Opublikowano 20 Kwietnia 20179 l Za autem dostałem nowy fabryczny kluczyk z pilotem do b6 , auto otwieram po przekręceniu zamka , stacyjka tez chodzi ,auto nie odpala ....trzeba przypisać kluczyk do auta ....teraz pytanie czy taki kluczyk trzeba zrobić w aso / takie ktoś sprzedał mi info / , Czy normalna procedura przypisania ?
Opublikowano 20 Kwietnia 20179 l 35 minut temu, gluszczt napisał: Za autem dostałem nowy fabryczny kluczyk z pilotem do b6 , auto otwieram po przekręceniu zamka , stacyjka tez chodzi ,auto nie odpala ....trzeba przypisać kluczyk do auta ....teraz pytanie czy taki kluczyk trzeba zrobić w aso / takie ktoś sprzedał mi info / , Czy normalna procedura przypisania ? immo trzeba dopisać do tego kluczyka
Opublikowano 20 Kwietnia 20179 l Witam, Panowie, pytanie do Was czy sedanem a4 b6 dam rade spakowac i przewiesc podsufitke ? oczywiscie do sedana.
Opublikowano 20 Kwietnia 20179 l Bartek najlepszy będzie x-cess. Jak zacznie więcej brać możesz go potraktować valvo vr1 5w50 i się wyrówna
Opublikowano 20 Kwietnia 20179 l 3 godziny temu, KoJ@K napisał: A pastylka imo w kluczyku jest? Tak , nie rozbierałem go ale to kompletny kluczyk z aso ... jeden magik od kodowania stwierdził ,że jak nowy to lepiej przez jakiś audi line system kodować w aso , bo on to coś tam coś tam i nie zrobił .... Nie ukrywam że w aso parę złotych więcej kosztuje taka usługa
Opublikowano 20 Kwietnia 20179 l Godzinę temu, MichałA4 napisał: Witam, Panowie, pytanie do Was czy sedanem a4 b6 dam rade spakowac i przewiesc podsufitke ? oczywiscie do sedana. Da rade spokojnie, rozkladasz kanape i elegancko wchodzi od przednich foteli do konca no chyba, ze kanapa nie skladana ?!
Opublikowano 21 Kwietnia 20179 l Fac..... no nie składana.... a jakby fotel pasażera rozlozyl płasko to jakos by jej nie upchał? Nie robiłnikt takiego manewru:)
Opublikowano 21 Kwietnia 20179 l Podobno jakos przez drzwi wchodzi, ale wtedy bys ją musial przewozic na glowie
Opublikowano 21 Kwietnia 20179 l Witam. Panowie jak jest ze sciagnietym autem z niemiec? Przyjechalo na lawecie bez tablic. Nie będę miał problemu z rejestracja w kraju ?
Opublikowano 21 Kwietnia 20179 l Dzięki za odpowiedz , będę musiał to przemyśleć jeszcze czy warto się tak łamać 2 godziny temu, KoJ@K napisał: Podobno jakos przez drzwi wchodzi, ale wtedy bys ją musial przewozic na glowie
Opublikowano 21 Kwietnia 20179 l Masz powód do kolejnego moda Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Kwietnia 20179 l Witam. Panowie jak jest ze sciagnietym autem z niemiec? Przyjechalo na lawecie bez tablic. Nie będę miał problemu z rejestracja w kraju ? Nie bedzie... Niektóre urzedy komunikacji wymagaja jedynie napisania oświadzenia że auto przyjechało na lawecie i bez tablic Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Kwietnia 20179 l 1 godzinę temu, Rafal1988Lodz napisał: Witam. Panowie jak jest ze sciagnietym autem z niemiec? Przyjechalo na lawecie bez tablic. Nie będę miał problemu z rejestracja w kraju ? Jak wymeldowane to nie musi mieć tablic. Oficjalnie powinno wygladac to tak że wieziesz je na lawecie na przegląd, robisz tłumaczenia, płacisz haracz Kaczyńskiemu i lecisz do wydziału komunikacji. U mnie we Wro robią to tak ze montują tłoczone tablice na auto, wykupuja na nie oc i lecą na przegląd na kołach. Potem do końca ubezpieczenia latają na tych tablicach z przegladem na kartce ale nie wiecej jak miesiąc. Przeglad na kartce jest ważny tylko miesiąc do czasu wbicia go w dowód. Wtedy działa już rok.
Opublikowano 21 Kwietnia 20179 l 2 godziny temu, rafi10612 napisał: Masz powód do kolejnego moda Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka No niby tak, ale u mnie problem z oparciami jest dość złożony kiedyś postanowiłem wymienić sobie tapicerkę i wpadł kpl skór, szczęśliwy z nowego moda zatrzasnąłem oparcia nie zmieniając zamków i co...... oczywiście zamki były zamknięte i teraz mam nie dzieloną kanapę, tak że tego albo ślusarz albo nie wiem co
Opublikowano 22 Kwietnia 20179 l Dnia 21.04.2017 o 06:50, MichałA4 napisał: Fac..... no nie składana.... a jakby fotel pasażera rozlozyl płasko to jakos by jej nie upchał? Nie robiłnikt takiego manewru:) Wejdzie, wsadzasz przez przednie drzwi, pchasz do tyłu aż położy się na tylną półkę, zagłówki przód na maxa w górę (na nich będzie leżeć) i ogień. A tutaj na poprawę humoru wklejam nowy trend, co tam jedna lotka, jak można mieć dwie Edytowane 22 Kwietnia 20179 l przez JawoR36
Opublikowano 22 Kwietnia 20179 l Pany czy po regeneracji pompy i magla jest potrzebna geometria kół ? Jakoś dziwnie mi się teraz jeździ nie wiem czy to przyzwyczajenie do rozwalonego wspomagania itp (bo trochę tak jeździłem ) czy coś jest dalej nie tak....