Marcino87 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 10 trzeba zmienić na 30, dziwne że nie pomaga podłączyłem vaga , sprawdziłem sterowniki 09 i 46 i nie wywaliło żadnego błędu nadziwniejsze jest to ze wszystko działało przez 5-10 minut i tak jak by prąd odcięło , idę z powrotem włożyć stary fotel i zobaczę czy będzie działo sterowanie lędźwiami Z którego miesiąca Twoje auto bo do 07.2002 bezpiecznikow od elektrycznych foteli były albo w słupach albo przy samej wtyczkę w podłodze juz nie pamietam ;/
miszka Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Sprawdziles wszystkie bezpieczniki w skrzynce? to teraz tak sytuacja czy dla obu foteli jest ten sam bezpiecznik ? bo fotel kierowcy działa :kox:a fotel pasażera już nie i ten poprzedni i ten recaro aha i jak wyciągam ten bezpiecznik pod kierownica to nie działa fotel kierowcy ---------- Post dopisany at 10:10 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- 10 trzeba zmienić na 30, dziwne że nie pomaga podłączyłem vaga , sprawdziłem sterowniki 09 i 46 i nie wywaliło żadnego błędu nadziwniejsze jest to ze wszystko działało przez 5-10 minut i tak jak by prąd odcięło , idę z powrotem włożyć stary fotel i zobaczę czy będzie działo sterowanie lędźwiami Z którego miesiąca Twoje auto bo do 07.2002 bezpiecznikow od elektrycznych foteli były albo w słupach albo przy samej wtyczkę w podłodze juz nie pamietam ;/ moje auto jest z lutego 2002 i pamiętam że widziałem tam kiedyś gdzieś mały bezpiecznik , jak robiłem elektryczne szyby idę luknąć
domin79 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 jest napewno bez w słupku na fotel pasażera:wink:
Marcino87 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 jest napewno bez w słupku na fotel pasażera:wink: I ten mu nie dziala
miszka Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Marcino87 , chylę czoła no i mamy winowajcę , słupek A strona pasażera na dole przy kostkach dla potomnych nawet widać że strzelony Dzięki za pomoc , całością pochwalę się jak wszystko ogarnę
marcin_o23 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 będzie super, to zestawienie recaro idealnie spasi z twoim kolorem, miałem kiedyś takie ale do mojej szarej myszy w ogóle nie pasowało
miszka Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 będzie super, to zestawienie recaro idealnie spasi z twoim kolorem, miałem kiedyś takie ale do mojej szarej myszy w ogóle nie pasowało ja to ogólnie myślałem żeby je sprzedać , bo juz miałem parę naprawdę dobrych ofert no i do tego jasna alkantara + moje dzieciaki = ale jak na razie to je wkładam i zobaczę czy warte są tej kasy którą ludzie na nie wydają
jozek726 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 będzie super, to zestawienie recaro idealnie spasi z twoim kolorem, miałem kiedyś takie ale do mojej szarej myszy w ogóle nie pasowało kurde za mną chodzi białe recaro
Wojtek_A4 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 No jasna alkantara przy malym dziecku to lipa niezla. Moj speed ma ciezko a co dopiero Twoje zestawienie:wink:
marcin_o23 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 każda alkanatara ma bide, niby ładne to to ale ciężkie do utrzymania
Marcino87 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Pamięta ktoś film Gracze chyba on rosyjski jest. na podstawie gry komputerowej chłopaki osiągneli nadprzyrodzone zdolności jaki to tytuł bo chcę ściągnąć sobie a nie pamiętam jaki
wladi Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Acha jeszcze jedno ile można wziąć za chromowane końcówki wydechu???
Marcino87 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Acha jeszcze jedno ile można wziąć za chromowane końcówki wydechu??? przelicz na wage ja nie wiem zależy jakie poka
Rekomendowane odpowiedzi