ktores sa np zamienne itd? Czy z tunelu 1, 2 din są takie same czy inne?

jak chcesz od 16 stopni szukaj z końcówką AB ,mam taki ,2din, grzane d**y i jest od b6

Opublikowano

jak chcesz od 16 stopni szukaj z końcówką AB ,mam taki ,2din, grzane d**y i jest od b6

a jak chcesz dodatkowo jeszcze automatyczny obieg zamkniety to z literką AH na końcu ;) Ogólnie te klimatronici to rok produkcji od 2004r i mają już strukturę nie ścierającą się taką jak w B7

Opublikowano

Panowie macie namiar na sprawdzonego lakiernika - Warszawa i okolice, ewentualnie coś po drodze Warszawa-Płońsk lub Warszawa - Łomża - Augustów ? Ktoś kto dobrze dobierze lakier, żeby po zamontowaniu zderzaka wszystko ładnie się zgrało z resztą budy.

Trasa Warszawa-Płońsk miejscowość Załuski/Michałówek. Po prawej stronie jadąc od wawy. Gość bierze nie mało ale wychodzi jak z fabryki. Jak chcesz telefon wal na pw :hi:

Opublikowano

Trasa Warszawa-Płońsk miejscowość Załuski/Michałówek. Po prawej stronie jadąc od wawy. Gość bierze nie mało ale wychodzi jak z fabryki. Jak chcesz telefon wal na pw :hi:
Nie masz kogoś takiego w okolicach Łodzi bo ja już paru lakierników odwiedziłem i do żadnego nie wrócę drugi raz:/

PS. Czy ktoś przerabiał lusterko wewnętrzne z b7 pod mały uchwyt w b6? Bo w temacie nie ma zdjęć i nie wiem co jak podciąć.

Opublikowano

Nie masz kogoś takiego w okolicach Łodzi bo ja już paru lakierników odwiedziłem i do żadnego nie wrócę drugi raz:/

PS. Czy ktoś przerabiał lusterko wewnętrzne z b7 pod mały uchwyt w b6? Bo w temacie nie ma zdjęć i nie wiem co jak podciąć.

Jakbyś nie zauważył nie mieszkam kolo łodzi:decayed:

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

a do czego automatyczny obieg zamknięty? :P

Opublikowano

Pany rok 2001, podejdzie mi jakikolwiek kolorowy licznik? Jeśli tak jakie musze miec numerki?

naciepane z tapatalka

Opublikowano

a do czego automatyczny obieg zamknięty? :P

W razie wykrycia smrodków/spalin klimatronic automatycznie steruje klapkami na obieg zamkniety

Opublikowano

mam audi a4 b6 LY7W i czy do b6 podejdą drzwi tylne z Seata Exeo? sa bardzo podobne. wersja kombi jest podobna do b7

Opublikowano

turzol - eee to jak to taka pierdółka to mi na tym nie zależy, a jeszcze tam podobno jest jakas "rzezba" z grzaniem tylnej szyby, tylko nie wiem o co tam konkretnie z tym chodzi ?! W obu mam 2004r i w obu właśnie te panele są już te niewycierające się i wygladają jak nowe, ale w jednej brak tego grzania foteli. :/

Edytowane przez KoJ@K

Opublikowano

mam audi a4 b6 LY7W i czy do b6 podejdą drzwi tylne z Seata Exeo? sa bardzo podobne. wersja kombi jest podobna do b7

Z exeo nie, ale z cinquecento powinny pasować

:decayed: