miszka Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 browarek i czekam na młucke Pudziana i Mameda
darooo Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 imprezują wszyscy Albo albo Ciekawe czy w Poznaniu już sezon rozpoczęty edit Nie idzie ustawić aby osadzony film zaczynał się o ustawionym czasie W każdym razie nocna jazda zaczyna się od 1:30
miszka Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 no bardziej to można powiedzieć że oddaję się upojeniu alkoholowemu z moim szwagrem , a w między czasie oglądamy jak się chłopaki napitalają
Fr0styyy. Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Pany, ile z Was ma ori vaga? Bo tak często widzę jak wrzucacie screeny to vcds 10, beta 11 itd...
kaju Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Pany, ile z Was ma ori vaga? a z czym to się je i w którym kościole BTW, zapraszam do zapoznania się z pierwszym postem, zaszło kilka drobnych (i ostatecznych) zmian, między innymi cena http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/zlot-ogolnopolski-a4-klub-3-4-08-2013-ostrow-wielkopolski-270668/
miszka Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 ja mam ori licencje na vcds lite osobiście kupioną przeze mnie jakieś 2 lata temu za strony Rosstech za jakieś 70F
mateusz16 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Witam koledzy, może mi ktoś zrobić zdjęcie zamka maski, potrzebuje go bardzo pilnie ponieważ wypieła mi się linka i nie moge otworzyć maski, próbuje ręką od spodu auta, ale najlepiej by było jakbym miał dokładniejsze zdjęcie gdzie, przy czym ten zamek się znajduje. Patrzyłem na allegro ale najlepiej by było jakby ktoś zrobił fotke jak to leży na samochodzie. Pomóżcie
julo23 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Szukam numerów kołków do nadkola, tych z przodu nadkola, takie z dużymi "grzybkami"
dudas307 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Wandej chyba się leczy po sobocie, to ja dam
pocas Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Pany, doszło do najgorsze. Tak mi wystają opony zza obrys samochód że zaczyna charatać folię. Więc moje pytanie. Jakie ET powinna mieć felga by się sensownie schować pod nadkole z oponą 235? Obecnie mam chyba et 30 i 9 cali, albo 8,5. Już nie pamiętam.
ucho.77 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Pany, doszło do najgorsze. Tak mi wystają opony zza obrys samochód że zaczyna charatać folię. Więc moje pytanie. Jakie ET powinna mieć felga by się sensownie schować pod nadkole z oponą 235? Obecnie mam chyba et 30 i 9 cali, albo 8,5. Już nie pamiętam. ja mam et35,9cali tylko że opona 225:naughty: nic nie trze
domin79 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Pany, doszło do najgorsze. Tak mi wystają opony zza obrys samochód że zaczyna charatać folię. Więc moje pytanie. Jakie ET powinna mieć felga by się sensownie schować pod nadkole z oponą 235? Obecnie mam chyba et 30 i 9 cali, albo 8,5. Już nie pamiętam. tez mam et 30 fele 8,5 tyle ze oponka 225 i cacy:wink:
Rekomendowane odpowiedzi