Opublikowano 30 Listopada 20169 l No i wystarczy. Kupuj jak cena dobra Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 30 Listopada 20169 l Słuchajcie, czy któryś z producentów zawieszenia opracował i zaproponował do B6/B7 może coś takiego jak zestaw amortyzatorów o zmiennej sile tłumienia? Coś na wzór rozwiązań, które fabrycznie zastosował Opel w astrach i vectrach
Opublikowano 1 Grudnia 20169 l Panowie czy lusterka zew 10 pin z angola jak przełożę do siebie i wrzucę lustra EU to będzie to grało?
Opublikowano 1 Grudnia 20169 l Nie będzie. Lustra są te same ale lusterka mają inne kąty Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 Grudnia 20169 l Chłopaki kto handluje soczewkami z B8 i aktualnie ma je oraz adaptery do montażu w bixach b6 ?
Opublikowano 1 Grudnia 20169 l Chłopaki kto handluje soczewkami z B8 i aktualnie ma je oraz adaptery do montażu w bixach b6 ? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/365686-soczewki-bi-xenon-b8-z-adapterami-do-montazu-w-b6/
Opublikowano 1 Grudnia 20169 l Właśnie pisałem do tego użytkownika ale aktualnie nie ma soczewek, same adaptery.
Opublikowano 1 Grudnia 20169 l Słuchajcie, czy któryś z producentów zawieszenia opracował i zaproponował do B6/B7 może coś takiego jak zestaw amortyzatorów o zmiennej sile tłumienia? Coś na wzór rozwiązań, które fabrycznie zastosował Opel w astrach i vectrach Pisz do użytkownika Trewor on handluje zawieszeniem
Opublikowano 1 Grudnia 20169 l Nie ma kto poduszki do sprzedania ?? Pod taką kiere naciepane z GT-I9195
Opublikowano 2 Grudnia 20169 l Takie pytanie, czy da radę wyciągnąc pierścień/ring z poduszki powietrznej. Chciałbym podmienic z brzydkiego na trochę mniej brzydki Poduszka od standardowej kierownicy czteroramiennej z B6. Ktoś, coś? Pozdr
Opublikowano 2 Grudnia 20169 l Jaki rozmiar albo jaki nr. mają gumy przedniego stabilizatora w 1.8T AVJ ośka?
Opublikowano 2 Grudnia 20169 l przednie gumy są takie same do wszystkich wersji Czyli jakie? Nr katalogowy?