Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nową pokrywę (z poprawioną odmą) kupisz w serwisie . Koszt ok 700zł

Artur a może masz jakiś sposób na odroznienie wersji poprawionej od wadliwej? Widać różnice gołym okiem wogole w budowie tych pokryw?

Używek nie polecasz?

Hej da się po numerze. Nr pokrywy 038 103 469 AD

SHARANCYLINDERHEAD.jpg?t=1314027687

tutaj pomocny temat

http://forum.vw-passat.pl/threads/60606-Zmiana-pokrywy-zawor%C3%B3w-1-9-TDI

Panowie ma ktoś rozebraną B6 na części? Może być angol, potrzebuje kilka pierdół których normalnie żaden handlarz mi pewnie nie odda bo to drobnostki.

Dzięki Artur za pomoc, a słuchajcie czym różni się pokrywa 038 103 469 AD od 038 103 469 AE ?

Ta pierwsza jest dostępna za 700 pln a druga za 650 pln nówka.....

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

AE jest najnowsza, miałem właśnie poprawić w swoim wpisie.

Opublikowano

o super bo więcej ich trochę jest i można taniej wyrwać....

Opublikowano

Jest nowka za 650 na allegro jakby co. Uzywek nie widze , przynajmniej po numerze ;)

Opublikowano

Jest nowka za 650 na allegro jakby co. Uzywek nie widze , przynajmniej po numerze ;)

Też ją właśnie namierzyłem, ale ja uderzam do aso Skody zobaczymy za ile będą ją mieli :decayed:

Opublikowano

Czyli ta pokrywa zaworów z nr 038 103 469 AE jest już niby poprawiona ? Bo chyba będę musiał wymienić przepływomierz i jeśli bym go wymienił chciałbym się pozbyć oleju w wężach . Czy lepiej jednak zainwestować w oil catch tank?

Opublikowano

Panowie uważajcie na tego kolesia http://olx.pl/oferta/zderzak-s-line-a4-b6-spryskiwacze-czujniki-full-opcja-CID5-IDekSan.html#761c8ff28cdzisiaj pojechałem zobaczyć zderzak do audi a4 b6 s line dzwoniłem do kolesia chyba z 10 razy i prosiłem żeby był ze mną szczery bo mam do niego 180 km a nie chce wydawać pieniędzy na paliwo. opowiadał mi że zderzak jest w bardzo dobrym stanie. zapakowałem się rano w autko mając przeczucie że to za piękne by było prawdziwe że uda mi się dostać taki zderzak, gdy dojechałem nie wierzyłem w to co widzę zderzak tak naprawdę nie jest wart żadnych pieniędzy jak dla mnie. Na górnej części firany od malowania czyli zacieki , masę szpachli i to bardzo źle do tego fatalnie wyszlifowana szpachla, dokładka fatalnie leży. odradzam zakupu tego zderzak. Nie wiem m co koleś myslał że przyjadę i dam mu 1800 zł za kupę gów... .

Opublikowano

Dobrze, że napisałeś bo się zastanawiałem nad nim, choć cena trochę dziwnie niska mi się wydawała ale już wiemy dlaczego ... Szkoda tylko, że straciłeś czas i pieniądze na dojazd żeby zobaczyć to g....

Opublikowano

Panowie uważajcie na tego kolesia http://olx.pl/oferta/zderzak-s-line-a4-b6-spryskiwacze-czujniki-full-opcja-CID5-IDekSan.html#761c8ff28cdzisiaj pojechałem zobaczyć zderzak do audi a4 b6 s line dzwoniłem do kolesia chyba z 10 razy i prosiłem żeby był ze mną szczery bo mam do niego 180 km a nie chce wydawać pieniędzy na paliwo. opowiadał mi że zderzak jest w bardzo dobrym stanie. zapakowałem się rano w autko mając przeczucie że to za piękne by było prawdziwe że uda mi się dostać taki zderzak, gdy dojechałem nie wierzyłem w to co widzę zderzak tak naprawdę nie jest wart żadnych pieniędzy jak dla mnie. Na górnej części firany od malowania czyli zacieki , masę szpachli i to bardzo źle do tego fatalnie wyszlifowana szpachla, dokładka fatalnie leży. odradzam zakupu tego zderzak. Nie wiem m co koleś myslał że przyjadę i dam mu 1800 zł za kupę gów... .

kurde a zobacz na fotach wyglądał rewelacyjnie :( Kurde dobrze że go nie kupiłeś.

Opublikowano

1800zl to dziwnie niska cena hm dobrze ze kupiłem kompletny s4 za tysiaka tylko pomalować pod kolor. Tak że nawet na s-lina bym nie popatrzył za taką cenę

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

to ma być niska cena? :decayed: bo pod pdc i spryski? pod spryski często się przewalają na allegro za ~1500

Opublikowano

Na allegro wisiała jeszcze nie dawno góra zderzaka S-line pod spryski i PDC za 350zł , do tego reszta czyli dokladke i kratki kupić w ASO i wychodzi mniej niz 1200zł

Opublikowano

1800zl to dziwnie niska cena hm dobrze ze kupiłem kompletny s4 za tysiaka tylko pomalować pod kolor. Tak że nawet na s-lina bym nie popatrzył za taką cenę

naciepane z GT-I9195

Tak pod spryski moze sa za 1500 ale pod pdc i spryski to jest ich jak na lekarstwo i ceny są kosmiczne.... mi udalo sie kupic kompletny z kratkami, halogenami, spryskami, wezami, czujnikami pdc i wiazka zderzaka za 1500[emoji39] [emoji5]
Opublikowano

pod spryski i PDC za 350zł

fak! bym broł! :angry:
Opublikowano

to ja pojadę po bandzie bo kupiłem s-lina pod pdc i spryski ,oczywiście bez kratek za 150zł :kox: dzwoniąc do kolesia tylko dopytałem się czy to ten ze zdjęcia ,to tłumaczył że tak ,a cena niska bo porysowany :grin: ,więc tanio go puszcza

Opublikowano

Takie okazje trafiają się tylko wtedy gdy sprzedający nie wie co sprzedaje ;)

Mi udało się wyrwac czterotłoki z Q5 za 300zł z wysyłką! Tylko ile razy uda się znaleźc taką okazję, życia może zbraknąc ;)

Edytowane przez staniek

Opublikowano

ja mam pytanko odnośnie kodowania w MK. Otóż mam MK 8E0...BC i wszedłem w coding-07 i wpisałem wartość 0032 bodajże i mam teraz ze po przekroczeniu 15km/h zamykają się drzwi. Jednak chciałbym z tego zrezygnować i nie wiem co tam za wartośc teraz wpisać. Nie spisałem prędzej tej wartości co była pamiętam tylko 06... Proszę o pomoc.

Opublikowano

Panowie jak opisuje zderzaki to opisze jeszcze jeszcze jeden też oglądałem go i nie polecam tym co chcą mieć ładny samochód z zewnątrz zderzak nie posiada numeru oryginalnego czyli 8E0 807 103 bd :) oraz jest jak dla mnie bardzo zniszczony trzeba by było go troszkę pokleić i na pewno malować ,do ideału na prawdę dużo mu brakuje :) Jak ktoś by słyszał o ładnym zderzaku s line pod xenon proszę o informację dziękuje i życzę miłej nocy oraz weekendu

http://allegro.pl/audi-a4-s-line-01-04-idealny-zderzak-przedni-i5685822390.html

Edytowane przez Karol89

Opublikowano

ja mam pytanko odnośnie kodowania w MK. Otóż mam MK 8E0...BC i wszedłem w coding-07 i wpisałem wartość 0032 bodajże i mam teraz ze po przekroczeniu 15km/h zamykają się drzwi. Jednak chciałbym z tego zrezygnować i nie wiem co tam za wartośc teraz wpisać. Nie spisałem prędzej tej wartości co była pamiętam tylko 06... Proszę o pomoc.

Nie masz podpowiedzi?

musisz odjąć wartość która powinienem dodać do tego co miałeś wczesniej