MARCIN607 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Pany dajcie fote avant z lotka s link ---------- Post dopisany at 08:20 ---------- Poprzedni post napisany at 07:57 ---------- II gdzie na niej. Jest nr części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Numer masz od spodu lotki , ta cześć gdzie przychodzi na klapę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witam Panow z B6. Mam takie pytanie, jak wyjal tylna kanape nie skladana? Jakiej propozycje? wyciągnij zagłówki później prowadnice zsagłówków do góry i później juz zobzczysz Tylko ze mi zaglowki nie chca wyjsc, bo wadza o sufit kurcze. A prowadnice wyciqgnalem ile sie dalo a i tak nic to nie dalo W B5 jest latwiej Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk jeszcze masz regulacje w zaglowkaxh. Zaglowki opuśc mąż do dołu i wtedy wyjmuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witam Panow z B6. Mam takie pytanie, jak wyjal tylna kanape nie skladana? Jakiej propozycje? wyciągnij zagłówki później prowadnice zsagłówków do góry i później juz zobzczysz Tylko ze mi zaglowki nie chca wyjsc, bo wadza o sufit kurcze. A prowadnice wyciqgnalem ile sie dalo a i tak nic to nie dalo W B5 jest latwiej Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk jeszcze masz regulacje w zaglowkaxh. Zaglowki opuśc mąż do dołu i wtedy wyjmuj Dzisiaj bedzie kolejne starcie Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Numer masz od spodu lotki , ta cześć gdzie przychodzi na klapę. Czyli jak jest na aucie nie odczytasz czy to ori? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 potrzebuje zakupić dolny przewód od turbo ma ktoś może na zbyciu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 prawy dół od rury do turbo AWX ---------- Post dopisany at 15:18 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ---------- potrzebuje zakupić dolny przewód od turbo ma ktoś może na zbyciu?? prawy dół od rury do turbo AWX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 prawy dół od rury do turbo AWX ---------- Post dopisany at 15:18 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ---------- potrzebuje zakupić dolny przewód od turbo ma ktoś może na zbyciu?? prawy dół od rury do turbo AWX fachowo dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnZi Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Podejdzie ten wydech do B6, 1.9tdi? Cos mi ten ksztalt nie pasuje WYDECH TŁUMIK KOŃCOWY ŚRODKOWY A4 B6 2.5TDI V6 (3113710343) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Podejdzie ten wydech do B6, 1.9tdi? Cos mi ten ksztalt nie pasuje WYDECH TŁUMIK KOŃCOWY ŚRODKOWY A4 B6 2.5TDI V6 (3113710343) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Nie podejdzie. Szukaj wydechu od 1.8T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/heble-rs4-tyl-330mm-tarcze-zaciski-klocki-270266/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnZi Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Wydech 1.8 Turbo niby z wygladu taki sam, ale czy technicznie bedzie pasowal do 1.9tdi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Wydech 1.8 Turbo niby z wygladu taki sam, ale czy technicznie bedzie pasowal do 1.9tdi?Podchodzi P&P:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnZi Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 No ok to szukam dalej, dzieki. Troche malo tego ustrojstwa na rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 No ciężko wyhaczyć taki wydech:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Pany, potrzebuje zakupic lampki oswietlenia tablicy. Te ledowe co kupujecie w ASO to jaki maja nr i ile kosztuja? Sprzedaje moze ktos takie cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Pany, potrzebuje zakupic lampki oswietlenia tablicy. Te ledowe co kupujecie w ASO to jaki maja nr i ile kosztuja? Sprzedaje moze ktos takie cos? 4H0 943 021 - 50zł 4H0 943 022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi