Nosfer Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Nosfer zostal zaszczepiony i wzial sie za mody Z dokładką czekałem na okazję cenową.. A czarny grill to już mój trzeci :gwizdanie: :gwizdanie: Poprzednie dwa odesłałem sprzedającym
badboy Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Nosfer zostal zaszczepiony i wzial sie za mody Z dokładką czekałem na okazję cenową.. A czarny grill to już mój trzeci :gwizdanie: :gwizdanie: Poprzednie dwa odesłałem sprzedającym byleby ten również nie był malowany
MAGIC87 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Dzisiaj jakiego kozaka widziałem A7... troche pogoniłem za nim zeby zrobic fotke... zaraz pokaze jak zgram na kompa
Flyer Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Dzisiaj jakiego kozaka widziałem A7... troche pogoniłem za nim zeby zrobic fotke... zaraz pokaze jak zgram na kompa u nas troche juz tego jezdzi, kilka razy widzialem na miescie, a ostatnio parkowalem obok w dodatku dzis do wlasnego garazu podziemnego wjezdzalem za RS4 B7, ciekawe kto kupil
Nosfer Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Nosfer zostal zaszczepiony i wzial sie za mody Z dokładką czekałem na okazję cenową.. A czarny grill to już mój trzeci :gwizdanie: :gwizdanie: Poprzednie dwa odesłałem sprzedającym byleby ten również nie był malowany Tym razem zadzwoniłem do gościa i zasugerowałem mu, żeby sprawdził czy nie jest malowany :gwizdanie: tamte kosztowały 200 i 250 zł.
Wandej Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Dzisiaj jakiego kozaka widziałem A7... troche pogoniłem za nim zeby zrobic fotke... zaraz pokaze jak zgram na kompa u nas troche juz tego jezdzi, kilka razy widzialem na miescie, a ostatnio parkowalem obok w dodatku dzis do wlasnego garazu podziemnego wjezdzalem za RS4 B7, ciekawe kto kupil w plonsku widzialem w niedzielę S4 B8 :kox: Czerwony sedan :kox:
MARCIN607 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 po kielcach lata czerwony AVANT RS4 B7. jak zobaczył ze próbuję iść z nim równo zostałem zniszczony w ułamku sekundy
MAGIC87 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 u nas troche juz tego jezdzi, kilka razy widzialem na miescie, a ostatnio parkowalem obok kox wiedziałem ze ktos z WWA sie odezwie. Czstochowa to biedne miasto. stawiam ze to było jednego z ojców paulinów z JG
Geronimo25 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 wiedziałem ze ktos z WWA sie odezwie. Czstochowa to biedne miasto. stawiam ze to było jednego z ojców paulinów z JG Dobreee, ale wydaje mi się że oni wyżej maja poprzeczkę zawieszoną :polew:
Stolkien Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Panowie takie pytanie. przy jeździe na 4-tym biegu np. Przy dodawaniu i ujmowaniu gazu witać i czuć jak gałka drążek biegów rusza się do przodu i do tyłu delikatnie. Czy to będzie poduszka skrzyni ? czy coś innego? i czy może to być powiązane z lekkim drganiem auta wyczuwalnym na siedzeniu?
Flyer Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 olej to moze byc lekko zuzyta poduszka skrzyni, albo silnika...
David Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 ja mam takie cos ze na zimnym silniku lata mi 1 bieg a na cieplym juz nie,natomiast 2 lata na zimnym i na cieplym ale tylko jak dam mocno gazu poduchy pod silnikiem i skrzynia mam powymieniane
badboy Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 ja mam takie cos ze na zimnym silniku lata mi 1 bieg a na cieplym juz nie,natomiast 2 lata na zimnym i na cieplym ale tylko jak dam mocno gazu poduchy pod silnikiem i skrzynia mam powymieniane ja mam podobnie
Młody_drog Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Jak już mowa o poduszkach, to mam błąd poduszki na vagu i gałka też tak lata jak mówicie. Tylko jedna poduszka jest z czujnikiem nie? Jakie to koszta? Ciężko wymienić?
badboy Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Jak już mowa o poduszkach, to mam błąd poduszki na vagu i gałka też tak lata jak mówicie. Tylko jedna poduszka jest z czujnikiem nie? Jakie to koszta? Ciężko wymienić? ponoć nie jest ciężko... tylko osłonę trzeba zrzucić i później można już w miarę dojść tez się nad tym zastanowię.[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 19:49_________________________________________________chociaż tak jak David pisał tez to dalej ma po wymianie poduch... a więc może wina lezy w czymś innym ?
Artur82 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 sprawdz czy poprostu jest dobrze ustawiona ta poduszka...u mnie po wymianie cos sie zle ustawila i trzeba bylo poprawic...teraz jest
tomasz_gti Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=184349.0 jakie są wasze opinie i komentarze zrobiłby z tej felgi dobre koło do B6 po przemalowaniu
Rekomendowane odpowiedzi