miki Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 No dobra... ale kto normalny grzeje dupe na full ? Na 5 lub 6 pozycji ?Trzeba podgrzać jak się wsiądzie do zimnego na poz 1 lub 2. i po 5 min. sie wyłącza. To jest wystarczające i masz ciepło. Bo najgorszy jest ten pierwszy moment jak siadasz na zimny fotel, a ogrzewanie jeszcze nie działa. Nom dokładnie... Ja nigdy nie przesadzam z grzaniem, nie należę do amatorów "jajek sadzonych" W E60 można było regulować osobno moc oparcia i siedziska, podejrzewam że w A6 czy A8 jest to samo Tapnięte z SGS III
pocas Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Są jakieś powszechnie "znane" problemy z 3 światłem stop? Np. bezpiecznik lub przecierający się w jednym miejscu kabel? Siadła mi lampka i generalnie nie chciałbym pruć sufitu itd by znaleźć gdzie się gówno ze... rało ;] Tak palą się trzeba zdjąć tapicerkę i wymienić Na to nie wpadłem... Miałem ostatnio przeboje z tylną lampą i się okazało że nie dość że kabel był zagniły to jeszcze rezytor od ledów rozsypał mi się w rękach. Przy okazji robił zamieszenia także na postojówce z przodu. Myślałem że problem leży gdzieś przy kablu. To jest przepalanie? Nawet jeśli raz działa raz nie?
H4mm3R Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Są jakieś powszechnie "znane" problemy z 3 światłem stop? Np. bezpiecznik lub przecierający się w jednym miejscu kabel? Siadła mi lampka i generalnie nie chciałbym pruć sufitu itd by znaleźć gdzie się gówno ze... rało ;] Tak palą się trzeba zdjąć tapicerkę i wymienić Na to nie wpadłem... Miałem ostatnio przeboje z tylną lampą i się okazało że nie dość że kabel był zagniły to jeszcze rezytor od ledów rozsypał mi się w rękach. Przy okazji robił zamieszenia także na postojówce z przodu. Myślałem że problem leży gdzieś przy kablu. To jest przepalanie? Nawet jeśli raz działa raz nie? Pewnie wtedy jak na dachu leżał to gdzieś musiało kabel załamać
wladi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/164958_228629227278829_1328288484_n.jpghttp://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/561198_228571670617918_882838805_n.jpg Ożesz Ty karwa bambusie w dupe kopany wiesz jak człowiekowi podnieść ciśnienie wrrr mega dupcie:eek::eek:memory five-wladi i wszystko jasne:)
Wandej Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Są jakieś powszechnie "znane" problemy z 3 światłem stop? Np. bezpiecznik lub przecierający się w jednym miejscu kabel? Siadła mi lampka i generalnie nie chciałbym pruć sufitu itd by znaleźć gdzie się gówno ze... rało ;] Tak palą się trzeba zdjąć tapicerkę i wymienić Na to nie wpadłem... Miałem ostatnio przeboje z tylną lampą i się okazało że nie dość że kabel był zagniły to jeszcze rezytor od ledów rozsypał mi się w rękach. Przy okazji robił zamieszenia także na postojówce z przodu. Myślałem że problem leży gdzieś przy kablu. To jest przepalanie? Nawet jeśli raz działa raz nie? Pewnie wtedy jak na dachu leżał to gdzieś musiało kabel załamać E cfaniak:decayed:
fantowski Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Są jakieś powszechnie "znane" problemy z 3 światłem stop? Np. bezpiecznik lub przecierający się w jednym miejscu kabel? Siadła mi lampka i generalnie nie chciałbym pruć sufitu itd by znaleźć gdzie się gówno ze... rało ;] Tak palą się trzeba zdjąć tapicerkę i wymienić Na to nie wpadłem... Miałem ostatnio przeboje z tylną lampą i się okazało że nie dość że kabel był zagniły to jeszcze rezytor od ledów rozsypał mi się w rękach. Przy okazji robił zamieszenia także na postojówce z przodu. Myślałem że problem leży gdzieś przy kablu. To jest przepalanie? Nawet jeśli raz działa raz nie? Pewnie wtedy jak na dachu leżał to gdzieś musiało kabel załamać E cfaniak:decayed: http://s1.postimg.org/4dwqta559/DSCF9473.jpg toś mu teraz pocisnął
H4mm3R Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Są jakieś powszechnie "znane" problemy z 3 światłem stop? Np. bezpiecznik lub przecierający się w jednym miejscu kabel? Siadła mi lampka i generalnie nie chciałbym pruć sufitu itd by znaleźć gdzie się gówno ze... rało ;] Tak palą się trzeba zdjąć tapicerkę i wymienić Na to nie wpadłem... Miałem ostatnio przeboje z tylną lampą i się okazało że nie dość że kabel był zagniły to jeszcze rezytor od ledów rozsypał mi się w rękach. Przy okazji robił zamieszenia także na postojówce z przodu. Myślałem że problem leży gdzieś przy kablu. To jest przepalanie? Nawet jeśli raz działa raz nie? Pewnie wtedy jak na dachu leżał to gdzieś musiało kabel załamać E cfaniak:decayed: http://s1.postimg.org/4dwqta559/DSCF9473.jpg No co, woda nie stoi
Wojtek_A4 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Wandej trafiasz w moje gusta z tymi fotami w 100%
pocas Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ee czyje to auto? Hammera? o 17 zmieniam na letnie. W_dupie_cie_mam_zimo ;]
Wandej Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Wandej trafiasz w moje gusta z tymi fotami w 100% Pany śmiga ktoś u nas na gwincie Ta-Technix? Tylko nie piszcie że szit(jak PUMA:decayed:) tylko jakie odczucia kogoś kto jeździł
fantowski Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Wandej trafiasz w moje gusta z tymi fotami w 100% Pany śmiga ktoś u nas na gwincie Ta-Technix? Tylko nie piszcie że szit(jak PUMA:decayed:) tylko jakie odczucia kogoś kto jeździł szit no z górnej półki to on nie jest...
Wandej Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Wandej trafiasz w moje gusta z tymi fotami w 100% Pany śmiga ktoś u nas na gwincie Ta-Technix? Tylko nie piszcie że szit(jak PUMA:decayed:) tylko jakie odczucia kogoś kto jeździł szit no z górnej półki to on nie jest... jeździłeś? jak nie to szat up:przebiegly:
H4mm3R Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Wandej trafiasz w moje gusta z tymi fotami w 100% Pany śmiga ktoś u nas na gwincie Ta-Technix? Tylko nie piszcie że szit(jak PUMA:decayed:) tylko jakie odczucia kogoś kto jeździł szit no z górnej półki to on nie jest... +1
MARCIN607 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 ZboczkiIle można krzyknąć za kiere 3 ramienna z jaskiem plus moduł F taśma i manetki? Plus obudowa? Kiera skóra B6.
Wandej Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 ZboczkiIle można krzyknąć za kiere 3 ramienna z jaskiem plus moduł F taśma i manetki? Plus obudowa? Kiera skóra B6. Toć ja to biore:doh: Chcesz ten mój stuff? Sam moduł Q i zwijak ze 250zł warte:naughty:
MARCIN607 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Endriu muszę wsiąść jak najwięcej bo mam komplet do wzięcia za fajna kasę i muszę za,mój max wsiąść tak to byśmy się zamienione. Komplet mój na allegro wystawie tylko cenę muszę mnie więcej znać chociaż nadal do kiedy z b7 przekonany nie jestem ale pod rns-e wszystko zrobię
Rekomendowane odpowiedzi