Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do kloszy to po tylu latach mają już trochę odprysków od kamieni itd, ja polecam lakierowanie utwardzony klarem. W B6 jeszcze tego nie robiłem, ale w A3 już kilkukrotnie i byłem zadowolony tak samo jak i ludzie, którym to robiłem.
Trzeba tylko znaleźć dobrego lakiernika, który idealnie wyleje klar na kloszu i jest jak noweczka.

Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
18 godzin temu, kaman napisał:

Panowie zmieniam pojedynczy wydech w swoim 1.9 na dwururkę od 2.5. Nie ma może ktoś z Was na handel osłony wraz z nakretkami itp w dobrej cenie? Chodzi o osłonę prawa bo lewa zostanie ta która aktualnie tam siedzi emoji848.pngemoji6.png

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Przechodziłem przez ten temat i ja swoją prawą osłonę znalazłem na szrocie za 25 zł z końcówką D jest to ta sama co teraz w ASO z końcówką G a jej koszt to 276zł nakrętki do osłony (N 90708802) po 2zł w ASO, śruby do przykręcenia uchwytu prawego tłumika (N 909 944 02) po 3 zł w ASO, a osłona termiczna baku (8E0 201 308J) ciężki temat to zakupiłem w ASO za 134zł. Najlepiej wstaw ogłoszenie w dziale kupię co potrzebujesz, a części się same znajdą ;) I powodzenia życzę w poszukiwaniach :)

Opublikowano
2 minuty temu, pawloo7 napisał:

Przechodziłem przez ten temat i ja swoją prawą osłonę znalazłem na szrocie za 25 zł z końcówką D jest to ta sama co teraz w ASO z końcówką G a jej koszt to 276zł nakrętki do osłony (N 90708802) po 2zł w ASO, śruby do przykręcenia uchwytu prawego tłumika (N 909 944 02) po 3 zł w ASO, a osłona termiczna baku (8E0 201 308J) ciężki temat to zakupiłem w ASO za 134zł. Najlepiej wstaw ogłoszenie w dziale kupię co potrzebujesz, a części się same znajdą ;) I powodzenia życzę w poszukiwaniach :)

Dobry pomysł - 02-03 stycznia wybiorę się na szrot i zobaczę czy mają tam osłonę. A jak nie to wstawię info w dziale kupię ;) Dzięki za radę :hi: 
Z tego co udało mi się wyczytać to osłonę termiczną baku można sobie odpuścić? Czy lepiej założyć?

btw.
Korzystając z okazji - Szczęśliwego Nowego Roku, oby przyniósł nam jeszcze więcej zrealizowanych planów przy naszych A4 :naughty::hi: 

Opublikowano

Niby nie trzeba, ale ja i tak zamontowałem i mam święty spokój nie myśląc czy trzeba było ją założyć. [emoji4]

A osłonę brałem z 2,5 Tdi

Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam. Tarcze przód tył nowe ile maja mm ?

Opublikowano

Jaka srednica?

Opublikowano

320 x288

Opublikowano

Przód 30 tył 12

Opublikowano

Dzieki ;)

Opublikowano

Gdy zawsze marzyłeś o terenówce ale masz Audi w Quatro,

od 2:30 to już zabawa

Opublikowano

Ktos ma licznik do a4b6 - 8E0920900F D14 ? Pilne.

Opublikowano
Ktos ma licznik do a4b6 - 8E0920900F D14 ? Pilne.
Jaki fis czerwony czy kolor na ten nr?
Mam licznik czerwony fis, diesel
Opublikowano
2 minuty temu, pajda napisał:

Jaki fis czerwony czy kolor na ten nr?
Mam licznik czerwony fis, diesel

Czerwony fis, ale 1.8t ;/

Opublikowano

Panowie czy adaptacja przepustnicy coś daje. Widziałem gdzie opis jak można to zrobić bez VAG (przepustnicy nie wymieniłem i jeżdżę na LPG). Zastanawiam się czy jest sens to robić i jeśli tak to czy macie gdzieś opis tej czynności.

Czy do VCDs lite da się wgrać labels( by pokazywalo zalecane parametry nad wskazaniami aktualnymi)

Tapatalka

Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, Bart-S napisał:

W salonie z którym współpracuję jest wyprzedaż akcesoriów - chcecie coś?

AKCESORIA promocja AUDI.pdf

Dzięki za cynk Bart-S. Zegarek i pierwszy bolid Audi dla młodego już zamówione ;)

Edytowane przez Onyks
Opublikowano
W dniu 7.11.2017 o 18:10, Karol89 napisał:

817964bf10ce5e8ba2edfa3a441487d4.jpg
Panowie ma ktoś schemat bądź informacje jak podłączyć ten przycisk wlewu paliwa ?

W dniu 7.11.2017 o 22:05, Karol89 napisał:

Już mam schemat emoji16.pngemoji16.pngdzięki za info

@Karol89 Karolu będziesz w stanie podesłać mi schemat pinów do tego panelu USA ? interesuje mnie tylko klapa i wlew 

Opublikowano
Godzinę temu, Gregory87 napisał:

@Karol89 Karolu będziesz w stanie podesłać mi schemat pinów do tego panelu USA ? interesuje mnie tylko klapa i wlew 

Mnie tez 

Opublikowano
[mention=79431]Karol89[/mention] Karolu będziesz w stanie podesłać mi schemat pinów do tego panelu USA ? interesuje mnie tylko klapa i wlew 

Słuchaj zadzwoń do mnie 508969865

Opublikowano

schemat do podłączenia przycisków klapy i wlewu paliwa

fuel filler switch.jpg

• Pomoc techniczna 1