Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Co do kloszy to po tylu latach mają już trochę odprysków od kamieni itd, ja polecam lakierowanie utwardzony klarem. W B6 jeszcze tego nie robiłem, ale w A3 już kilkukrotnie i byłem zadowolony tak samo jak i ludzie, którym to robiłem. Trzeba tylko znaleźć dobrego lakiernika, który idealnie wyleje klar na kloszu i jest jak noweczka.Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l 18 godzin temu, kaman napisał: Panowie zmieniam pojedynczy wydech w swoim 1.9 na dwururkę od 2.5. Nie ma może ktoś z Was na handel osłony wraz z nakretkami itp w dobrej cenie? Chodzi o osłonę prawa bo lewa zostanie ta która aktualnie tam siedzi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Przechodziłem przez ten temat i ja swoją prawą osłonę znalazłem na szrocie za 25 zł z końcówką D jest to ta sama co teraz w ASO z końcówką G a jej koszt to 276zł nakrętki do osłony (N 90708802) po 2zł w ASO, śruby do przykręcenia uchwytu prawego tłumika (N 909 944 02) po 3 zł w ASO, a osłona termiczna baku (8E0 201 308J) ciężki temat to zakupiłem w ASO za 134zł. Najlepiej wstaw ogłoszenie w dziale kupię co potrzebujesz, a części się same znajdą I powodzenia życzę w poszukiwaniach
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l 2 minuty temu, pawloo7 napisał: Przechodziłem przez ten temat i ja swoją prawą osłonę znalazłem na szrocie za 25 zł z końcówką D jest to ta sama co teraz w ASO z końcówką G a jej koszt to 276zł nakrętki do osłony (N 90708802) po 2zł w ASO, śruby do przykręcenia uchwytu prawego tłumika (N 909 944 02) po 3 zł w ASO, a osłona termiczna baku (8E0 201 308J) ciężki temat to zakupiłem w ASO za 134zł. Najlepiej wstaw ogłoszenie w dziale kupię co potrzebujesz, a części się same znajdą I powodzenia życzę w poszukiwaniach Dobry pomysł - 02-03 stycznia wybiorę się na szrot i zobaczę czy mają tam osłonę. A jak nie to wstawię info w dziale kupię Dzięki za radę Z tego co udało mi się wyczytać to osłonę termiczną baku można sobie odpuścić? Czy lepiej założyć? btw. Korzystając z okazji - Szczęśliwego Nowego Roku, oby przyniósł nam jeszcze więcej zrealizowanych planów przy naszych A4
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Niby nie trzeba, ale ja i tak zamontowałem i mam święty spokój nie myśląc czy trzeba było ją założyć. [emoji4]A osłonę brałem z 2,5 Tdi Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 Stycznia 20188 l Gdy zawsze marzyłeś o terenówce ale masz Audi w Quatro, od 2:30 to już zabawa
Opublikowano 2 Stycznia 20188 l W salonie z którym współpracuję jest wyprzedaż akcesoriów - chcecie coś? AKCESORIA promocja AUDI.pdf
Opublikowano 3 Stycznia 20188 l Ktos ma licznik do a4b6 - 8E0920900F D14 ? Pilne.Jaki fis czerwony czy kolor na ten nr? Mam licznik czerwony fis, diesel
Opublikowano 3 Stycznia 20188 l 2 minuty temu, pajda napisał: Jaki fis czerwony czy kolor na ten nr? Mam licznik czerwony fis, diesel Czerwony fis, ale 1.8t ;/
Opublikowano 3 Stycznia 20188 l Panowie czy adaptacja przepustnicy coś daje. Widziałem gdzie opis jak można to zrobić bez VAG (przepustnicy nie wymieniłem i jeżdżę na LPG). Zastanawiam się czy jest sens to robić i jeśli tak to czy macie gdzieś opis tej czynności. Czy do VCDs lite da się wgrać labels( by pokazywalo zalecane parametry nad wskazaniami aktualnymi) Tapatalka
Opublikowano 3 Stycznia 20188 l 20 godzin temu, Bart-S napisał: W salonie z którym współpracuję jest wyprzedaż akcesoriów - chcecie coś? AKCESORIA promocja AUDI.pdf Dzięki za cynk Bart-S. Zegarek i pierwszy bolid Audi dla młodego już zamówione Edytowane 3 Stycznia 20188 l przez Onyks
Opublikowano 3 Stycznia 20188 l W dniu 7.11.2017 o 18:10, Karol89 napisał: Panowie ma ktoś schemat bądź informacje jak podłączyć ten przycisk wlewu paliwa ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W dniu 7.11.2017 o 22:05, Karol89 napisał: Już mam schemat dzięki za info Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk @Karol89 Karolu będziesz w stanie podesłać mi schemat pinów do tego panelu USA ? interesuje mnie tylko klapa i wlew
Opublikowano 3 Stycznia 20188 l Godzinę temu, Gregory87 napisał: @Karol89 Karolu będziesz w stanie podesłać mi schemat pinów do tego panelu USA ? interesuje mnie tylko klapa i wlew Mnie tez
Opublikowano 3 Stycznia 20188 l [mention=79431]Karol89[/mention] Karolu będziesz w stanie podesłać mi schemat pinów do tego panelu USA ? interesuje mnie tylko klapa i wlew Słuchaj zadzwoń do mnie 508969865Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk