daniels Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 te silniki lubią olej....konsumować w dużych ilościach
kaju Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 te silniki lubią olej....konsumować w dużych ilościach To też mówię, że tam się nie wymienia, bo na bieżąco dolewasz świeżego.
jozek726 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Panowie co trzeba zeby podlaczyc RNS-E w miejace RNS-D ?
Kriss SierraFan Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Panowie co trzeba zeby podlaczyc RNS-E w miejace RNS-D ? Jak ja zmieniałem w B6 u znajomego to weszło PnP i zadziałało Wrzucałem dziś rano na Battalion, ktoś w Was kupił? Zawieszenie gwint WEITEC Audi A4 B6/B7 2001-2007 (3273230911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
domin79 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Panowie co trzeba zeby podlaczyc RNS-E w miejace RNS-D ? przejściówki musisz zakupić i jesli nie masz tunera tmc to podciągnąć cany z licznika:wink:
Wandej Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Jakie żarówki w postojówki LEDowe mam wrzucić ? 95% dostępnych na rynku będzie wywalać błąd niestety Co Ty gadasz:facepalm: Pierwsze lepsze rok temu kupiłem i nie wywalają. Od gościa ledlabs czy jakoś tak:wink: ---------- Post dopisany at 11:19 ---------- Poprzedni post napisany at 11:17 ---------- Panowie co trzeba zeby podlaczyc RNS-E w miejace RNS-D ? Jak ja zmieniałem w B6 u znajomego to weszło PnP i zadziałało Wrzucałem dziś rano na Battalion, ktoś w Was kupił? Zawieszenie gwint WEITEC Audi A4 B6/B7 2001-2007 (3273230911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Kurfa ktoś zgarnął pewnie na zarobek:facepalm: ---------- Post dopisany at 11:19 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ---------- Panowie co trzeba zeby podlaczyc RNS-E w miejace RNS-D ? Jak ja zmieniałem w B6 u znajomego to weszło PnP i zadziałało Wrzucałem dziś rano na Battalion, ktoś w Was kupił? Zawieszenie gwint WEITEC Audi A4 B6/B7 2001-2007 (3273230911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Kurfa ktoś zgarnął pewnie na zarobek:facepalm:
Gość cwiara Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 No ja je chcialem brac dla siebie. Karol mi wyslal linka. Zanim do pracy dojechalem to juz ktos kupil
jozek726 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Panowie co trzeba zeby podlaczyc RNS-E w miejace RNS-D ? przejściówki musisz zakupić i jesli nie masz tunera tmc to podciągnąć cany z licznika:wink: znaczy się miałem tuner tmc ale samego tunera teraz nie mam. więc będzie śmigać ? a możesz podrzucić linkiem jakie przejściówki są mi potrzebne ?
Marcino87 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Panowie co trzeba zeby podlaczyc RNS-E w miejace RNS-D ? przejściówki musisz zakupić i jesli nie masz tunera tmc to podciągnąć cany z licznika:wink: i parę browarków dobrych niepasteryzowanych
MARCIN607 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Panowie co trzeba zeby podlaczyc RNS-E w miejace RNS-D ? przejściówki musisz zakupić i jesli nie masz tunera tmc to podciągnąć cany z licznika:wink: znaczy się miałem tuner tmc ale samego tunera teraz nie mam. więc będzie śmigać ? a możesz podrzucić linkiem jakie przejściówki są mi potrzebne ? Juzia kupił rns? fiu fiu :decayed::decayed:wal do naviserwis oni Ci komplet kabli wyślą ---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:28 ---------- Panowie co trzeba zeby podlaczyc RNS-E w miejace RNS-D ? przejściówki musisz zakupić i jesli nie masz tunera tmc to podciągnąć cany z licznika:wink: i parę browarków dobrych niepasteryzowanych mniam
domin79 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Panowie co trzeba zeby podlaczyc RNS-E w miejace RNS-D ? przejściówki musisz zakupić i jesli nie masz tunera tmc to podciągnąć cany z licznika:wink: znaczy się miałem tuner tmc ale samego tunera teraz nie mam. więc będzie śmigać ? a możesz podrzucić linkiem jakie przejściówki są mi potrzebne ? chcesz to skompletuje i podeśle:decayed: a skoro miałeś tmc to zmostkuj sobie cany w bagaju , gdzieś turzol opisywał co i jak:wink: ło tu http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/rns-d-zamiana-rns-e-247789/
