Opublikowano 30 Września 20178 l Koledzy orientuje się ktoś gdzie kupić taśmę RNSE (łączącą płytę z ekranem) ?
Opublikowano 30 Września 20178 l dzis po polnocy dowiedzialem sie od rodziny MICHALA(MISZKA) ze nasz kolega nie zyje, od niedzieli nie wrocil do domu, poszukiwala go rodzina,znajomi i policja szok normalnie i nie dowierzanie Edytowane 30 Września 20178 l przez andr3i
Opublikowano 30 Września 20178 l Koledzy orientuje się ktoś gdzie kupić taśmę RNSE (łączącą płytę z ekranem) ?Man taka taśmę Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 30 Września 20178 l 3 minuty temu, C4NC3R napisał: Na ile wycenić kompletny sufit Sline do sedana w dobrym stanie B7? Szyber czy bez?
Opublikowano 30 Września 20178 l dzis po polnocy dowiedzialem sie od rodziny MICHALA(MISZKA) ze nasz kolega nie zyje, od niedzieli nie wrocil do domu, poszukiwala go rodzina,znajomi i policja szok normalnie i nie dowierzanie [emoji33][emoji20]Wiadomo co się stało?
Opublikowano 30 Września 20178 l 48 minut temu, RicS3 napisał: Wiadomo co się stało? Zaginął, nie ma z nim kontaktu od tygodnia Wie ktoś czy poduszki pod silnik z AVF (passat) pasuja do AVJ? To samo się tyczy pompy wspomagania.
Opublikowano 30 Września 20178 l Zaginął, nie ma z nim kontaktu od tygodnia [emoji20] Wie ktoś czy poduszki pod silnik z AVF (passat) pasuja do AVJ? To samo się tyczy pompy wspomagania.Kolega wyżej napisał, że nie żyje.
Opublikowano 30 Września 20178 l 1 godzinę temu, C4NC3R napisał: Na ile wycenić kompletny sufit Sline do sedana w dobrym stanie B7? Ja sprzedałem za 7 czy 8 stówek kompletny.
Opublikowano 30 Września 20178 l Godzinę temu, Fr0styyy. napisał: Zaginął, nie ma z nim kontaktu od tygodnia Wie ktoś czy poduszki pod silnik z AVF (passat) pasuja do AVJ? To samo się tyczy pompy wspomagania. zagnial, ale juz wiadomo ze nie zyje, brat Michala do mnie pisal....
Opublikowano 1 Października 20178 l 8 godzin temu, KoJ@K napisał: Ja sprzedałem za 7 czy 8 stówek kompletny. Mam do kupienia i sprzedający pyta sie ile dam. Na alle już od 650 zł są...
Opublikowano 1 Października 20178 l Siema mordeczki, pytanko do motocyklistów. Jakie są bezpieczne i stosunkowo nie drogie marki odzieżowe i kasków na moto? Czy w kwocie ok. 500-700 zł dostanę jakiś integralny bezpieczny kask?
Opublikowano 1 Października 20178 l Teraz jest tego w brod i za dobrą kasę Kask w tej cenie jest osiągalne ale z doświadczenia wiem że nie warto zalowac na uniform i cała reszte
Opublikowano 1 Października 20178 l 22 godziny temu, andr3i napisał: zagnial, ale juz wiadomo ze nie zyje, brat Michala do mnie pisal.... Jaka przyczyna śmierci?
Opublikowano 1 Października 20178 l 45 minut temu, Dev napisał: Jaka przyczyna śmierci? moze ciezko w to uwierzyc ale powiesil sie......
Opublikowano 2 Października 20178 l 21 godzin temu, Dev napisał: Qurwa.... jaki powód ? Deprecha?koj@k, chciałem napisać że nie kupię 3ciej b6 ale... kupiłem sedana w quattro i manualu