Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pajda odkąd jeździsz paseratii bardzo zdziadziałeś :grin:

Chyba już Nie te lata synek!
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:facepalm: brak słów

Opublikowano

Ehhh ... geriatryczne pokolenie sie powoli robimy

Opublikowano

Lata tu nie wiele zmieniają. Ta choroba gdzieś głębiej tkwi. Mi passat nie pomógł. Musiałbym innego ratunku szukać :-D

Opublikowano

Ponowie jaki olej macie sprawdzony do matualnej skrzyni biegów? . W lato mechaniory wymieniali mi olej bo miałem mały wyciek i nie wiem co wlali ale teraz przy -7 rano ledwo mi biegi wchodzą tak skrzynia ciężko chodzi, jak się rozgrzeje to wszystko jest ok ale nigdy tak nie było wiec myślę że zaleli jakieś zwykłe gówno i dlatego tak się dzieje.

Opublikowano

Ponowie jaki olej macie sprawdzony do matualnej skrzyni biegów? . W lato mechaniory wymieniali mi olej bo miałem mały wyciek i nie wiem co wlali ale teraz przy -7 rano ledwo mi biegi wchodzą tak skrzynia ciężko chodzi, jak się rozgrzeje to wszystko jest ok ale nigdy tak nie było wiec myślę że zaleli jakieś zwykłe gówno i dlatego tak się dzieje.

Może potrzeba ci zestawu naprawczego do skrzyni a nie zmiany oleju

Miałem podobnie przy minusie. Tak mi zamarzło że z jedynki nie mogłem zrzucić

Opublikowano

pajda, a co to za zestaw ?

Opublikowano

8E0798151B taki do skrzyni 6b

Opublikowano

Z tego co gadałem to wszyscy raczej mówią, żeby ori lać ale czytałem trochę i też olej FUCHS polecają.

Opublikowano

ja zalałem FUCHS, ok 2 lata jest ok

Opublikowano

Lata tu nie wiele zmieniają. Ta choroba gdzieś głębiej tkwi. Mi passat nie pomógł. Musiałbym innego ratunku szukać :-D

ja od dzisiaj śmigam B7 1.6TDI... nic mi nie mów... rano 245 KM, a po 30 minutach 105.. :decayed: ehhh kochane 3.0 i kochane napinacze :facepalm:

Opublikowano

Wandziu co to na Ciebie :grin:

Koszta termostatu nie współmierne do możliwości jednostki :decayed:

Opublikowano

Panowie ile może kosztować lakierowanie listwy drzwiowej tej na środku drzwi? Nie chodzi mi o tą dolną tylko ta nad nią.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tyle ile sobie zazyczy lakiernik. Jeden weźmie 50 zł a drugi 100 zł

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

ja od dzisiaj śmigam B7 1.6TDI... nic mi nie mów... rano 245 KM, a po 30 minutach 105.. :decayed: ehhh kochane 3.0 i kochane napinacze :facepalm:

To w C7 takie atrakcje? :mellow: Ile taczka ma km przejechanych za sobą?

Opublikowano

ehhh kochane 3.0 i kochane napinacze
nie mów że ci ancugi zaczeły grzechotać ? :facepalm:
Opublikowano

Może potrzeba ci zestawu naprawczego do skrzyni a nie zmiany oleju

Miałem podobnie przy minusie. Tak mi zamarzło że z jedynki nie mogłem zrzucić

Myślę że tu olej po prostu za mocno zgęstniał bo żaden bieg lekko nie wchodził ale pochodził trochę samochód i zaczęły lekko się wbijać, a teraz jak nie ma mrozu to wchodzą jak w masło więc czuję że zalali jakieś gówno najtańsze aby kasa była.

Opublikowano

Z tego co gadałem to wszyscy raczej mówią, żeby ori lać ale czytałem trochę i też olej FUCHS polecają.

A czy możesz podesłać link do takiego oleju? We wlepce jest napisane, jaką mamy skrzynie w aucie?

Pytanie z innej beczki.

Obecnie w aucie ma sprężarkę klimy o oznaczeniu 1K0 820 859F i często po dłuższej jeździe nadmuchy świrują. Robiłem nastawy, wszystko ok. Winę zrzucam na sprężarkę, bo jest od innego auta. Napisałem do serwisu i odpisali mi, że do mojego auta ma być zamontowana sprężarka klimy o numerze: 8E0260805BJ (cena bez zniżek zabija: 3222zł). Czy tę sprężarkę, 8E0260805BJ można montować wymiennie z jakimiś innymi numerami? Jeśli tak, to z jakimi?

Dziękuję za pomoc.

EDIT.

Znalazłem oznaczenie skrzyni (to chyba to). Kod skrzyni z wlepy: FYC

Edytowane przez vblpl

Opublikowano

Jak masz quattro to kolejno kod dyfra i kod skrzyni

Opublikowano

Ok, to by się zgadzało. A co ze sprężarką klimy?