jozek726 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Panowie co trzeba zeby podlaczyc RNS-E w miejace RNS-D ? przejściówki musisz zakupić i jesli nie masz tunera tmc to podciągnąć cany z licznika:wink: znaczy się miałem tuner tmc ale samego tunera teraz nie mam. więc będzie śmigać ? a możesz podrzucić linkiem jakie przejściówki są mi potrzebne ? chcesz to skompletuje i podeśle:decayed: a skoro miałeś tmc to zmostkuj sobie cany w bagaju , gdzieś turzol opisywał co i jak:wink: no to fajnie by było jak byś mi podesłał a turzol pisał tak : Kabelki z kostki biegnącej do TMC PIN 2 i PIN 8 łączysz ze sobą - CAN LO PIN 1 i PIN 9 łaczysz ze sobą - CAN HI
domin79 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 spoko mówisz i masz anteny nie potrzebujesz rozumiem:wink: czyli tylko iso-iso2 i adapter antenowy:wink:
jozek726 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 spoko mówisz i masz anteny nie potrzebujesz rozumiem:wink: czyli tylko iso-iso2 i adapter antenowy:wink: wyślij mi potem na PW co i jak
wladi Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Wandej ma rację ja też brałem od ledlabs:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Chuck Norris Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Nikt nie chce nakłakdi RS4 na sprzęgło? Nowa, ori, nie zakładana, leży i się kurzy . Za dobrą kase puszcze.
wladi Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Nikt nie chce nakłakdi RS4 na sprzęgło? Nowa, ori, nie zakładana, leży i się kurzy . Za dobrą kase puszcze. Daj na pw jak to wygląda;) memory five-wladi i wszystko jasne:)
Chuck Norris Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Nikt nie chce nakłakdi RS4 na sprzęgło? Nowa, ori, nie zakładana, leży i się kurzy . Za dobrą kase puszcze. Daj na pw jak to wygląda;) memory five-wladi i wszystko jasne:) Poszło
turzol Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Panowie co trzeba zeby podlaczyc RNS-E w miejace RNS-D ? przejściówki musisz zakupić i jesli nie masz tunera tmc to podciągnąć cany z licznika:wink: znaczy się miałem tuner tmc ale samego tunera teraz nie mam. więc będzie śmigać ? a możesz podrzucić linkiem jakie przejściówki są mi potrzebne ? chcesz to skompletuje i podeśle:decayed: a skoro miałeś tmc to zmostkuj sobie cany w bagaju , gdzieś turzol opisywał co i jak:wink: no to fajnie by było jak byś mi podesłał a turzol pisał tak : Kabelki z kostki biegnącej do TMC PIN 2 i PIN 8 łączysz ze sobą - CAN LO PIN 1 i PIN 9 łaczysz ze sobą - CAN HI wsjo sie zgadza. Do tego adapter iso1-iso2 i konektor anteny z wejsciem diversity. Wszystko dostaniesz na alledrogo
jozek726 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Panowie co trzeba zeby podlaczyc RNS-E w miejace RNS-D ? przejściówki musisz zakupić i jesli nie masz tunera tmc to podciągnąć cany z licznika:wink: znaczy się miałem tuner tmc ale samego tunera teraz nie mam. więc będzie śmigać ? a możesz podrzucić linkiem jakie przejściówki są mi potrzebne ? chcesz to skompletuje i podeśle:decayed: a skoro miałeś tmc to zmostkuj sobie cany w bagaju , gdzieś turzol opisywał co i jak:wink: no to fajnie by było jak byś mi podesłał a turzol pisał tak : Kabelki z kostki biegnącej do TMC PIN 2 i PIN 8 łączysz ze sobą - CAN LO PIN 1 i PIN 9 łaczysz ze sobą - CAN HI wsjo sie zgadza. Do tego adapter iso1-iso2 i konektor anteny z wejsciem diversity. Wszystko dostaniesz na alledrogo ok, jeszcze tylko jedno pytanie "we wtyczce 26PIN (duża szara) która zostanie ci po wypięciu z RNS-D na PIN 13 masz CAN HI a na PIN 26 masz CAN LO. Łączysz te kable z adapterem do RNS-E - o ile pamiętam wtyczka D PIN 8 i PIN 9 " zgadza się ? Bo jak będę to już robił nie chce czegoś popierdzielić. U mnie akurat nie ma szarej kostki jest po prostu czarna.
Rekomendowane odpowiedzi