Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak, co osoba to inna opinia . Inni narzekają na zamienniki i twierdzą że są same problemy z nimi i tylko Ori wkładają a drudzy chwalą manny-knechty i nie widzą potrzeby wkładania Ori filtra . 

Zgłupiałem .. 

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Godzinę temu, Dominik93 napisał:

Powiem tak, co osoba to inna opinia . Inni narzekają na zamienniki i twierdzą że są same problemy z nimi i tylko Ori wkładają a drudzy chwalą manny-knechty i nie widzą potrzeby wkładania Ori filtra . 

Zgłupiałem .. 

U mnie po wymianie na Manna pompa zaczęła buczeć.Powróciłem do starego używanego ORI i jest cisza

Opublikowano
4 minuty temu, Rabbi napisał:

U mnie po wymianie na Manna pompa zaczęła buczeć.Powróciłem do starego używanego ORI i jest cisza

A masz może pożyczyć jakiś filtr paliwa na parę dni żeby zobaczyć czy on jest winowajcą słabego odpalania ? 

Opublikowano

Niestety nic

Opublikowano
11 godzin temu, nitroo napisał:

Ale bzdury wypisujesz.  Od lat kupuję Mann/Knecht, inni jeżdżą na Bosch/Filtron i jakoś nikt nie ma problemu, żeby ori w ASO kupować.

Damian akurat w wypadku 1.8t to jest jedna wielka zagadka z tymi filtrami:kwasny: Według mnie zamienniki mają jakieś odchyły w regulatorze ciśnienia paliwa i stąd właśnie jest loteria. 

Opublikowano
29 minut temu, Wandej napisał:

Według mnie zamienniki mają jakieś odchyły w regulatorze ciśnienia paliwa

Każdy nowy mann bedzie lepszy od zapchanego ori. Widziałem co w moim 1.8T z filtra wypadło. :wink:

Opublikowano
4 godziny temu, szczuraz napisał:

Każdy nowy mann bedzie lepszy od zapchanego ori. Widziałem co w moim 1.8T z filtra wypadło. :wink:

Miałeś b5?

Opublikowano

Nawet dwa :decayed:

Opublikowano
Dnia 16.08.2017 o 11:08, tomekhxc napisał:

@staniek z ADBL bardzo fajne piany są, jak i inne produkty ;) jak coś to wal i dobierzemy ;) 

Dzięki, pewnie niedługo się zgłoszę :)

Opublikowano

Panowie pilnie potrzebuje trójnika takiego co na foto. Posiada ktoś? można to dostać w sklepach motoryzacyjnych? Jest to trójnik przy górnym wężu chłodnicy 2.0 alt

88114598669152644512.jpg

Opublikowano

Panowie. Pytanie na szybko :  po zmianie kierownicy na kierownicę od b8 musiałem kodować sterownik ABS, ponieważ mam założone hamulce od s4,  próbowałem zakodować na te hamulce ale sterownik bosh 5.7 nie przyjmuje więc kodowałem na 320. Czy tak ma być i nie można przy dieslu skodować hamulcy od S4? 

Opublikowano

Nic nie zrobisz,zostaw kodowanie pod 320

Opublikowano
2 godziny temu, staniek napisał:

Nic nie zrobisz,zostaw kodowanie pod 320

OK. Dziękuje.

Opublikowano
Dnia 8/18/2017 o 11:43, szczuraz napisał:

Nawet dwa :decayed:

Temat tylko w b6. B5 ma zwykły filtr przepływowy

Opublikowano

Rozumiem. :decayed:

Opublikowano

Panowie poleci ktoś jakiś klej aby przykleić maty wygłuszające drzwi. Tam oryginalnie z tego co pamiętam jest taki dość elastyczny przezroczysty klej

Opublikowano

Sznur butylowy bedzie do tego idealny. Jak najcienszy, albo przy kładzeniu go rozciągnąć by zmniejszyc srednice. 

Opublikowano

Witam
Potrzebuje wymienic serwo ,obecnie mam takie jak na załaczonym obrazku ,mozna załozyc jakies z innymi numerami albo nowsze z b7?
Przerabiał ktos temat...d534c8002deb028a1bb264710c6e979b.jpg

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie lotkę s-line do avanta kleić na mocną taśmę dwustronną czy klej do szyb?