Opublikowano 1 Kwietnia 20179 l Kurczę jak tak robię to jest tylko na chwilkę czyli na ten okres aż się tel się ponownie załączy denerwuje mnie to troszkę [emoji30]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 1 Kwietnia 20179 l W adaptacjach masz głośność. kanał 128 (domyślna głośność – wyjście) 0 = 0dB 1 = +1dB 3 = +3dB 6 = +6dB 128 = -1dB 130 = -3dB 133 = -6dB
Opublikowano 1 Kwietnia 20179 l Super [emoji16]A jak najlepiej zakodować [emoji848] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 2 Kwietnia 20179 l Panowie , czy MK z końcówką AL będzie obsługiwał el. składane lusterka ? Cytuj 8E0 959 433 AL – fabryczny alarm, 433MHz, korby o dziwo w aucie mam jeszcze podświetlenia nóg
Opublikowano 2 Kwietnia 20179 l Dnia 25.03.2017 o 18:53, bjoern napisał: ważyłeś może koło? Nie ważyłem... Ale w tygodniu wlatuje dystans to wrzuce i sprawdzę...
Opublikowano 2 Kwietnia 20179 l Panowie , czy MK z końcówką AL będzie obsługiwał el. składane lusterka ? 8E0 959 433 AL – fabryczny alarm, 433MHz, korby o dziwo w aucie mam jeszcze podświetlenia nóg Przecież moduł komfortu nic nie ma do znaczenia ze składaniem lusterek potrzebne są tylko odpowiedzcie silniczki w drzwiach i lusterka 10 bądź 14 pin jak coś wiem kto ma taki komplet [emoji16]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 2 Kwietnia 20179 l o dziwo w aucie mam jeszcze podświetlenia nóg Przecież moduł komfortu nic nie ma do znaczenia ze składaniem lusterek potrzebne są tylko odpowiedzcie silniczki w drzwiach i lusterka 10 bądź 14 pin jak coś wiem kto ma taki komplet [emoji16]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A ja myślałem cały czas , ze mysi być moduł i silniczki w drzwiach dobrze wiedzieć , sprawdzę silniczki i będzie wiadomo Dzięki za pomoc [emoji2]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 2 Kwietnia 20179 l Widziałeś co zrobił Kkam ? Masz dzięki jego modułom możliwość składani lusterek z pilota [emoji16] Mega zaje fajna sprawa [emoji16][emoji16]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 2 Kwietnia 20179 l 7 minut temu, Karol89 napisał: Widziałeś co zrobił Kkam ? Masz dzięki jego modułom możliwość składani lusterek z pilota Mega zaje fajna sprawa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tyle, że modułów już nie robi niestety.
Opublikowano 2 Kwietnia 20179 l Kwestia zainteresowania i dobrego podejścia do tematu [emoji16][emoji16]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 2 Kwietnia 20179 l Właściwie to popyt był i nadal jest. Jaki był w sumie powód zakończenia produkcji modułów, ktoś wie?
Opublikowano 2 Kwietnia 20179 l Dnia 31.03.2017 o 07:38, kaju napisał: zaraz zaraz... turzol, czy Ty sprzedajesz auto? forum się kończy? W sumie juz klepnięte, ja teraz robie je pod klienta czyt. rezam do serii
Opublikowano 2 Kwietnia 20179 l 2 godziny temu, STANIV napisał: jakby były to czemu nie tylko wpierw trzeba lustra ogarnąć mam cały komplet wraz ze sterownikami szyb. lustra 10 pin, wkłady foto
Opublikowano 2 Kwietnia 20179 l Jedno się kończy, a drugie zaczyna. Niejednemu z nas nasuwa się pytanie......i co teraz, jaka fura???
Opublikowano 2 Kwietnia 20179 l Czy turzol nie zrobił prima aprilis [emoji848]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 2 Kwietnia 20179 l Dnia 31.03.2017 o 08:56, aleksbend napisał: Przyszła wycena 556 zł śmiech na sali Ogólnie grupę VAG to ubezpieczalnie płacą tyle co nic. Koledze w Mazdzie za coś podobnego , ale z tyłu dali ponad 1000 zł... A nie da radę znaleźć mechanika co ci wystawi fakturę za naprawę na grube siano, a później wiadomo 9 godzin temu, C4NC3R napisał: mam cały komplet wraz ze sterownikami szyb. lustra 10 pin, wkłady foto Nie miałeś wcześniej u siebie 1.9 ? 7 godzin temu, grzes283 napisał: Jedno się kończy, a drugie zaczyna. Niejednemu z nas nasuwa się pytanie......i co teraz, jaka fura??? Jak to jaka Audi
Opublikowano 2 Kwietnia 20179 l Chyba tak będę musiał zrobić tylko czy jak kupie ori zderzak to czy nie będą robić problemów później z wypłata itp. Jeszcze pewnie rzeczoznawca przyjedzie po naprawie a tam później zderzak cały w kolorze a nie tylko góra itp i to takie pierdolenie trochę Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka