Opublikowano 27 Listopada 20178 l Panowie wiem ze juz to ja pewno gdzies byylo ale na szybko chcialbym woedziec o jakim maksymalnym profilu wejda opony 17 cali. Ori profil 17nastki maja 45 a czy wejda 55? I analogicznie do 18nastek.. ori jest 40 a czy 50 wejda?Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 Listopada 20178 l Ostatnio gdzieś byla akcja na fb, ze typ oddal lampe bixa na zmiane soczewek na a4 b8 a okazalo sie ze zmieniona byls tylko klapa. Jak rozpoznac że soczewka jest z b8 majac lampe bixenon b6?
Opublikowano 27 Listopada 20178 l 19 minut temu, black_edition napisał: Ostatnio gdzieś byla akcja na fb, ze typ oddal lampe bixa na zmiane soczewek na a4 b8 a okazalo sie ze zmieniona byls tylko klapa. Jak rozpoznac że soczewka jest z b8 majac lampe bixenon b6? Soczewka z b8 ma inne mocowanie i musi być adapter użyty do montażu
Opublikowano 27 Listopada 20178 l 5 minut temu, Sedrak Dan napisał: A soczewka z B8 nie ma też większej średnicy ? 5 minut temu, Sedrak Dan napisał: A soczewka z B8 nie ma też większej średnicy ? Ma wieksza od samego xenona
Opublikowano 27 Listopada 20178 l Tak od zwykłego xenona większa od bi xenona ciężka zauważyć różnice No chyba ze jest wsadzona soczewka z lifta to można zobaczyć kropki. Najszybciej zobaczysz patrząc w środek lampy tam będziesz widział adaptery mocujące soczewkę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 27 Listopada 20178 l W b8 mają inne mocowanie żarniki, w b6 o ile dobrze pamiętam pasuje tylko d1s
Opublikowano 27 Listopada 20178 l B8 żarnik D3S chyba że ktoś przejście na d1s zrobił są też inne przetwornice. Fotki z mojego zestawu bixa w b6.
Opublikowano 29 Listopada 20178 l Mam taki niby przerobiony bix, soczewki z b8 prawda ? Nie widze adaptera https://zapodaj.net/9aab5f12ba3fe.jpg.html
Opublikowano 29 Listopada 20178 l Panowie taka sytuacja mogę zrzucić bieg na luz bez wciskania sprzęgła... wiecie o co może chodzi
Opublikowano 29 Listopada 20178 l Myślałem, że już coś poszło. Zawsze miałem wrażenie, że bez sprzęgła nie da rady tak zrobić.
Opublikowano 29 Listopada 20178 l 1 godzinę temu, black_edition napisał: Mam taki niby przerobiony bix, soczewki z b8 prawda ? Nie widze adaptera https://zapodaj.net/9aab5f12ba3fe.jpg.html Na foto widać jakieś metalowe dystanse , możliwe że są zamiast adaptera , widocznie inną techniką przerobione
Opublikowano 29 Listopada 20178 l bjoern Na razie wyglądają ok. Jak trochę pośmigam to napiszę ,czy warto , czy nie odkleiło się coś.
Opublikowano 29 Listopada 20178 l bjoern Na razie wyglądają ok. Jak trochę pośmigam to napiszę ,czy warto [emoji6] , czy nie odkleiło się coś. Po tylu latach wkońcu udało ci sie dorobić dekli, chyba dawno nic nie padło w 2,5 [emoji16]
Opublikowano 30 Listopada 20178 l Panowie, ma ktoś nr oem czujnika temperatury zewnętrznej? Chciałbym go zmienić bo mój zaczął przekłamywać, przykładowo dziś rano było 0 a w aucie pokazywało 7-7,5 stopnia przez cały czas a jeszcze miesiąc temu pokazywał dobrze. W razie co warto się bawić w jakiś zamiennik czy lepiej kupić ori bo zamiennik będzie zaniżał/zawyżał temperaturę?
Opublikowano 30 Listopada 20178 l 30 minut temu, Arek956 napisał: Panowie, ma ktoś nr oem czujnika temperatury zewnętrznej? 8Z0820535